Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

bende hayıt suyu içiyorum mecitefendi hayıt suyu.ondada aynı etki olurmu ki.

onu bilmiyorum ama burada duymuştum mecitefendiyide. ama ben eczaneden alıyorum sonuçta sağlık bakanlığından onaylı . doktora sordum hiç bi zararı yok dedi kullan demişti. zaten çoğuna doktor veriyor. adetin ilk günü başlanıyor.
ama sen önce eşine polen arı sütü falan içir. doping yapacak şeyler yedir .
ben hayıt tohumunu alıp yapmıştım fayda görememştim ama hapı iyi geldi

yokk valla bırakmam bıze bak ya sankı hamıleyızde havamızdanda gecılmıyor

sorma ya ben niyeyse bu ay çok umutluyum(çalışmalardan olsa gerek) olmazsa kendimi uzun süre toplayamam heralde ben şimdiden abone bile oldum ocak anneleri topiğine ha ha fazla havalardayım bi düşersem yere çaklcam

kullandı bitkisel şeyler.bn polen aldım balla yiyorum sabahları bi kaşık enerji versin diye halsiz kalıyorum tansiyonum çok düşüyo.balık hapıda kullanıyorum ayrıca. oda içsin balla yada sütle olurmu ki.senin haptn alırım blki bnde bnm yumurta çatlıyo ama hormonlardada sorun yok.tüpler açıkmı onu bilmiorum çektirmedim hsg filmi.

kızlar düzenli giremiyorum, muhabbetleri hep kaçırıyorum. evde yatılı misafirler var, bir yandan da bu ayın çalışmalarına başladık bu ay gelirse bebişim çok sessiz sakin olur herhalde ))))))))))))))))

canım mikserde bal süt muz fındık ceviz kuru üzüm keçi boynuzu evde ne varsa mikserde çek gece yatarken içir eşine emin ol faydası olur.
burada bunu yapan ve arı sütü ile polen alıyorlar eczaneden onlarında çok faydası oluyor.
ama ibrahim saraçoğlu tv de ençok söylediği keçiboynuzu kürü spermlere çok etkisi oluyor

sorma ya ben niyeyse bu ay çok umutluyum(çalışmalardan olsa gerek) olmazsa kendimi uzun süre toplayamam heralde ben şimdiden abone bile oldum ocak anneleri topiğine ha ha fazla havalardayım bi düşersem yere çaklcam
Uok aman cakilmayiz insallah hem ocak olmaz subat olur Allahin gunumu bitti kizz

onuda denerim canım.arı sütü polen karşımını ben içmiştim.eşim epimedium macunu yedi.birde ginseng birde konyadan çok karışımlı bi baharat geldi onu yedi.bn yiyemedim onu çok midemi bulandırıyodu öyle böyle değil berbat bişeydi.

merhaba kızlar
bata adım adım yaklaşıyoruz batım 8 mayıs iken 11 mayısta bekliyorum az kaldı çok heyecanlıyım
her ay kaptırmıcam diyorum ama bu ay temkinliyim herseye hazırım hayırlısı olsun

kaptırmak Allahın emri demekle olmuyor kuzummmm hepımız aynıyız

kaptırmak Allahın emri demekle olmuyor kuzummmm hepımız aynıyız

aynen canım.
bu arada bna doktorum agnucaston vermişti arastırdım hayıt hapıymış hormonları düzenliyo doktorum bitkisel dedi onu kullanıorum günde bir kez alıyorum bu ilaç hormonları düzenlediği için hamile kalabilende varmış bir topicte okudum hatta Lili arkadasımız birde topic sahibi Yusra arkadasmz bu hapı kullandgı ay hamile kalmış tabiki takdir Rabbimizden ama belirtmekm istedim umarım sonuc iyi olur 3 ay kullanılıyomuş. Bu ay sebep olurda hamile kalırım inş .

ınsallah canım bende sımdı onu okuyordum:) dur bende onu okuyorum zaten bende regl olursam alayım derdı veren rabbım sıfasını da verır elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…