Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Insallah kızlar bir Dr ümü arayayım bakalım ne diyecek bu ay tedaviye başlamıştım klomen ve catlatma ignesi 1bucuk sene oldu nasip insallah hepimizden iyi haberler gelir idrar çıkmayınca yine umutlanmamistim ama boyle olunca düşme tehlikesi olduğunu okudum az once

canım bozma moralini iyi düşün iyi olsun düşme tehlikesini falan unut:KK20::KK20: doktordan iyi haberler getir bize

Gunaydinnnn kizlar. Pazartesi 45 cikan test sonucum icin suan yine kan verdim. Oglen ikide alacagim sonucu. Bakalim. Ilac kullaniyorum ama arada kahve akintiyla beraber kucuk parcalar dokuldu iki gun ama pirinc tanesi kadar. Hemsire kiz pazarteside moralimi bozmustu bu degerle dis gebelik diye bugunde ayni sey dedi doktor dis gebelik demedi diye. Ayni gun iki doktora gittim biri dis gebelik dedi biri rahim kalinlasmis dis gebelik dgl ama deger cok artmazsa kimyasal olabilir dedi. Bir haftadir ruyamda hep bebek goruyorum yoldan gecen bebekler gozlerimin icine bakiyor gibi geliyor. Esim kafayi yiyosun bence dedi :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.adetimin 22.günü bugün daha önceki günlerdede oluyo.böyle karnıma adet olcak gibi birden çok şiddetli bi sancı giriyo bir kaç saniyede geçiyo.bişey kopuyo gibi ağrı oluyo.gaz sancısımı bu ne anlayamadım.aynı sancı devam etse acile koşçam allahtan devam etmiyo çok uzun.varmı aranızda bu şekilde ağrı yaşayan.doktorada gittim daha önceden infetilite tedavisi için ilgisiz bi doktordu pek sallamadı zaten.

kızlarrr son durumunuzu merak edıyoruz. eğer durumunuzu paylaşmayacaksanız kişi listesinden malesef silmek zorundayım:KK20::KK25::KK25:

missdely**********1 Mayıs

askyokolmak*******1 Mayıs

deryaisa07********1 Mayıs

ne_desem_bilmem***3 Mayıs

eses76***********4 Mayıs

BenimAskPastam****5 Mayıs

tetul *************5 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

damak***********6 Mayıs

sykapusuz*********6 Mayıs

AyPrensessi *******6 Mayıs

Umuttt***********7 Mayıs

Canim kusura bakma nete giremedim yatili misafirim geldi adet oldum silebilirsin beni umudum 28 mayisa kaldi:KK43:

arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.adetimin 22.günü bugün daha önceki günlerdede oluyo.böyle karnıma adet olcak gibi birden çok şiddetli bi sancı giriyo bir kaç saniyede geçiyo.bişey kopuyo gibi ağrı oluyo.gaz sancısımı bu ne anlayamadım.aynı sancı devam etse acile koşçam allahtan devam etmiyo çok uzun.varmı aranızda bu şekilde ağrı yaşayan.doktorada gittim daha önceden infetilite tedavisi için ilgisiz bi doktordu pek sallamadı zaten.

şuan yeni hamileyim aynı sancılar mı desem ağrılar mı desem halen devam ediyor. iki gündür ayağa kalkmıyorum azıcık lekem geldi.
inşallah hamilelik belirtisidir. çünkü benimde öyleydi ve hamileliğin bi belirtisi çok gaz oluyor karnın şişiyor

şuan yeni hamileyim aynı sancılar mı desem ağrılar mı desem halen devam ediyor. iki gündür ayağa kalkmıyorum azıcık lekem geldi.
inşallah hamilelik belirtisidir. çünkü benimde öyleydi ve hamileliğin bi belirtisi çok gaz oluyor karnın şişiyor

ahh canım inşallah ne güzel söylüyosun.1 yılı olmadı henüz ama bnde daha önceki adetlerden sonrada oluyordu bu ağrılar.

Aynen arkadasim :-D

nasılsın canım? var mı bi değişiklik sende?

ben oldukça stabilim. ptesi akşamı regl sancısı gibi sancılarım oldu, dün akşam ağrı falan hissetmedim. bugün de gayet rahatım.
annemle konuştum akşam, "geçtimi günün" dedi. "geçmedi ama belirti de yok" dedim. "1 hafta geçmeden ne belirtisiymiş o" dedi. :KK31:

nasılsın canım? var mı bi değişiklik sende?

ben oldukça stabilim. ptesi akşamı regl sancısı gibi sancılarım oldu, dün akşam ağrı falan hissetmedim. bugün de gayet rahatım.
annemle konuştum akşam, "geçtimi günün" dedi. "geçmedi ama belirti de yok" dedim. "1 hafta geçmeden ne belirtisiymiş o" dedi. :KK31:

Aynen bebis ya bnde arastirdim internette adet gecikmeden belirti olusmuyomus kiminin sekizinci haftalarinda basliyomis akisina biraktim ama bndede kasik agrisi var iki gundur ozellikle sağ tarafima bi giriyo bicak sancısı gobi goguslerim acimaya basladi arada cok sicaklamam aradada cok usumem oluyo baska bisi yok bide cok guzel ruyalar goruyorum tabirine bakiyorum hamilelige isaret diyo bakalim nasip bi belirtim yok yani batim yarin ama ben pazar diye düşünüyorum

ahh canım inşallah ne güzel söylüyosun.1 yılı olmadı henüz ama bnde daha önceki adetlerden sonrada oluyordu bu ağrılar.

kendinde bi değişiklik görüyorsan bir test yapabilirsin benim 6 gün kala çok incecik bir çizgi çıkmıştı.
hayırlısı olur inşallah .

Kizlar adetiniz gecmeden neden idrar testi yapiyosunuz anlamadım bari uc dort gun gecsin oyle yapin bnce kiminin bi hafta gecikmeyle bile cikmiyomus

kendinde bi değişiklik görüyorsan bir test yapabilirsin benim 6 gün kala çok incecik bir çizgi çıkmıştı.
hayırlısı olur inşallah .

bnm eşimde sperm hareketi az çıkmıştı.yok canım günüm geçmeden test yapmam tek çizgi çıkıcak yine.adetime var daha o yüzden ümitlenmiyorum hiç.tedavisiz olmaz gibi geliyo bana..1 yıl daha geçsinde olmazsa tüp bebek denerim.oda olmazsa alırım çocuk esirgemeden büyütürüm hem sevaba girerim napim :)

seninle aynı fikirdeyim her hamile haberi bize umut oluyo hamile değillersede zaten bizde o kişiler kadar üzülüyoruz detlerini paylaşmaya çalışıyoruz zaten bu topiklerin nedeni de bu değilmi

Aynen canım ya bazılarımızın sağlık problemleri oluyo ve burda konu hakkında bilgi bile alabiliyoruz.mesela ben prolaktin tedavisi görüyorum ve incir kürüne başlıcakken kür tarifi alırken asla içmemem gerektiğini prolaktini yükselteceğini burda öğrendim.adetin ertesi günü bile hamile kalan bayanlar olduğunu gene burada öğrendim.bu topikler gerçekten çok önemli benim için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bebis ya bnde arastirdim internette adet gecikmeden belirti olusmuyomus kiminin sekizinci haftalarinda basliyomis akisina biraktim ama bndede kasik agrisi var iki gundur ozellikle sağ tarafima bi giriyo bicak sancısı gobi goguslerim acimaya basladi arada cok sicaklamam aradada cok usumem oluyo baska bisi yok bide cok guzel ruyalar goruyorum tabirine bakiyorum hamilelige isaret diyo bakalim nasip bi belirtim yok yani batim yarin ama ben pazar diye düşünüyorum

valla şekerim ne bileyim, bende de regl ağrısı gibi ağrı oldu 1-2 defa ptesi akşam daha yoğundu. dün sabah da midem kötüydü yediklerim dokunmuş olabilir çünklü genelde midem hassas. bugünse oldukça rahatım. benim sol göğsüm dokununca acıyo. sağda o kadar acı yok. ben tiroid ilacı kullanıyorum kullandığımdan beri sıcaklarım terlerim. bütün kış kolsuzlarla işe gittim. bu bi kaç gündür ayaklarım ısınmıyo evdeyken ve şu an üzerimde iş montu var ki hava çok da soğuk değil. kendimizi çok dinliyoruz.

rüyaların hayırlara vesile olsun. inşallah hamilesindir sen de canım.

aynen oyle canım keske bıldırselerde merak etmesek ne varkı regl de olabılırdın

Evet canım rn azından mayıs ayında yola kaç kişi çıktık kaç kişi bebişine kavuştu bunları bilir destek oluruz birbirimize umut oluruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet bılıyorum canım umutt u sılmedım henuz kan testı yapmadıgı ve regl olmadıgı ıcın ınsallah rabbım ıyı haberler verır

acaba haziran topiğine mi geçtiler bakıyım dedim ama topikte liste yok sadece benim aşk pastam 5 haziran yazmış başka kimse yok

Son düzenleme:
X