- 2 Nisan 2014
- 117
- 8
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.381
Insallah kızlar bir Dr ümü arayayım bakalım ne diyecek bu ay tedaviye başlamıştım klomen ve catlatma ignesi 1bucuk sene oldu nasip insallah hepimizden iyi haberler gelir idrar çıkmayınca yine umutlanmamistim ama boyle olunca düşme tehlikesi olduğunu okudum az once
bebegım valla kımseden ses yok sanırım sadece adlarını yazdırıp gıttıler bende gelmeyen arkadaşları sileyim diyorum
gene tek çizgi gene ne gelennn varrr ne gidennn(((
kızlarrr son durumunuzu merak edıyoruz. eğer durumunuzu paylaşmayacaksanız kişi listesinden malesef silmek zorundayım
missdely**********1 Mayıs
askyokolmak*******1 Mayıs
deryaisa07********1 Mayıs
ne_desem_bilmem***3 Mayıs
eses76***********4 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
tetul *************5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
AyPrensessi *******6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.adetimin 22.günü bugün daha önceki günlerdede oluyo.böyle karnıma adet olcak gibi birden çok şiddetli bi sancı giriyo bir kaç saniyede geçiyo.bişey kopuyo gibi ağrı oluyo.gaz sancısımı bu ne anlayamadım.aynı sancı devam etse acile koşçam allahtan devam etmiyo çok uzun.varmı aranızda bu şekilde ağrı yaşayan.doktorada gittim daha önceden infetilite tedavisi için ilgisiz bi doktordu pek sallamadı zaten.
bat'a 1 gün kaldı.
şuan yeni hamileyim aynı sancılar mı desem ağrılar mı desem halen devam ediyor. iki gündür ayağa kalkmıyorum azıcık lekem geldi.
inşallah hamilelik belirtisidir. çünkü benimde öyleydi ve hamileliğin bi belirtisi çok gaz oluyor karnın şişiyor
Aynen arkadasim :-D
nasılsın canım? var mı bi değişiklik sende?
ben oldukça stabilim. ptesi akşamı regl sancısı gibi sancılarım oldu, dün akşam ağrı falan hissetmedim. bugün de gayet rahatım.
annemle konuştum akşam, "geçtimi günün" dedi. "geçmedi ama belirti de yok" dedim. "1 hafta geçmeden ne belirtisiymiş o" dedi.
ahh canım inşallah ne güzel söylüyosun.1 yılı olmadı henüz ama bnde daha önceki adetlerden sonrada oluyordu bu ağrılar.
kendinde bi değişiklik görüyorsan bir test yapabilirsin benim 6 gün kala çok incecik bir çizgi çıkmıştı.
hayırlısı olur inşallah .
seninle aynı fikirdeyim her hamile haberi bize umut oluyo hamile değillersede zaten bizde o kişiler kadar üzülüyoruz detlerini paylaşmaya çalışıyoruz zaten bu topiklerin nedeni de bu değilmi
Aynen bebis ya bnde arastirdim internette adet gecikmeden belirti olusmuyomus kiminin sekizinci haftalarinda basliyomis akisina biraktim ama bndede kasik agrisi var iki gundur ozellikle sağ tarafima bi giriyo bicak sancısı gobi goguslerim acimaya basladi arada cok sicaklamam aradada cok usumem oluyo baska bisi yok bide cok guzel ruyalar goruyorum tabirine bakiyorum hamilelige isaret diyo bakalim nasip bi belirtim yok yani batim yarin ama ben pazar diye düşünüyorum
aynen oyle canım keske bıldırselerde merak etmesek ne varkı regl de olabılırdın
evet bılıyorum canım umutt u sılmedım henuz kan testı yapmadıgı ve regl olmadıgı ıcın ınsallah rabbım ıyı haberler verır