Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

ınsallah canım bende sımdı onu okuyordum:) dur bende onu okuyorum zaten bende regl olursam alayım derdı veren rabbım sıfasını da verır elbet

Aminn aynen öyle. baktıysan bu ilacı kullanıp hamile kalan çok var ve hayıt hapı zaten. Özele gidiyorum doktorum önerdi bitkisel rahatlıkla kullanabilirsin dedi hatta geçen ay ikinci kez gittim doktorum yine aynı ilacı yazıodu o ay ilacı kullanmadım yazmayın ona devam ediyim dedim yazdırmadım eczanede recetesz satılıyomuş. İnş sebep olur bizede.

benım dokt hıc bırsey onermedı bende kendım alıcam

cnm yaa bnm eşimde de sayı az keçiboynuzu ile arttı biraz hareketlilikte arttı ama 2 hft snr kürün süresi bitiyo inşallah bu ay tutar dr bize de asılama diyor

bebegım valla kımseden ses yok sanırım sadece adlarını yazdırıp gıttıler bende gelmeyen arkadaşları sileyim diyorum

2 gün kaldı benimde sabah yine çok kasık ağrım vardı sanki oldum olucam üşüttüm heralde diyorum çünkü daha tedavi aşamasındayız bu ayda olmamıştır diyorum..

2 gün kaldı benimde sabah yine çok kasık ağrım vardı sanki oldum olucam üşüttüm heralde diyorum çünkü daha tedavi aşamasındayız bu ayda olmamıştır diyorum..

Kasik agrisi hamileligin habercisimi bnde oyleyim cok sifdetli oluyo oldum olcm yani

kızlar daha öncede sölemiştm bat 14 mayıs ama erken yumurtlamış olabilrim 10 mayıs da olabilir ne adet ne hamilelik belirtisi vardi ama dünden beri akıntılar oluyo inşallah bebiş olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…