-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.341
Canim listeyi bosver sen iyi ol yeter( bende 2 ay regl olamamistim tarlusal kullandim sokturucu igne kullandim olamadim ama 5 gun sogan kuru kullandim hem adet oldum hemde kiatim gitti insallah sende bir an once sagligina kavusursun
amin inşallah canım etmez olur muyum isteyen herkese nasip olur inşallah... midem kötü biraz ama adet olacağımda da kötü oluyor o yüzden pek umutlanmamıştım ben adet olcam heralde diyince eşim netten bi sürü ovulasyon testi bide gebelik testi getirtmiş :) hadi bi deneyelim nasıl yapılıyormuş test diye yapmıştık meğer bebiş varmışHayirli opsun canim insallah saglikla kucagina alirsin dua et bizlere :) belirtilerin varmiydi canim
bnm diyette bugün 6. günüm canımcok güzel gidiyo karnım çekildi ağır sok diyetler yapmıyorum bir diyet programım yok birden kilo kaybı iyi değil hem bebek sahibi olmak istiyoruz ya şok diyetler iyi değil.
bir diyet programna bağlı kalmaksızın beyaz ekmegi bıraktm kepek ekmegne geçtim kızartma yemiyorum sabahları 2.5-3 dilim ince kepek ekmeği yiyorum yesillik domates salatalık soğanla söğüş yapıyorum bir nevi salata yiyorm yesillik marul az maydanoz haslanmıs yumurta azcık peynir birkaç tane zeytn filan. cayda sekeri azalttım bir büyük bardak çayı tek sekerle içiyorum bide facebook diyet grubunda diyet grubundayım denenmiş basarı sağlanmıs bal tarcın kürü yapıorum bu kür yağları yakıo metabolizmayı hızlandırıyo iştah kesiyo internette de arastırdım birkaç gündür onu yapııorum bol bol su içmeye basladım akşamları 6-7 den snra aksam yemegi yasak. Aksamları bir dilim kepek ekmegiyle aksamı kapatıorum evde karın egzersizleri bide 45 dk leslie egzerszleri yapmaya basladım ara öğünde yogurt yiyorum ekmek yok yogurda metabolizma hızlansn diye pul biber döküyorum seker canm istedgnde iki tane filan kuru kayısı atıyorum ağzma. Onunda metabolizmayı hızlandrcı etkisi var böyle yani. Karnım baya cekildi leslie egzerszleryle smdiden sıkılastgmı hissediyorum tatlıyı abur cuburu da kestim ebvde bisküvili pasta vardı yapmıstım toplasan bir dilim yememişimdir dün aksam yemegnden iki saat snra tadımlık iki çatal alıp bıraktım zayıflama işi irade işidiryatmadan önce yoğurt pul biber ve yarım limon yiyip göbeğinden kurtulan çok arkadas var grupta.
Amin canım inşallah... Evet, adetim 1 hafta falan sürer zaten biter bitmez başladık gün aşırı denedikNe güzel...Allan bize de nasip ersin inşallah beklemek çok zor..neler yaptın gün aşırı mıydı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim test yapsana insallah bebegin seninledir
amin inşallah canım etmez olur muyum isteyen herkese nasip olur inşallah... midem kötü biraz ama adet olacağımda da kötü oluyor o yüzden pek umutlanmamıştım ben adet olcam heralde diyince eşim netten bi sürü ovulasyon testi bide gebelik testi getirtmiş :) hadi bi deneyelim nasıl yapılıyormuş test diye yapmıştık meğer bebiş varmışAllah en kısa zamanda burdaki herkese nasip eder inşallah
21 Mayıs ta olması gerekiyordu hala gelen giden yok
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar benım yarın adet olmam gerekıyo akıntım su gıbı seffaf :) tum manyak belırtıler bende gel abla gel geelll oldum :)
İnş olmazsın canım ya az kalmış valla :) ben kırmızılara yakalandım inş sen yakalanmazsın :)
ewet yawrum cok az kaldı. sadece adet olcakmısım gıbı karnım agrıyo.gogsumde bısey yok we karnım sıs. cok sık acıkmaya basladım.bırden sıcak hawa bastırınca terlıyorum cok su ıcmeyebaslıyorum we karnım hemen acıkmaya baslıyo. eger hamıleysem dusun artık halımı
İnş kırmızılar gelmez ve hamilesindir canım eğer öyleyse de yaramaz bir bıcırık gelicek demekki :) dokuz ay hareketli geçicek o zaman :)
İnş kırmızılar gelmez ve hamilesindir canım eğer öyleyse de yaramaz bir bıcırık gelicek demekki :) dokuz ay hareketli geçicek o zaman :)
google a yazıyorum o bıle bılmıyor benım hallerımı hahahaha
Geçen ay adet olana kadar akıntım vardı bu ay hiç akıntım olmadı yine adet oldum.şu psikoloji olayı gerçekten bedeni çok etkiliyo. Bu ay kesin hamileyim derken kırmızı kartı yedim.inş sen kavuşursun bebişine :)
Ilk gittiğim doktor pko demişti şimdi gittiğim pko bi hastalık sen pko değilsin dedi tartusal verdi bi de duphaston verdi bunları kullanırsan düzene girecek dedi. Listeden silebilirsin canım yeni bat veremiyorum malesef
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ewet canım benımde oyle olmustu bı ay akıntım kesıldı adet oldum. sonrakı ay akıntım wardı ahaaaa dedım akıntım war.. ama yıne adet oldum :) bu bunye benımle kafa yapıyo :) ben ıyıce saldım bu ay hamıle degılım sanırım. ates basması we karın sıslıgınden baska belrtımsı seyımde yok ppuuufff.. karnımda adet olcakmısım gıbı agrı war we bu aksam kayınwalıdede kalcam peehhh
Bu ay aşırı şiştim sürekli tuvalete gidiyordum 10 gündür kasıklarımda sızı vardı bir de miğde bulantım vardı kesin hamileyim dedim ama kırmızı kartı yedim. Ve resmen yıkıldım bian ama dün toparladım kendimi.inş gelmiştir bebişin sen bari umut ol bize :)
ewet canım benımde oyle olmustu bı ay akıntım kesıldı adet oldum. sonrakı ay akıntım wardı ahaaaa dedım akıntım war.. ama yıne adet oldum :) bu bunye benımle kafa yapıyo :) ben ıyıce saldım bu ay hamıle degılım sanırım. ates basması we karın sıslıgınden baska belrtımsı seyımde yok ppuuufff.. karnımda adet olcakmısım gıbı agrı war we bu aksam kayınwalıdede kalcam peehhh