Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Smd aksam hos bi sofra hazirlasam tok gelir meyve tabagi fln hazirlarim dunde agda yaptim missss kaymak gibi oldum.. :KK70: simdi aksama gzl bi plan lazim destek kizlar

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Canim hic o moda sokma aniden surpriz yap giu fantazi gecelikleri cik karsisina ama bebek deme skldm bende de seni cok ozledim de atla ustune:KK1:

Canim hic o moda sokma aniden surpriz yap giu fantazi gecelikleri cik karsisina ama bebek deme skldm bende de seni cok ozledim de atla ustune:KK1:

Yok kiz hic bebek lafi etmiom zmnlamayi bilio ya geriliyomus pasammm

ben gunde 2 tane ıcıyorum. walla o ıs olsun da ısterse sabaha kadar uyusun ama ıstedıgım almadan olmaz :) bakıyorum boyle uyumaya meyıllı :) acıyorum yabancı fılm.zaten kesın bıtane opusme sahnesı oluyo. cok azcık ses acıyorum dıkkatını ceksın dıye sonra kacıyo uykusu zaten hahahahah :KK70:

Ah akıllı kuzum benm benmki atlıyo da zaten bnde kesi ve kopek var bakımı zor oluyo hergün temizlikle ugrasıyorum bnde bitiyom akşama sormaaa ama kafaya koydum bgün 💃💃💃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gelmedi canım adet gününde düşük kanaması oldu zaten bitti sayılır az az lekelenme okuyor. Adeti bekleyeceğim sonra kaldığımız yerden devam :) bu arada da takılsam mı diye aklımdan geçmiyor değil :))

Takıl be kuzum canın ne istıyosa ole yaap zaten bgün bu sayfadanolanlarda bi aksıyon olcak gbi baya hareketlıyız bgüüün💃💃😜👼

Haha bizim mumlarda ikeadan 😂

Hahah bizimkilerdeee evimizin her şeyi ikeaaa😜 yakın bütün mumları bgün kızlaaaaar oh ohhhhh😁😁💃😁😜

inş. kuzum obur dr bana dogum kontrol hapı verıodu...2 ayda sonuc alıodum yok oluolardı en son 7 ay once kıstım vardı...sımdı beklıoz bakalımmm...

Canm bnm sakın hemen ameliyatı kabul etme biliyorum zor bi durum ama hem bitkisel hemde ilaçlarla dene biraz belkide adetle sökülcektir de zaten bnm sonrakı aylarda bidaha buyudu ama regldensonra gttigimde yoktu

Yok kiz hic bebek lafi etmiom zmnlamayi bilio ya geriliyomus pasammm

Ay arkadasım sorma benimkide gecen gün bugün özleme günümüz mü demesin bi afallayıp kaldım yaniii😬

kesinlikle erken değil. şuan hamile kalmak istemiyorsan bile gitmelisin. allah korusun kist veya başka birsey varsa tedavi dönemine ne kadar erken başlarsan okadar iyi. zaten problem yoksa doktorun söyleyeceği belli. birkaç ay daha dene sonra gel :) ben 1,5 senelik evliyım. 2 ay denedım olmayınca gittim doktara bırde benım kist şüphem vardı. ama allaha sukur hıc bırsey ckmadı. bana 2 ay daha cok erken yaz sonuna kadar dene olmazsa yıne gel o zaman bırseyler dusunuruz dedı. tavsiyelerinide soylıyım sende uygula :) hergun ilişki olmaz gün aşırı olmalı dedi. sperm kalıtesi düşüyormuş. beslenmene dikkat et dedı. ben folik asıt konusunu danıstım bana folık asıt yazdı. birde kafana takma stres yapma dedı. şimdi beklıyoruz bakalım. bu ayda olmazsa ben bırdahakı aya ovulasyon testı alıp bır de onunla deneyecegım.

umarım biran once pozitifleri gorursun canım :)

Nelere bakiyo doktor peki cnm ne testleri kontrolleri yapiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün adetin ikinci günü ve ilk üzüntü şokumu atlattım bugün daha rahattım.bugün doktora gidip kan verdim sonuçları pazartesi alıcam.artık umudumuz hazirana inş

Ay arkadasım sorma benimkide gecen gün bugün özleme günümüz mü demesin bi afallayıp kaldım yaniii😬

Haha adamlar özlemeye hasret kaldı 😂

kızlarr bügün adetimin 15. günü ve ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladımm çok şükürr:)) başlasın çalışmalarrrr:))

Haha adamlar özlemeye hasret kaldı 😂

Aynen kuzum yaaa ben dısardayım ona ragmen aklımda hep test var sabh yapıyımda rahatlıyım bari negatıfı gorup olmadı şu testi ne diyosunuz kızlaaar😫😫😫

Ah akıllı kuzum benm benmki atlıyo da zaten bnde kesi ve kopek var bakımı zor oluyo hergün temizlikle ugrasıyorum bnde bitiyom akşama sormaaa ama kafaya koydum bgün 💃💃💃

bızım kı sewmez kedı kopek koyar benı kapı onune :)

bızım kı sewmez kedı kopek koyar benı kapı onune :)

Bizim öğrenciykenden kaldı kıyamadık tee bursaya tasıdık onlarıda şimdi vermek çok zor 😫kuzum sana ozelden bi msj atcam atabılıyosam

X