- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.261
cnm sendede kıst vardı dımı?
arkadaşlar tüp bebek yaptırmıştık bu ay.listeye ekletmiştim kendimi bugün öğrendim 153 çıktı hamdolsun hamileyim.rabbim devamını getirsin ve hepinize nasip etsin
😂 delisin he bide mumları yaktınmıydı tamamdır 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyiyim kuzum çok şükür sabırsızlanıyorum adet olayım diye bide istek başladı kendime şaşıyorum 😁
yok yawrum gecelıkel karsılama cunkı ıs cıkısı yorgun we ac oluyolar. o an elle tacız ederler sadece
ya süpersin :) bu siteyi bu yüzden cok sevıyorum. herkes cok rahatca dertesşiyo ve sorunlara super cozumler oluyo gercekten :)
bendende bir tavsıye; cocuk ,yumurtlama donemı , akıntı falan bunlardan bahsetmemek lazım. erkekler bızım gıbı degl. cok etkılenıyorlar ve bu işi gorev gıbı grunce gercekten yapamıyorlar.
Kızlar esen evler miydi neydi koruparkın oralarda bi hastane varmış herkes çok memnun fiyatı da iyiymiş
Evet canm benm hatta seninki gbi ameliyat demisti ama sogan kürü uyguladım bnde maydonos suyu da içiyodum canım bide dogum kontrol hapı vermisti bide bi iğne yapıyolardı ayda bir hatta lisedeydim ve cocugun olmcak falan dedi ıltıhaptan kapamıs sözde salak doktorum iki yıl çektim ama çok sükür en son küçüldü seninde öyle olur inşallah canm bi çırpıda sokülüverir
kıstım gecen ultrasonda 4 cm cıvarıydı..emarda tam boyutu ve ne kıstı oldunu ogrencez..eger 5cm ıse amelıyat yapabılırız senı dedı dr yaa...:18::18::18:
arkadaşlar tüp bebek yaptırmıştık bu ay.listeye ekletmiştim kendimi bugün öğrendim 153 çıktı hamdolsun hamileyim.rabbim devamını getirsin ve hepinize nasip etsin
cikolata kisyimi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
walla yapmadıgım sey degıl cok ıse yarıyo :) ıekadan aldım 24 lu kokulu mumları :) o mumları kokluyo hahaha sonra da moda gırıyo zaten :)
Oh ohhh maşalllah kuzum beniiim💃💃💃gelmedi dimi daha adetin canm nekadrsonra gelirmiş acaaba. İstek olsun kuzum çok önemliymiş daha neee maşalllahh
Istanbuldamisin kuzum sen ve nerede tam olarak
Smd aksam hos bi sofra hazirlasam tok gelir meyve tabagi fln hazirlarim dunde agda yaptim missss kaymak gibi oldum..simdi aksama gzl bi plan lazim destek kizlar
Yazarım ama fanteziye kaçar sonra :))
heheheh ama napayım canım :) sonra dıyolar kı kadınlar cok seytan hayır anacım degılız sadece alternatıf yol buluyoruz :)
yaa pekı bu 6,5 cm se senınkı 5 gunde sogan kurunlemı gecırdın... emar ıcın randevu alcam o gune kadar kucultmeye calıscamm sogan kurunlee