Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

benim eşimde öyle. tamamen bitmeden yanaşmaz kesinlikle. bencede bekle bırgun daha. zaten maazllah koku falan olur bide tiksinme olmasın. ben korkarım oyle şeylerden

acıkcası gecıme olmadan yapmayacagım. zaten adet belırtılerıde var ınan hıc umidim yok şuan. o yuzden test yapmak aklımın ucundan bıle gemedı ovulasyon testini nerden alsam dıye dusunuyorum sureklı :)

Kızlar esen evler miydi neydi koruparkın oralarda bi hastane varmış herkes çok memnun fiyatı da iyiymiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa hiçbilmiyorum bursayı canm ama Koruparkın ordakı falan diye arastırayım bi olmadı çoksaol😁sen nasılsın canm keyfin nasıl daha iyisin umarım?

gel bıde bana sor gecen gun ultrason dedı dr.um karından bakılıodum hepp..allttan dıyınce hıh dedımmm sımdı ayvayı yedım dr da erkek anam bendede belkı bı kac yas buyuktur...noldu bılmıom o odada sadece sağlıga kavusmayı bı an once bebegının olmasını dusunuosun utanc denılen sey o anlık gıttı sankı bnde ...sonradann ayy dedım ben nasıll ole durdumm o dr karsısında

ya cnm cok sıkıldıı secıdo yaa.gıttım bugun kan tahlılı sonuclarıma baktı..emara gönderiyor..eger 5 cm olursa amelıyat dıyor...off offf napıcam ben...

canım benımkı 6,5 cm dı sogan kuru yap sonra gıt bence 15 gun yapman yeterlı bu kuru sonra gıdersın doktora ozaman bak ne ameylıyatı ya

Kızlar esen evler miydi neydi koruparkın oralarda bi hastane varmış herkes çok memnun fiyatı da iyiymiş

emek olabılır mı canım? esen evler bursanın tamamen farklı bır köşesi cunku. medikabil hastanesi orası. bizde bademetle oraya gıtmeyı dusunuyoruz. ben muaynelerımı orada oldum hatta. fiyatlarda bıldıgım kadarı ıle normal 1000, mecburi sezeryan 1,500, keyfi sezeryanda 1,300 diye bılıyorum.

acıkcası gecıme olmadan yapmayacagım. zaten adet belırtılerıde var ınan hıc umidim yok şuan. o yuzden test yapmak aklımın ucundan bıle gemedı ovulasyon testini nerden alsam dıye dusunuyorum sureklı :)

Allahtan umutmkesilmez bitanem ama kızlar bı marka soyluyolardı clearbluemu valla yalan olmasın hatta birisi az once bi arkadasta yazdı.calısmadın mı peki bu ay niye ole hissediıyosun kiiii

ewet tatlım dogru soyluyosun onlar anlamıyolar. ohh yaptım cocuk tutar dıyolar

Yaa kötü düşünme biraz geç olsun ama güç olmasın. Kistin ni 5 cm kürlerle küçülmez mi

kıstım gecen ultrasonda 4 cm cıvarıydı..emarda tam boyutu ve ne kıstı oldunu ogrencez..eger 5cm ıse amelıyat yapabılırız senı dedı dr yaa...:18::18::18:

ben gunde 2 tane ıcıyorum. walla o ıs olsun da ısterse sabaha kadar uyusun ama ıstedıgım almadan olmaz :) bakıyorum boyle uyumaya meyıllı :) acıyorum yabancı fılm.zaten kesın bıtane opusme sahnesı oluyo. cok azcık ses acıyorum dıkkatını ceksın dıye sonra kacıyo uykusu zaten hahahahah

canım benımkı 6,5 cm dı sogan kuru yap sonra gıt bence 15 gun yapman yeterlı bu kuru sonra gıdersın doktora ozaman bak ne ameylıyatı ya

yaa pekı bu 6,5 cm se senınkı 5 gunde sogan kurunlemı gecırdın... emar ıcın randevu alcam o gune kadar kucultmeye calıscamm sogan kurunlee

cnm sendede kıst vardı dımı?

benim eşimde öyle. tamamen bitmeden yanaşmaz kesinlikle. bencede bekle bırgun daha. zaten maazllah koku falan olur bide tiksinme olmasın. ben korkarım oyle şeylerden

Zaten kasığımda sancı da var beklemek en iyisi canım. Bende korkarım titizdir de benimki belli olmaz

Iyiyim kuzum çok şükür sabırsızlanıyorum adet olayım diye bide istek başladı kendime şaşıyorum 😁

Canım orası sanırım olmadı bi sorayım arkadaşa soyleyeyim size. Bu arada bende Bursalıyım ailem orda

Ovulasyon testi laboquick aldım canım ben gittigidiyordan. Arkadaşım önermişti. O ovülasyon testi ile ilk denemede hamile kalmıştı

kıstım gecen ultrasonda 4 cm cıvarıydı..emarda tam boyutu ve ne kıstı oldunu ogrencez..eger 5cm ıse amelıyat yapabılırız senı dedı dr yaa...:18::18::18:

Dur canım hemen üzülme bi belli olsun da

😂 delisin he bide mumları yaktınmıydı tamamdır 😁

arkadaşlar tüp bebek yaptırmıştık bu ay.listeye ekletmiştim kendimi bugün öğrendim 153 çıktı hamdolsun hamileyim.rabbim devamını getirsin ve hepinize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…