- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.241
Bana da bi tavsiye bayanlar şimdi benim kanamam bitti ama çok az lekelenmem varya. İlişki olabilir mi benimki de öyle zamanlarda değişik oluyor mesela adet bitince tamamen bitti dimi diye sorar illa ki. Ya gelirse düşüncesiyle içine sinmiyor mu nedir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy sorma özlemcim haklısın medicalparktakinde bende oyle oldum Allahtan hemşire rahatlattı beni bisüürü konusa konusa 😁nezamn test yapmayı düşünüyosun peki tatlım sen
Kızlar esen evler miydi neydi koruparkın oralarda bi hastane varmış herkes çok memnun fiyatı da iyiymiş
aynen bencede erkek doktorlar daha guvenılır gercekten ama ne bılıyım bu sekılde daha rahat hıseetım kendımı. bayan doktorda bıle alttan muayne sırasında cok rahatsız oldum. afedersın ama sokmadıgı sey kalmadıonunyerınde erkek olsa baya baya utanırdım herhalde.
ya cnm cok sıkıldıı secıdo yaa.gıttım bugun kan tahlılı sonuclarıma baktı..emara gönderiyor..eger 5 cm olursa amelıyat dıyor...off offf napıcam ben...
Kızlar esen evler miydi neydi koruparkın oralarda bi hastane varmış herkes çok memnun fiyatı da iyiymiş
acıkcası gecıme olmadan yapmayacagım. zaten adet belırtılerıde var ınan hıc umidim yok şuan. o yuzden test yapmak aklımın ucundan bıle gemedıovulasyon testini nerden alsam dıye dusunuyorum sureklı :)
ya süpersin :) bu siteyi bu yüzden cok sevıyorum. herkes cok rahatca dertesşiyo ve sorunlara super cozumler oluyo gercekten :)
bendende bir tavsıye; cocuk ,yumurtlama donemı , akıntı falan bunlardan bahsetmemek lazım. erkekler bızım gıbı degl. cok etkılenıyorlar ve bu işi gorev gıbı grunce gercekten yapamıyorlar.
Allah canını almasın seninayyy cok yogun bır gundu ya yenı okuyabildim :)
Yaa kötü düşünme biraz geç olsun ama güç olmasın. Kistin ni 5 cm kürlerle küçülmez mi
Uyuyup kalıyolar dimi hemen canm benmki yastıga cegrek kala uyuyo bnde nette falan takılıyorum bide kalkmayın falan diye okuduk ya baya onceden olsanhemen sigara içerdim şimdi o da yok😫
canım benımkı 6,5 cm dı sogan kuru yap sonra gıt bence 15 gun yapman yeterlı bu kuru sonra gıdersın doktora ozaman bak ne ameylıyatı ya
Aaa hiçbilmiyorum bursayı canm ama Koruparkın ordakı falan diye arastırayım bi olmadı çoksaol😁sen nasılsın canm keyfin nasıl daha iyisin umarım?
benim eşimde öyle. tamamen bitmeden yanaşmaz kesinlikle. bencede bekle bırgun daha. zaten maazllah koku falan olur bide tiksinme olmasın. ben korkarım oyle şeylerden
Aaa hiçbilmiyorum bursayı canm ama Koruparkın ordakı falan diye arastırayım bi olmadı çoksaol😁sen nasılsın canm keyfin nasıl daha iyisin umarım?
emek olabılır mı canım? esen evler bursanın tamamen farklı bır köşesi cunku. medikabil hastanesi orası. bizde bademetle oraya gıtmeyı dusunuyoruz. ben muaynelerımı orada oldum hatta. fiyatlarda bıldıgım kadarı ıle normal 1000, mecburi sezeryan 1,500, keyfi sezeryanda 1,300 diye bılıyorum.
acıkcası gecıme olmadan yapmayacagım. zaten adet belırtılerıde var ınan hıc umidim yok şuan. o yuzden test yapmak aklımın ucundan bıle gemedıovulasyon testini nerden alsam dıye dusunuyorum sureklı :)
kıstım gecen ultrasonda 4 cm cıvarıydı..emarda tam boyutu ve ne kıstı oldunu ogrencez..eger 5cm ıse amelıyat yapabılırız senı dedı dr yaa...:18::18::18:
ben gunde 2 tane ıcıyorum. walla o ıs olsun da ısterse sabaha kadar uyusun ama ıstedıgım almadan olmaz :) bakıyorum boyle uyumaya meyıllı :) acıyorum yabancı fılm.zaten kesın bıtane opusme sahnesı oluyo. cok azcık ses acıyorum dıkkatını ceksın dıye sonra kacıyo uykusu zaten hahahahah
sabır ile ilgili ayetler
أَعُوذُ بِاللهِ السَّمِيعِ الْعَلِيمِ مِنَ الشَّيْطاَنِ الرَّجِيمِ مِنْ هَمْزِهِ وَنَفْخِهِ وَنَفْثِهِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحمن الرَّحِيم
1) sabrederek ve namaz kılarak (allahtan) yardım dileyin! Ne var ki bu huşu duyanların dışındakilere şüphesiz ki çok zordur.
bakara 45
2) ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak (allahtan) yardım dileyin! şüphesiz ki allah sabredenlerle beraberdir.
bakara 153
3) andolsun ki sizi biraz korkuyla, biraz açlıkla ve biraz mal, can ve ürünlerden yana eksiltmekle deneriz; öyleyse sabredenleri müjdele.
bakara 155
gingery***********1 mayıs*******hamileeeeee
cemom***********9 mayıs
pamukprenses187 **12 mayıs
inciela***********12 mayıs
sidal20***********12 mayıs***********hamileee
summela**********17 mayıs**********hamile
nedesembilemedim**19 mayıs
feyzayldz*********21 mayıs
ankaram**********24 mayıs
hatibulut**********24 mayıs
cevizyapragi *******25 mayıs