Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

nasılsınız bakalım benım ıcınde son 3gun kaldı ama benım hıc umıdım yok.. bakınca pek uzulmuyorumda Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımızı versin

Çok şükür iyiyim canım.Benimde 5 gün kaldı ama ben de niyeyse umutsuzum.Ama kesinlikle üzülmemek lazım haklısın ben de o moddayım.Hayırlısı olsun hakkımızda,nasibimizde varsa olucaktır.

nasılsınız bakalım benım ıcınde son 3gun kaldı ama benım hıc umıdım yok.. bakınca pek uzulmuyorumda Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımızı versin

benmde geldi çattı adet günüm. sabah test yaptım tabiki negatif zaten hiçbir beliritm de yok yani yine boşşşşşşş

canım ıdrarar fazla guvenme bekle olazsan bır kantestı yaptırman gerekıyor

ne bileyim canım en ufak bir belirtim de yok benm. moralim çökmüş durumda annler günü haberleri beni mahvetti. bu ayda olmayınca tam 1 yıl olmuş oldu. eşimle aşılama kararı almıştık ama tutmayan o kadar çok kişi var ki onada cesaret edemiyorum Allah ım yardım et bize.

ne bileyim canım en ufak bir belirtim de yok benm. moralim çökmüş durumda annler günü haberleri beni mahvetti. bu ayda olmayınca tam 1 yıl olmuş oldu. eşimle aşılama kararı almıştık ama tutmayan o kadar çok kişi var ki onada cesaret edemiyorum Allah ım yardım et bize.

Rabbım yeterkı ol desın yoktan var eder bıze dusen dua ıle beklemek canım bızım elımızden gelen bırsey yokkı yapılma gerekenlerı yapıp beklıyoruz:KK25:

peki bu belirtileri her adet dönemin de yaşıyomusun çünkü gebelik belirtileride olabilir:KK47:

benım regl donemımde goguslerım cok sısıyor ve ıcınden agrıyor karnımda kasıgım cok degılde ıcınden bır agrı oluyordu ama benım bellı olmuyor belırtısızde hasta olabılıyorum vucudum fazla degısken:) dusun kanama bıle yasadım enteresan vucut yanı:KK1::2:

benım regl donemımde goguslerım cok sısıyor ve ıcınden agrıyor karnımda kasıgım cok degılde ıcınden bır agrı oluyordu ama benım bellı olmuyor belırtısızde hasta olabılıyorum vucudum fazla degısken:) dusun kanama bıle yasadım enteresan vucut yanı:KK1::2:

hakkımızda hayırlısı canım ya inş 3 gün sonra iyi haberlerini alırız ama dediğin gibi olmazsada hayırlısı burda bebişleri beklemeye devam ederiz

Gunaydin bebisler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne bileyim canım en ufak bir belirtim de yok benm. moralim çökmüş durumda annler günü haberleri beni mahvetti. bu ayda olmayınca tam 1 yıl olmuş oldu. eşimle aşılama kararı almıştık ama tutmayan o kadar çok kişi var ki onada cesaret edemiyorum Allah ım yardım et

bende korkuyorum çok normal yolla kendılıgınden olsun cok ıstıyorumm çatlatma iğnesı yapcak doktorum bu ayda olmazsa sonkez.. çatlatma iğnesı de tutmazsa asılamaya gececekmısız....

hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:):KK52::KK49:

gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE

missdely**********1 Mayıs

askyokolmak*******1 Mayıs

deryaisa07********1 Mayıs

ne_desem_bilmem***3 Mayıs

eses76***********4 Mayıs

BenimAskPastam****5 Mayıs

tetul *************5 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

damak***********6 Mayıs

sykapusuz*********6 Mayıs

AyPrensessi *******6 Mayıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

CKbeautyandsheer***8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

sudem14**********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

balarisi1 *********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

sidal20***********12 Mayıs

26may***********13 Mayıs

bernaaydin********13 Mayıs

sedolii01*********13 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

ABCDEFCD*********14 Mayıs

brczngn***********15 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

krdmr************19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

angels1987********24 Mayıs

ankaram**********24 Mayıs

cevizyapragi *******25 Mayıs

elif5541**********26 Mayıs

Ozlem8787********26 Mayıs

dmk03 ***********26 Mayıs

chuchee**********28 Mayıs

papatis***********28 Mayıs

chuchee**********28 Mayıs

blummmm********28 Mayıs

eylemahu*********29 Mayıs

esra_the_teacher****3 Haziran

Kızlar ayın 7 sı oldu ilk sıradaki arkadaşlardan yok mu haber çok takip edemedim de kimler hamile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ayın 7 sı oldu ilk sıradaki arkadaşlardan yok mu haber çok takip edemedim de kimler hamile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebegım valla kımseden ses yok sanırım sadece adlarını yazdırıp gıttıler bende gelmeyen arkadaşları sileyim diyorum:KK20::KK19:

X