Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

canım benim kırmızılar gelmeye basladı yeni bat 5 haziran.mayıs ayında hamiş olmak nasip degilmiş yeni hedef haziran

Kizlar ya kasiklarim cok agriyo adet olckmisim gibi ama adet tarihime 3 gun var ve ates olcunlerime gore 5 gunum var niye bu agrilar :'(

Çok sevindim :) kendine çok çok dikkat et

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet 5 mayis ti benim batim. Dun dayanamayip predictor ile test yaptim negatif ama ne gelennn varrr ne gidennn bekliyoruz gunduz gece resmen... Siz ne diosunuz bu duruma?

İki aydir progestron ile adet oluorum gecikmelerden dolayi acaba bu ayda mi gecikme yoksa hamilelikmi bilmiorum acikcasi...

İlac olarak sadce insulin direnci ilaci ve de folik asit iciorum. Biri sabah doeri aksam...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Secidooo haziran topigni acsana bebegm yaaa

canım benim kırmızılar gelmeye basladı yeni bat 5 haziran.mayıs ayında hamiş olmak nasip degilmiş yeni hedef haziran

Ben actim ama acarsaniz orayada katilirim farketmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar haziran topiği için erken değil mi ? bnm batıma 6 gün kaldı azcık sabredin kızlar bu aydan bnmde ümidim yok kendme totem yaptım eğer hamile kalmazsam ki hamile kalacağmı sanmıorum bu ay ilaç fitil kullandım
o yüzden müsadenzle hazran topini ben açmak istiyorum bnm durumum belli olsun açıcam kızlar.

Ben actim bi topik ama farketmez ordan devam ederiz ama kesin mayista negatif olanlar var istersen ac sanada ugur getirsin insallah cift cizgiyi gor aminnn

Tamam cnm ins hamile kalirsn

Ben actim bi topik ama farketmez ordan devam ederiz ama kesin mayista negatif olanlar var istersen ac sanada ugur getirsin insallah cift cizgiyi gor aminnn

topic simdide açayım sorun değil dee
bn hamile kalmazsam diye ayın basından beri böyle totem yaptım belli olmadan açmak istemiyorum
bu ay hamile kalamayanlar senn topige gelebilir snra bnde haziranı açarsam kardeş payı paylaşırız üyeleri
duan için tşk ederim bnm umudum pek yok ama hadi hayırlısı bkalım.

Tamam cnm ins hamile kalirsn

insallah umudum olmasa da can çıkmadan ümit kesilmezmiş derler buna benzer bir söz var
az önce kayınvalidemdeydim adet olup olmadgmı sordu kadın dört gözle torun bekliyo yemin ederim her ay soruo bnden çok heyecanlı.
oysaki torunu oldu mu o ağlamaları o da çekecek haberi yok
içime doğdu bu ay olcak diyo içimden geçti diyo. kadın namazdan kalktı direkt bunu söyledi hayırdır inşallah

Hadi bakalam inssssss rabbim yuzzunu guldursnnn

Canimmm sana bisey diyeyim bu ay icin olmasa bile onumuzdeki aylar icin umut olsun,.....2 yili geckin sure tedavi gordum bir cikolata kisti op.gecirdim sag yumurtaligimi kazidilar yumurta uretmiyor o tarafim...tedavime yeni tasindigimiz yerde basladik rahim filmiyle basladik klomen ve pregny le tanistik iki ay bunlari kullandim sonuc negatif 3.ay aralik ayiydi klomen kulkandik asilama yapilacak...derken adetimin 22.gunu 13 mm lik tek yumurta hucredi igneleri fln kullanmiycaz bu ay olmaz dedi drum...ben koptum aglamaktan icim cikti...derken 27 aralik batim ama o gun sehir disina kiz istemeye gittik 28 i k.validedeyim 29 aralik 2009....hayatimin donum noktasi mukemmel bi sonuc mumkun degil gun bile takib etmiyorum ama drumun suphesi geciken ve malesef parca parca dehset sancili gecen adet donemleri acaba. Vucut kabul etmiyor. Mu gebeligi dedi test yaptim damlattigim an 2 cizgi aglamaya basladim esim uyuyor tansel bu test yalanci beni kandiriyor diye bi aglamakki sorma ben sakinlesince drumu aradik tebrikler dedi hmn gittik kandada gorundu melegim...simdi r yasina yol aldi ve abla mak istiyor zorlu bir yolculuk bekliyor bizi sil bastan tedavi olacagim vs ama umutluyum ustelik cuma 49 gorunen degerim bugun 9.5e dusmesine ragmen drum zorlu bir yolculuga cikiyoruz demedine ragmen kisirdin laflarini unuttum smd ikinci bebegime insaallah umutla baglandim
Umudunu kaybetme ben esimin o aglayisini hic unutamam...Allah insallah ona yeniden aglamayi nasip etsin guzel haberlerle

Slm canim progesteronu adet olmak icin nasil iciyosun

Buarada degerim 0.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…