- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.101
günaydın herkezee..uzun zmndır ilk kez bu kdr erken kalktığım için mi bilmiyorum miğdem bulanıyor inş sebebi bebekdirr:26:
inşallah bebektir canım.
benim de akşam regl sancılarım bi ara yoğunlaştı. bugün iğnemin 14. günü. bakalım sonuç ne yönde olacak.
hakkımızda hayırlısı..Rabbim kimseye aratmasın..SAğlıklı bebekler nasip etsin inş.
Amin.
Sabah sabah benim de midem çok hassastı bugün. Bi de serviste sarımsak yemiş biri kokudan bayılacaktım.
kızlaer dun ben test yaptım 4 saat sonra hayalet cızgı vardı benmı yanlıs goryorum bılemedım ekleyemıyorumda
bugun yine yap.belki daha iyi sonuc alırsn
kokuları cok fazla almaya başladın dimi ? bnmde öylee:26:
sabah yaptm cıkmadı zaten bende ıse geldımnıye kandırıyorkı benı
ay ne bileyim bi midem ağzımda bu sabah. açlıktan dedim ama kahvaltı ettim şimdi ama yine bi bulandı bulanacak hali var.
ayrıca -çok afedersiniz- gazım da fazla karnım patlayacak gibi.
midem mi bulanıyo karnım mı ağrıyo karar veremedim.
ikisi birden sanrımm...hadi hamileliğin habercisidir inş..
bat ne zmndı ki geciktimi?
assos'a gidersin. orada mikrobun m'si yoktur eminim. nasıl temiz bir denizdir yaaa, aklıma geldi şimdi ÖZLEDİM.
ama ben mersinliyimburası bırakıp başka yere gidilirmi?
valla orada assos kadar temiz deniz yoksa öyle bir gidilir ki.... görsen bırakamazsın. ben her sene kocamı kandırıp götürtüyorum kendimi tatildeeo da sağolsun kırmıyor beni çünkü o da çok seviyor. ben yüzmeyi assosta öğrendim düşün artık
malesef buranın denizi o kadar temiz değil ama vazgeçilmiyo iştebide ben kalabalık yerleri çok sevmiyorum rahat giremiyorum denize e bide kilo olunca sen düşün artık
o zaman assos tam senlik.çünkü kalabalık değiiilll