Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Slm canim progesteronu adet olmak icin nasil iciyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla bnde ilk verdiginde sasirmistim ama oluo nedensiz sdc stresse dayali gecikme ise cok onermesede dr um bu ilaci verdi. Sabah 1 aksam 2 iciosun sdc 5 gun ilac bitiminden iki gun icerisinde bazende ilac icerken adet oluosun. Tabii adet olunca ilaci birakiosun ayrica hamilelik olmadigini kesinlikle kanitlaman lazim.. Dr um bu idrar testlerine guvenme dedi. İki sefer kullandim ikisinde de kanda netlesti gebe olmadgm sora ictim... Oyuzden simdi bat zmnim bugun ama bilemiorum ne zmn olucam 😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimmm sana bisey diyeyim bu ay icin olmasa bile onumuzdeki aylar icin umut olsun,.....2 yili geckin sure tedavi gordum bir cikolata kisti op.gecirdim sag yumurtaligimi kazidilar yumurta uretmiyor o tarafim...tedavime yeni tasindigimiz yerde basladik rahim filmiyle basladik klomen ve pregny le tanistik iki ay bunlari kullandim sonuc negatif 3.ay aralik ayiydi klomen kulkandik asilama yapilacak...derken adetimin 22.gunu 13 mm lik tek yumurta hucredi igneleri fln kullanmiycaz bu ay olmaz dedi drum...ben koptum aglamaktan icim cikti...derken 27 aralik batim ama o gun sehir disina kiz istemeye gittik 28 i k.validedeyim 29 aralik 2009....hayatimin donum noktasi mukemmel bi sonuc mumkun degil gun bile takib etmiyorum ama drumun suphesi geciken ve malesef parca parca dehset sancili gecen adet donemleri acaba. Vucut kabul etmiyor. Mu gebeligi dedi test yaptim damlattigim an 2 cizgi aglamaya basladim esim uyuyor tansel bu test yalanci beni kandiriyor diye bi aglamakki sorma ben sakinlesince drumu aradik tebrikler dedi hmn gittik kandada gorundu melegim...simdi r yasina yol aldi ve abla mak istiyor zorlu bir yolculuk bekliyor bizi sil bastan tedavi olacagim vs ama umutluyum ustelik cuma 49 gorunen degerim bugun 9.5e dusmesine ragmen drum zorlu bir yolculuga cikiyoruz demedine ragmen kisirdin laflarini unuttum smd ikinci bebegime insaallah umutla baglandim
Umudunu kaybetme ben esimin o aglayisini hic unutamam...Allah insallah ona yeniden aglamayi nasip etsin guzel haberlerle

ne kadar güzel :nazar: Allah bağışlasın ikinciyi de aratmasın Rabbim. Amin..:KK49:

Valla bnde ilk verdiginde sasirmistim ama oluo nedensiz sdc stresse dayali gecikme ise cok onermesede dr um bu ilaci verdi. Sabah 1 aksam 2 iciosun sdc 5 gun ilac bitiminden iki gun icerisinde bazende ilac icerken adet oluosun. Tabii adet olunca ilaci birakiosun ayrica hamilelik olmadigini kesinlikle kanitlaman lazim.. Dr um bu idrar testlerine guvenme dedi. İki sefer kullandim ikisinde de kanda netlesti gebe olmadgm sora ictim... Oyuzden simdi bat zmnim bugun ama bilemiorum ne zmn olucam 😢

Anladim canim bende gecen ay bu ilacla adet oldum.ilacsiz adet olamiyorum bende.insallah hamissindir sagol canim

Anladim canim bende gecen ay bu ilacla adet oldum.ilacsiz adet olamiyorum bende.insallah hamissindir sagol canim

Hic bi belirti yok bilmiorum sdc goguslerim sisti okdr:KK43: insallah hepimiz hamileyizdir... Akintim vardi oda bitti snrm hamilelik mi adet akintisimi bilemiorum :KK43:

.hayatimin donum noktasi mukemmel bi sonuc mumkun degil gun bile takib etmiyorum ama drumun suphesi geciken ve malesef parca parca dehset sancili gecen adet donemleri acaba. Vucut kabul etmiyor. Mu gebeligi dedi test yaptim damlattigim an 2 cizgi

canım yanlışmı anladım hamile olduğun halde adetmi oldun kanaman mı oldu yani

.hayatimin donum noktasi mukemmel bi sonuc mumkun degil gun bile takib etmiyorum ama drumun suphesi geciken ve malesef parca parca dehset sancili gecen adet donemleri acaba. Vucut kabul etmiyor. Mu gebeligi dedi test yaptim damlattigim an 2 cizgi

canım yanlışmı anladım hamile olduğun halde adetmi oldun kanaman mı oldu yani

Yok cnm heray sancili gunlerin ardindan 2 gun gecikmeyle.ogrendim

Yok cnm heray sancili gunlerin ardindan 2 gun gecikmeyle.ogrendim

anladım canım bende kendi kendimi ümitlendirmekten başka bişey yapmıyorum ondan sordum adetim dün bitti ama herzamnkinden tuaf bir adet dönemi .oldu mide bulantım iştah artması kasık ağrısı bazı yiyeceklere karşı ilgim arttı bende acaba mı dedim heray ki gibi yani acaba üstüne mi gördüm dedim ama............................:18::18::18::KK50::KK50::KK50::KK50: yok sanırım

Hic bi belirti yok bilmiorum sdc goguslerim sisti okdr:KK43: insallah hepimiz hamileyizdir... Akintim vardi oda bitti snrm hamilelik mi adet akintisimi bilemiorum :KK43:

Canim test yap yine bence akinti gibiyse.ben adet oldum kuzum.insallah sizler hamissinizdir

Canim test yap yine bence akinti gibiyse.ben adet oldum kuzum.insallah sizler hamissinizdir

Evde predictor marka test var o snrm erken gebelik testi diilmis oyzuden yapmiorum :KK43:

Evde predictor marka test var o snrm erken gebelik testi diilmis oyzuden yapmiorum :KK43:

Onda da cıkan var canım benm tanıdıgım kac kişide 3 gun öncesınden belli olmus idrar testınde varsa silik falan cıkar bence

anladım canım bende kendi kendimi ümitlendirmekten başka bişey yapmıyorum ondan sordum adetim dün bitti ama herzamnkinden tuaf bir adet dönemi .oldu mide bulantım iştah artması kasık ağrısı bazı yiyeceklere karşı ilgim arttı bende acaba mı dedim heray ki gibi yani acaba üstüne mi gördüm dedim ama............................:18::18::18::KK50::KK50::KK50::KK50: yok sanırım

Annem beni 4 aydan snr farketmis ustune gormus

Onda da cıkan var canım benm tanıdıgım kac kişide 3 gun öncesınden belli olmus idrar testınde varsa silik falan cıkar bence

Bilmemki bnde cikmayan bile duydum😔 takmamak lzm ama elde diilki ufff

bnde haziran topiğine dahil olcam sanırım. kasıklarım ağrıyo aynı adet olcakmısım gibi. :KK14: :KK14: :KK14:

adet gunume 5 gun vardi ama bir haftadir suren kasik agrisi ve bugun ayaklarda usume ile acik renkte kirmizi peceteme gelmis bulunmakta mayis ayi macerasi bitti galiba 😔😔😔

Benim bat'a 6 gün var ama sağ göğsümde ufak bi sızı var:KK43: adetim yaklaşınca sızlar hep. Yüzümde sivilce de çıkarsa oh bitti benim için mayıs umutları:KK43:

X