- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.341
nasılsınız bakalım benım ıcınde son 3gun kaldı ama benım hıc umıdım yok.. bakınca pek uzulmuyorumda Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımızı versin
nasılsınız bakalım benım ıcınde son 3gun kaldı ama benım hıc umıdım yok.. bakınca pek uzulmuyorumda Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımızı versin
geri sayımda son 3 ha hadi hayırlısı bakalımsen artık ocak anneleri topiğine geçersin
benmde geldi çattı adet günüm. sabah test yaptım tabiki negatif zaten hiçbir beliritm de yok yani yine boşşşşşşş
yok bebegım yok ben hıc burdan ayrılmıycam kı sanmıyorum ocak olacagını pek umudum yok
canım ıdrarar fazla guvenme bekle olazsan bır kantestı yaptırman gerekıyor
adet belirtin varmı peki?
benım bır gogus uclarım cok agrıyordu bırde ayakta cok kalınca belım ve kasıgım gogus agrılarım cok az kasıklarımda hafıf var
ne bileyim canım en ufak bir belirtim de yok benm. moralim çökmüş durumda annler günü haberleri beni mahvetti. bu ayda olmayınca tam 1 yıl olmuş oldu. eşimle aşılama kararı almıştık ama tutmayan o kadar çok kişi var ki onada cesaret edemiyorum Allah ım yardım et bize.
Rabbım yeterkı ol desın yoktan var eder bıze dusen dua ıle beklemek canım bızım elımızden gelen bırsey yokkı yapılma gerekenlerı yapıp beklıyoruz
peki bu belirtileri her adet dönemin de yaşıyomusun çünkü gebelik belirtileride olabilir
benım regl donemımde goguslerım cok sısıyor ve ıcınden agrıyor karnımda kasıgım cok degılde ıcınden bır agrı oluyordu ama benım bellı olmuyor belırtısızde hasta olabılıyorum vucudum fazla degısken:) dusun kanama bıle yasadım enteresan vucut yanı:2:
hakkımızda hayırlısı canım ya inş 3 gün sonra iyi haberlerini alırız ama dediğin gibi olmazsada hayırlısı burda bebişleri beklemeye devam ederiz
Gunaydin bebisler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne bileyim canım en ufak bir belirtim de yok benm. moralim çökmüş durumda annler günü haberleri beni mahvetti. bu ayda olmayınca tam 1 yıl olmuş oldu. eşimle aşılama kararı almıştık ama tutmayan o kadar çok kişi var ki onada cesaret edemiyorum Allah ım yardım et
bende korkuyorum çok normal yolla kendılıgınden olsun cok ıstıyorumm çatlatma iğnesı yapcak doktorum bu ayda olmazsa sonkez.. çatlatma iğnesı de tutmazsa asılamaya gececekmısız....
ınsallah canım rabbim bızım umutlarımızı daim etsin..
hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:)
gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE
missdely**********1 Mayıs
askyokolmak*******1 Mayıs
deryaisa07********1 Mayıs
ne_desem_bilmem***3 Mayıs
eses76***********4 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
tetul *************5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
AyPrensessi *******6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
CKbeautyandsheer***8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
sudem14**********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
balarisi1 *********11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
sidal20***********12 Mayıs
26may***********13 Mayıs
bernaaydin********13 Mayıs
sedolii01*********13 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
ABCDEFCD*********14 Mayıs
brczngn***********15 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
krdmr************19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
angels1987********24 Mayıs
ankaram**********24 Mayıs
cevizyapragi *******25 Mayıs
elif5541**********26 Mayıs
Ozlem8787********26 Mayıs
dmk03 ***********26 Mayıs
chuchee**********28 Mayıs
papatis***********28 Mayıs
chuchee**********28 Mayıs
blummmm********28 Mayıs
eylemahu*********29 Mayıs
esra_the_teacher****3 Haziran
gerçi ben önümüzdeki ay tekrar çalışma yapabileceğimi düşünmüyorum bu ay fazla çalıştık 1 ayda anca kendime gelirim
Kızlar ayın 7 sı oldu ilk sıradaki arkadaşlardan yok mu haber çok takip edemedim de kimler hamile
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi