Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Canim hic o moda sokma aniden surpriz yap giu fantazi gecelikleri cik karsisina ama bebek deme skldm bende de seni cok ozledim de atla ustune

Canim hic o moda sokma aniden surpriz yap giu fantazi gecelikleri cik karsisina ama bebek deme skldm bende de seni cok ozledim de atla ustune

Yok kiz hic bebek lafi etmiom zmnlamayi bilio ya geriliyomus pasammm

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ah akıllı kuzum benm benmki atlıyo da zaten bnde kesi ve kopek var bakımı zor oluyo hergün temizlikle ugrasıyorum bnde bitiyom akşama sormaaa ama kafaya koydum bgün 💃💃💃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Takıl be kuzum canın ne istıyosa ole yaap zaten bgün bu sayfadanolanlarda bi aksıyon olcak gbi baya hareketlıyız bgüüün💃💃😜👼

Haha bizim mumlarda ikeadan 😂

Hahah bizimkilerdeee evimizin her şeyi ikeaaa😜 yakın bütün mumları bgün kızlaaaaar oh ohhhhh😁😁💃😁😜

inş. kuzum obur dr bana dogum kontrol hapı verıodu...2 ayda sonuc alıodum yok oluolardı en son 7 ay once kıstım vardı...sımdı beklıoz bakalımmm...

Canm bnm sakın hemen ameliyatı kabul etme biliyorum zor bi durum ama hem bitkisel hemde ilaçlarla dene biraz belkide adetle sökülcektir de zaten bnm sonrakı aylarda bidaha buyudu ama regldensonra gttigimde yoktu

Yok kiz hic bebek lafi etmiom zmnlamayi bilio ya geriliyomus pasammm

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ay arkadasım sorma benimkide gecen gün bugün özleme günümüz mü demesin bi afallayıp kaldım yaniii😬

Nelere bakiyo doktor peki cnm ne testleri kontrolleri yapiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün adetin ikinci günü ve ilk üzüntü şokumu atlattım bugün daha rahattım.bugün doktora gidip kan verdim sonuçları pazartesi alıcam.artık umudumuz hazirana inş

Ay arkadasım sorma benimkide gecen gün bugün özleme günümüz mü demesin bi afallayıp kaldım yaniii😬

Haha adamlar özlemeye hasret kaldı 😂

kızlarr bügün adetimin 15. günü ve ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladımm çok şükürr:)) başlasın çalışmalarrrr:))

Haha adamlar özlemeye hasret kaldı 😂

Aynen kuzum yaaa ben dısardayım ona ragmen aklımda hep test var sabh yapıyımda rahatlıyım bari negatıfı gorup olmadı şu testi ne diyosunuz kızlaaar😫😫😫

bızım kı sewmez kedı kopek koyar benı kapı onune :)

bızım kı sewmez kedı kopek koyar benı kapı onune :)

Bizim öğrenciykenden kaldı kıyamadık tee bursaya tasıdık onlarıda şimdi vermek çok zor 😫kuzum sana ozelden bi msj atcam atabılıyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…