Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

cnm sendede kıst vardı dımı?

Evet canm benm hatta seninki gbi ameliyat demisti ama sogan kürü uyguladım bnde maydonos suyu da içiyodum canım bide dogum kontrol hapı vermisti bide bi iğne yapıyolardı ayda bir hatta lisedeydim ve cocugun olmcak falan dedi ıltıhaptan kapamıs sözde salak doktorum iki yıl çektim ama çok sükür en son küçüldü seninde öyle olur inşallah canm bi çırpıda sokülüverir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar tüp bebek yaptırmıştık bu ay.listeye ekletmiştim kendimi bugün öğrendim 153 çıktı hamdolsun hamileyim.rabbim devamını getirsin ve hepinize nasip etsin

Canım tebrik ederimm :) Allah kucağına almayı nasip etsin gözünüz aydın

Iyiyim kuzum çok şükür sabırsızlanıyorum adet olayım diye bide istek başladı kendime şaşıyorum 😁

Oh ohhh maşalllah kuzum beniiim💃💃💃gelmedi dimi daha adetin canm nekadrsonra gelirmiş acaaba. İstek olsun kuzum çok önemliymiş daha neee maşalllahh

Dimi ama...snrda ndn kafana takiyorsun diyorlar

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kızlar esen evler miydi neydi koruparkın oralarda bi hastane varmış herkes çok memnun fiyatı da iyiymiş

Istanbuldamisin kuzum sen ve nerede tam olarak

inş. kuzum obur dr bana dogum kontrol hapı verıodu...2 ayda sonuc alıodum yok oluolardı en son 7 ay once kıstım vardı...sımdı beklıoz bakalımmm...

kıstım gecen ultrasonda 4 cm cıvarıydı..emarda tam boyutu ve ne kıstı oldunu ogrencez..eger 5cm ıse amelıyat yapabılırız senı dedı dr yaa...:18::18::18:

Cikolata kisyimi

Smd aksam hos bi sofra hazirlasam tok gelir meyve tabagi fln hazirlarim dunde agda yaptim missss kaymak gibi oldum.. simdi aksama gzl bi plan lazim destek kizlar

Gelmedi canım adet gününde düşük kanaması oldu zaten bitti sayılır az az lekelenme okuyor. Adeti bekleyeceğim sonra kaldığımız yerden devam :) bu arada da takılsam mı diye aklımdan geçmiyor değil :))

Yazarım ama fanteziye kaçar sonra :))

yaa pekı bu 6,5 cm se senınkı 5 gunde sogan kurunlemı gecırdın... emar ıcın randevu alcam o gune kadar kucultmeye calıscamm sogan kurunlee

Aynen oyle canim dokt artik ameyliyati para icin yaapiyorlar sakin kanma.. Ayrica emara ne gerek varki renkli ultrasonla iyi huylumu kotumu bakildimi

arkadaşlar tüp bebek yaptırmıştık bu ay.listeye ekletmiştim kendimi bugün öğrendim 153 çıktı hamdolsun hamileyim.rabbim devamını getirsin ve hepinize nasip etsin

Ayyyy cok sevindim rabbime sukirler olsun guldurdu yuzunu darisi bize insallahhh dua et bize olurmu ayrica bizi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…