- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.361
hahahaaaaa fındık fıstık ye bol bolll
bebegım valla kımseden ses yok sanırım sadece adlarını yazdırıp gıttıler bende gelmeyen arkadaşları sileyim diyorum
bebegım valla kımseden ses yok sanırım sadece adlarını yazdırıp gıttıler bende gelmeyen arkadaşları sileyim diyorum
sonra :):):)
Hayret bişi ya biz burda bir sıkıntımızı umudumuzu paylaşıyoruz.kimseyle konuşamadıklarımızı burda konuşuyoruz birbirimize destek oluyoruz.madem bilgi vermicek niye adını yazdırıyo.insan konuşmucaksa bile olumlu ya da olumsuz cevap verir bence.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayret bişi ya biz burda bir sıkıntımızı umudumuzu paylaşıyoruz.kimseyle konuşamadıklarımızı burda konuşuyoruz birbirimize destek oluyoruz.madem bilgi vermicek niye adını yazdırıyo.insan konuşmucaksa bile olumlu ya da olumsuz cevap verir bence.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım fındıkla falan olacak gibi değil yeter bikaç hafta çalışma yok
kızlarrr son durumunuzu merak edıyoruz. eğer durumunuzu paylaşmayacaksanız kişi listesinden malesef silmek zorundayım
missdely**********1 Mayıs
askyokolmak*******1 Mayıs
deryaisa07********1 Mayıs
ne_desem_bilmem***3 Mayıs
eses76***********4 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
tetul *************5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
AyPrensessi *******6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
Benimki de 21 Mayıs iki kere söyledim eklemediiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarrr son durumunuzu merak edıyoruz. eğer durumunuzu paylaşmayacaksanız kişi listesinden malesef silmek zorundayım
missdely**********1 Mayıs
askyokolmak*******1 Mayıs
deryaisa07********1 Mayıs
ne_desem_bilmem***3 Mayıs
eses76***********4 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
tetul *************5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
AyPrensessi *******6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
canım umuttt sabah söyledi test sonucu negatifmiş
ne bileyim canım en ufak bir belirtim de yok benm. moralim çökmüş durumda annler günü haberleri beni mahvetti. bu ayda olmayınca tam 1 yıl olmuş oldu. eşimle aşılama kararı almıştık ama tutmayan o kadar çok kişi var ki onada cesaret edemiyorum Allah ım yardım et bize.
umutt seninle aynı gunuz ama benim dun kahverengi akıntım geldi afet oldum diye ped koydum bügünde cok az gelmiş kahve akıntı ama o kadar. Normalde 2. Gun cok kanamam ve ağrım olur ama ne ağrı ne kanama var bende. Ama kahve lekenlenme var test yaptım sabah negatif neden boyle oldum anlamadım
hemen kana canım bekleme lutfen
Olsa idrarda çıkmaz miydi? Kana mı baktirayim?
idrarda bazen çıkmayabiliyo kan daha kesin sonuçinş. hamişsindir iyi haberlerini bekliyoruz