Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

oooyyyyy kıyamam ya . ne mükemmel bir insansın. bende eğer bebeğim olmazsa öyle yaparım diye düşünüyordum.
kocana macun yedir kaşık kaşık gerçekten çok faydalı . sende ye :)
bide keçi boynuzu kürü yapan arkadaşlar var burada eşlerinin spermleri çıldırıyo

canım saol allah razı olsun.napalım bebek olsunda ben severim illa bnm olmasada napim allah verir vermezse öyle isterim.seninde rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.proxeed plus diye bi ilaç buldum netten bitkiselmiş hem.maaşını alsın kocamda alırız belki onu kullansın çok kişi faydasını görmüş o ilacında.

Insaallah hepimiz oyle oluruz cnm bnmde sol gogsum sagdan daha hassas bide bu sabah bi bel agrim var anlatamam ölüyorum neyin nesi bilmem

Allah razı olsun. Allah yardımcınız olsun. inşallah faydasını görürsün . inşallah bu ayın geçmeden hamile kaldığını öğrenirsin :)

Allah razı olsun. Allah yardımcınız olsun. inşallah faydasını görürsün . inşallah bu ayın geçmeden hamile kaldığını öğrenirsin :)

ben senı tanıyorum:) sende baya surecler stresten sonra yavruna kavustun.. Öncelikle hos geldın bıze umut getırdın.. rabbım ınsallah evladını saglıkla kucagına koyar:13:

bız ıkımız burada bekleyelım:)

benim klasik zaten nerdeyse topikleri ben kapatıcam kimse kalmıyo ben boş boş takılıyom napıyım canım sıkılıyo bi bu site var zaman geçirdiğim en azından kafam dağıyo neyse eğer ikimizde hamişsek hemen ocak anneleri diye bi topik açar devam ederiz

ben senı tanıyorum:) sende baya surecler stresten sonra yavruna kavustun.. Öncelikle hos geldın bıze umut getırdın.. rabbım ınsallah evladını saglıkla kucagına koyar:13:

aminnnn Allah razı olsun . evet düşüğüm olmuştu epeydir uğraşıyordum. çok şükür Rabbime beni bu mutluluğa nail etti.
bi hap kullandım agnuscaston diye hayıt tohumundan yapılmış. ayım dolmadan hamile kaldım .
Allah hepinizin yüzüne baksın :)

bende hayıt suyu içiyorum mecitefendi hayıt suyu.ondada aynı etki olurmu ki.

evettttttttttttttttttttt bu seferde sen acarsın topıgı

anaaa o nekı ne ıse yarıyor acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…