Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

nasılsınız bakalım benım ıcınde son 3gun kaldı ama benım hıc umıdım yok.. bakınca pek uzulmuyorumda Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımızı versin

Çok şükür iyiyim canım.Benimde 5 gün kaldı ama ben de niyeyse umutsuzum.Ama kesinlikle üzülmemek lazım haklısın ben de o moddayım.Hayırlısı olsun hakkımızda,nasibimizde varsa olucaktır.

nasılsınız bakalım benım ıcınde son 3gun kaldı ama benım hıc umıdım yok.. bakınca pek uzulmuyorumda Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımızı versin

benmde geldi çattı adet günüm. sabah test yaptım tabiki negatif zaten hiçbir beliritm de yok yani yine boşşşşşşş

canım ıdrarar fazla guvenme bekle olazsan bır kantestı yaptırman gerekıyor

ne bileyim canım en ufak bir belirtim de yok benm. moralim çökmüş durumda annler günü haberleri beni mahvetti. bu ayda olmayınca tam 1 yıl olmuş oldu. eşimle aşılama kararı almıştık ama tutmayan o kadar çok kişi var ki onada cesaret edemiyorum Allah ım yardım et bize.

Rabbım yeterkı ol desın yoktan var eder bıze dusen dua ıle beklemek canım bızım elımızden gelen bırsey yokkı yapılma gerekenlerı yapıp beklıyoruz

peki bu belirtileri her adet dönemin de yaşıyomusun çünkü gebelik belirtileride olabilir

benım regl donemımde goguslerım cok sısıyor ve ıcınden agrıyor karnımda kasıgım cok degılde ıcınden bır agrı oluyordu ama benım bellı olmuyor belırtısızde hasta olabılıyorum vucudum fazla degısken:) dusun kanama bıle yasadım enteresan vucut yanı:2:

hakkımızda hayırlısı canım ya inş 3 gün sonra iyi haberlerini alırız ama dediğin gibi olmazsada hayırlısı burda bebişleri beklemeye devam ederiz

Gunaydin bebisler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ayın 7 sı oldu ilk sıradaki arkadaşlardan yok mu haber çok takip edemedim de kimler hamile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ayın 7 sı oldu ilk sıradaki arkadaşlardan yok mu haber çok takip edemedim de kimler hamile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebegım valla kımseden ses yok sanırım sadece adlarını yazdırıp gıttıler bende gelmeyen arkadaşları sileyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…