Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Canim listeyi bosver sen iyi ol yeter ( bende 2 ay regl olamamistim tarlusal kullandim sokturucu igne kullandim olamadim ama 5 gun sogan kuru kullandim hem adet oldum hemde kiatim gitti insallah sende bir an once sagligina kavusursun

Soğan kürüne başlamayı istiyorum bende inşallah canım en kısa zamanda bebiş de olur

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli opsun canim insallah saglikla kucagina alirsin dua et bizlere :) belirtilerin varmiydi canim
amin inşallah canım etmez olur muyum isteyen herkese nasip olur inşallah... midem kötü biraz ama adet olacağımda da kötü oluyor o yüzden pek umutlanmamıştım ben adet olcam heralde diyince eşim netten bi sürü ovulasyon testi bide gebelik testi getirtmiş :) hadi bi deneyelim nasıl yapılıyormuş test diye yapmıştık meğer bebiş varmış Allah en kısa zamanda burdaki herkese nasip eder inşallah

Ne güzel...Allan bize de nasip ersin inşallah beklemek çok zor..neler yaptın gün aşırı mıydı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy inş.kuzuu bendeole sahlıklı bır kılo vermek ıcın baslıycam .ama o zamnı yakalayamadım hıcc..bugun hıc bısey yemedımmm .dıyetten dıılde cnm ıstemedı...cayımı sekersız ıcıyorum kuzum zatenn tatlıyla cok aram yoktu esım alıstırdı benıı..bu abur cuburaaa..onceden pudıngten bıle 1 yemek kasıgı alsam o bıle tutuyodu bnı...fazla gelıodu mıdem bulanıodu.sımdı olemı önume koy baklava onu bunu yerımm o derece.tatlıya alıstımm..ama cayda seker almıyorumm bu da ıı bıseyy bu yuzden göbek cıktı.goren hamılesın dıyo saklama saklama yabancıı yok dıolar...ınandıramıommm:)tuhaf gelıo banada bu göbek zaten..bogazımda 2.çenem çıkmaya basladımı rahatsız olurdummm.şimdi çıktıı bısey yapamıyorumm...insan strese gırınce herseyı bosluyo galıba..hergun iş erıne yuruyerek gıdıyorum.15 dk. suruyo.aksam dönus te 15 dk.oldu yarım saat.ama bazen iş icabı diğer şubelere gıdıyorumm.bi yarım saatte öle yurumus oluyorummm..bnm karın mekıgı gıbı bısey yapmam lazım dırek etkı etsınn...basen karın çalışsamm ama zamn bulamıom..yorgun oluomm eve gıdınce

Ne kadar güzel olmuş.aslında umutlanmamak lazım olmayınca çok üzülüyor insan... allah sağlıkla eline versin inşallah . Annelik çok güzel bir duygu.olmayan isteyen herkese nasip etsin rabbim

kızlar benım yarın adet olmam gerekıyo akıntım su gıbı seffaf :) tum manyak belırtıler bende gel abla gel geelll oldum :)

İnş olmazsın canım ya az kalmış valla :) ben kırmızılara yakalandım inş sen yakalanmazsın :)

ewet yawrum cok az kaldı. sadece adet olcakmısım gıbı karnım agrıyo.gogsumde bısey yok we karnım sıs. cok sık acıkmaya basladım.bırden sıcak hawa bastırınca terlıyorum cok su ıcmeyebaslıyorum we karnım hemen acıkmaya baslıyo. eger hamıleysem dusun artık halımı

İnş kırmızılar gelmez ve hamilesindir canım eğer öyleyse de yaramaz bir bıcırık gelicek demekki :) dokuz ay hareketli geçicek o zaman :)

google a yazıyorum o bıle bılmıyor benım hallerımı hahahaha

Geçen ay adet olana kadar akıntım vardı bu ay hiç akıntım olmadı yine adet oldum.şu psikoloji olayı gerçekten bedeni çok etkiliyo. Bu ay kesin hamileyim derken kırmızı kartı yedim.inş sen kavuşursun bebişine :)

ewet canım benımde oyle olmustu bı ay akıntım kesıldı adet oldum. sonrakı ay akıntım wardı ahaaaa dedım akıntım war.. ama yıne adet oldum :) bu bunye benımle kafa yapıyo :) ben ıyıce saldım bu ay hamıle degılım sanırım. ates basması we karın sıslıgınden baska belrtımsı seyımde yok ppuuufff.. karnımda adet olcakmısım gıbı agrı war we bu aksam kayınwalıdede kalcam peehhh

Kuzum bu pkoşar aylıkda olabılıyo dıye bılıyorum kendimden canınızı sıkmayın nolur benmde çogu ay oluyo hala daha tedavı gormeme rabmen doktorum cocuk yap normal dogur dedi bende sanki yapabılıyomda demiştim demekki engel diil sanırım😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu ay aşırı şiştim sürekli tuvalete gidiyordum 10 gündür kasıklarımda sızı vardı bir de miğde bulantım vardı kesin hamileyim dedim ama kırmızı kartı yedim. Ve resmen yıkıldım bian ama dün toparladım kendimi.inş gelmiştir bebişin sen bari umut ol bize :)

ınsallah sekerım bakalım artık hayırlısı :/ yarın olmazsam burdan gun be gun yazacam durumumu hahahaha

Kuzucuuuk olcaz inşalllah pozitif oluyoruz napalım başka care yok😫bnde sana gore takıp ediyorum bat yakın diye😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…