- 6 Nisan 2013
- 2.808
- 1.309
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.401
bnm eşimde sperm hareketi az çıkmıştı.yok canım günüm geçmeden test yapmam tek çizgi çıkıcak yine.adetime var daha o yüzden ümitlenmiyorum hiç.tedavisiz olmaz gibi geliyo bana..1 yıl daha geçsinde olmazsa tüp bebek denerim.oda olmazsa alırım çocuk esirgemeden büyütürüm hem sevaba girerim napim :)
oooyyyyy kıyamam ya . ne mükemmel bir insansın. bende eğer bebeğim olmazsa öyle yaparım diye düşünüyordum.
kocana macun yedir kaşık kaşık gerçekten çok faydalı . sende ye :)
bide keçi boynuzu kürü yapan arkadaşlar var burada eşlerinin spermleri çıldırıyo
valla şekerim ne bileyim, bende de regl ağrısı gibi ağrı oldu 1-2 defa ptesi akşam daha yoğundu. dün sabah da midem kötüydü yediklerim dokunmuş olabilir çünklü genelde midem hassas. bugünse oldukça rahatım. benim sol göğsüm dokununca acıyo. sağda o kadar acı yok. ben tiroid ilacı kullanıyorum kullandığımdan beri sıcaklarım terlerim. bütün kış kolsuzlarla işe gittim. bu bi kaç gündür ayaklarım ısınmıyo evdeyken ve şu an üzerimde iş montu var ki hava çok da soğuk değil. kendimizi çok dinliyoruz.
rüyaların hayırlara vesile olsun. inşallah hamilesindir sen de canım.
Insaallah hepimiz oyle oluruz cnm bnmde sol gogsum sagdan daha hassas bide bu sabah bi bel agrim var anlatamam ölüyorum neyin nesi bilmem
İnşallah canım. açık yatmışsan veya üşütmüşsen de olabiliyor ağrılar. inşallah öyle değildir.
Canim kusura bakma nete giremedim yatili misafirim geldi adet oldum silebilirsin beni umudum 28 mayisa kaldi
canım saol allah razı olsun.napalım bebek olsunda ben severim illa bnm olmasada napim allah verir vermezse öyle isterim.seninde rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.proxeed plus diye bi ilaç buldum netten bitkiselmiş hem.maaşını alsın kocamda alırız belki onu kullansın çok kişi faydasını görmüş o ilacında.
Allah razı olsun. Allah yardımcınız olsun. inşallah faydasını görürsün . inşallah bu ayın geçmeden hamile kaldığını öğrenirsin :)
acaba haziran topiğine mi geçtiler bakıyım dedim ama topikte liste yok sadece benim aşk pastam 5 haziran yazmış başka kimse yok
kızzz buradan gıtmek yok hepımız buradayız
Allah razı olsun. Allah yardımcınız olsun. inşallah faydasını görürsün . inşallah bu ayın geçmeden hamile kaldığını öğrenirsin :)
ay sonuna doğru görürsün bak bakalım kimse kalıyomunisan topiğide öyle oldu çünkü kimse kalmadı.
bız ıkımız burada bekleyelım:)
ben senı tanıyorum:) sende baya surecler stresten sonra yavruna kavustun.. Öncelikle hos geldın bıze umut getırdın.. rabbım ınsallah evladını saglıkla kucagına koyar:13:
ayy canım inşallah duan kabul olur senin hamilelerin dualarını allahım boş çevirmezmiş.
aminnnn Allah razı olsun . evet düşüğüm olmuştu epeydir uğraşıyordum. çok şükür Rabbime beni bu mutluluğa nail etti.
bi hap kullandım agnuscaston diye hayıt tohumundan yapılmış. ayım dolmadan hamile kaldım .
Allah hepinizin yüzüne baksın :)
benim klasik zaten nerdeyse topikleri ben kapatıcam kimse kalmıyo ben boş boş takılıyomnapıyım canım sıkılıyo bi bu site var zaman geçirdiğim en azından kafam dağıyo neyse eğer ikimizde hamişsek hemen ocak anneleri diye bi topik açar devam ederiz
bebegım valla kımseden ses yok sanırım sadece adlarını yazdırıp gıttıler bende gelmeyen arkadaşları sileyim diyorum
aminnnn Allah razı olsun . evet düşüğüm olmuştu epeydir uğraşıyordum. çok şükür Rabbime beni bu mutluluğa nail etti.
bi hap kullandım agnuscaston diye hayıt tohumundan yapılmış. ayım dolmadan hamile kaldım .
Allah hepinizin yüzüne baksın :)
merhaba arkadaslar. beni de ekler misiniz? Bat 19 mayis.Bu ay ilk kez ovulasyon testi ile denedik. Allah'im hayirli zamanda hayirlisini versin
hepimize.