- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.061
hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:)
gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE
missdely**********1 Mayıs
askyokolmak*******1 Mayıs
deryaisa07********1 Mayıs
ne_desem_bilmem***3 Mayıs
eses76***********4 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
tetul *************5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
AyPrensessi *******6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
CKbeautyandsheer***8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
sudem14**********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
balarisi1 *********11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
sidal20***********12 Mayıs
26may***********13 Mayıs
bernaaydin********13 Mayıs
sedolii01*********13 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
ABCDEFCD*********14 Mayıs
brczngn***********15 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
krdmr************19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
angels1987********24 Mayıs
ankaram**********24 Mayıs
cevizyapragi *******25 Mayıs
elif5541**********26 Mayıs
Ozlem8787********26 Mayıs
dmk03 ***********26 Mayıs
chuchee**********28 Mayıs
papatis***********28 Mayıs
chuchee**********28 Mayıs
blummmm********28 Mayıs
eylemahu*********29 Mayıs
esra_the_teacher****3 Haziran
canım benim kırmızılar gelmeye basladı yeni bat 5 haziran.mayıs ayında hamiş olmak nasip degilmiş yeni hedef haziran
Benimde oyle darisi hazirqna insallah
insallah hemsom insallah sen adet oldunmu canım
Kızlar üçüncü doktordan da çıktım. 45,39 değere dusuk lafını duyduktan sonra başka doktora gıttım o alttan muayene etti ve dıs gebelik olmadığını 7 mayıs yanı ıkı gun sonra kanda tekrar baktır dedı 90 ları bulursa gebelik devam ediyor demektir dedi. cunku rahmım kalınlaşmış ve rahım kalınlığın ıyı sevıyede dedı. bir ıgne ve günde uc defa kullanılacak hap verdı. ve ayağa kalkmadan dınlenme. agır ıs yapma dedı.
sizce ne olur?
uzun zamandır ben sıteye gırmedıgım ıcın cok araştırma fırsatım olmadı. degerı benım gıbı 45 olup yükselen var mı?
Secidooo haziran topigni acsana bebegm yaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Secidooo haziran topigni acsana bebegm yaaa
canım benim kırmızılar gelmeye basladı yeni bat 5 haziran.mayıs ayında hamiş olmak nasip degilmiş yeni hedef haziran
Ben actim ama acarsaniz orayada katilirim farketmez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar haziran topiği için erken değil mi ? bnm batıma 6 gün kaldı azcık sabredin kızlarbu aydan bnmde ümidim yok kendme totem yaptım eğer hamile kalmazsam ki hamile kalacağmı sanmıorum bu ay ilaç fitil kullandım
o yüzden müsadenzle hazran topini ben açmak istiyorum bnm durumum belli olsun açıcam kızlar.
merhaba kızlar haziran topiği için erken değil mi ? bnm batıma 6 gün kaldı azcık sabredin kızlarbu aydan bnmde ümidim yok kendme totem yaptım eğer hamile kalmazsam ki hamile kalacağmı sanmıorum bu ay ilaç fitil kullandım
o yüzden müsadenzle hazran topini ben açmak istiyorum bnm durumum belli olsun açıcam kızlar.
Ben actim bi topik ama farketmez ordan devam ederiz ama kesin mayista negatif olanlar var istersen ac sanada ugur getirsin insallah cift cizgiyi gor aminnn
Tamam cnm ins hamile kalirsn
insallah umudum olmasa da can çıkmadan ümit kesilmezmiş derler buna benzer bir söz var
az önce kayınvalidemdeydim adet olup olmadgmı sordu kadın dört gözle torun bekliyo yemin ederim her ay soruo bnden çok heyecanlı.
oysaki torunu oldu mu o ağlamaları o da çekecek haberi yok
içime doğdu bu ay olcak diyo içimden geçti diyo. kadın namazdan kalktı direkt bunu söyledi hayırdır inşallah
Hadi bakalam inssssss rabbim yuzzunu guldursnnn
topic simdide açayım sorun değil dee
bn hamile kalmazsam diye ayın basından beri böyle totem yaptım belli olmadan açmak istemiyorum
bu ay hamile kalamayanlar senn topige gelebilir snra bnde haziranı açarsam kardeş payı paylaşırız üyeleri
duan için tşk ederim bnm umudum pek yok ama hadi hayırlısı bkalım.
Evet 5 mayis ti benim batim. Dun dayanamayip predictor ile test yaptim negatif ama ne gelennn varrr ne gidennn bekliyoruz gunduz gece resmen... Siz ne diosunuz bu duruma?
İki aydir progestron ile adet oluorum gecikmelerden dolayi acaba bu ayda mi gecikme yoksa hamilelikmi bilmiorum acikcasi...
İlac olarak sadce insulin direnci ilaci ve de folik asit iciorum. Biri sabah doeri aksam...
Canimmm sana bisey diyeyim bu ay icin olmasa bile onumuzdeki aylar icin umut olsun,.....2 yili geckin sure tedavi gordum bir cikolata kisti op.gecirdim sag yumurtaligimi kazidilar yumurta uretmiyor o tarafim...tedavime yeni tasindigimiz yerde basladik rahim filmiyle basladik klomen ve pregny le tanistik iki ay bunlari kullandim sonuc negatif 3.ay aralik ayiydi klomen kulkandik asilama yapilacak...derken adetimin 22.gunu 13 mm lik tek yumurta hucredi igneleri fln kullanmiycaz bu ay olmaz dedi drum...ben koptum aglamaktan icim cikti...derken 27 aralik batim ama o gun sehir disina kiz istemeye gittik 28 i k.validedeyim 29 aralik 2009....hayatimin donum noktasi mukemmel bi sonuc mumkun degil gun bile takib etmiyorum ama drumun suphesi geciken ve malesef parca parca dehset sancili gecen adet donemleri acaba. Vucut kabul etmiyor. Mu gebeligi dedi test yaptim damlattigim an 2 cizgi aglamaya basladim esim uyuyor tansel bu test yalanci beni kandiriyor diye bi aglamakki sorma ben sakinlesince drumu aradik tebrikler dedi hmn gittik kandada gorundu melegim...simdi r yasina yol aldi ve abla mak istiyor zorlu bir yolculuk bekliyor bizi sil bastan tedavi olacagim vs ama umutluyum ustelik cuma 49 gorunen degerim bugun 9.5e dusmesine ragmen drum zorlu bir yolculuga cikiyoruz demedine ragmen kisirdin laflarini unuttum smd ikinci bebegime insaallah umutla baglandim
Umudunu kaybetme ben esimin o aglayisini hic unutamam...Allah insallah ona yeniden aglamayi nasip etsin guzel haberlerle
Canim ctesi iliskiden sonra kanamm oldu hala devam ediyor oldum sanirim