bnm diyette bugün 6. günüm canım
cok güzel gidiyo karnım çekildi ağır sok diyetler yapmıyorum bir diyet programım yok birden kilo kaybı iyi değil hem bebek sahibi olmak istiyoruz ya şok diyetler iyi değil.
bir diyet programna bağlı kalmaksızın beyaz ekmegi bıraktm kepek ekmegne geçtim kızartma yemiyorum sabahları 2.5-3 dilim ince kepek ekmeği yiyorum yesillik domates salatalık soğanla söğüş yapıyorum bir nevi salata yiyorm yesillik marul az maydanoz haslanmıs yumurta azcık peynir birkaç tane zeytn filan. cayda sekeri azalttım bir büyük bardak çayı tek sekerle içiyorum bide facebook diyet grubunda diyet grubundayım denenmiş basarı sağlanmıs bal tarcın kürü yapıorum bu kür yağları yakıo metabolizmayı hızlandırıyo iştah kesiyo internette de arastırdım birkaç gündür onu yapııorum bol bol su içmeye basladım akşamları 6-7 den snra aksam yemegi yasak. Aksamları bir dilim kepek ekmegiyle aksamı kapatıorum evde karın egzersizleri bide 45 dk leslie egzerszleri yapmaya basladım ara öğünde yogurt yiyorum ekmek yok yogurda metabolizma hızlansn diye pul biber döküyorum seker canm istedgnde iki tane filan kuru kayısı atıyorum ağzma. Onunda metabolizmayı hızlandrcı etkisi var böyle yani. Karnım baya cekildi leslie egzerszleryle smdiden sıkılastgmı hissediyorum tatlıyı abur cuburu da kestim ebvde bisküvili pasta vardı yapmıstım toplasan bir dilim yememişimdir dün aksam yemegnden iki saat snra tadımlık iki çatal alıp bıraktım zayıflama işi irade işidir
yatmadan önce yoğurt pul biber ve yarım limon yiyip göbeğinden kurtulan çok arkadas var grupta.