- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.141
ya kızlar kimse kalmadımı bu topikte çok sessizleşti sankiyoksa daha millet uyanamadımı?
ya kızlar kimse kalmadımı bu topikte çok sessizleşti sankiyoksa daha millet uyanamadımı?
Gunaydin kizlarrr burdayimmm bat 11karin agrim var geliyor galiba. Amannnn saglik olsun ufaklik beni yıldıracagını saniyor ama cok yanılıyor
Günaydın kızlar günaydınnn..
Yğmurlu bie hıdrellez sabahında keyifler nasıl ?
Gunaydin kizlarrr burdayimmm bat 11karin agrim var geliyor galiba. Amannnn saglik olsun ufaklik beni yıldıracagını saniyor ama cok yanılıyor
günaydın.hava çok kötü ya burda yağmur yağmıyo ve çok baskın bi hava var insanı psikolojik bunalıma itiyo
Günaydın kızlar günaydınnn..
Yğmurlu bie hıdrellez sabahında keyifler nasıl ?
Sennde mi bat 11 mayıs ? bnm hafiften sağ sol kasıgıma ağrı giriyo birazcık sürüyo geçiyo. Bnde bu aydan istifa etcm sanırım
kapalı hava gercekten insanın içini daraltıyo normalde bugün piknik havası olmalıydıoraya da yağar bugün. Hangi şehirdesin ?
kapalı hava gercekten insanın içini daraltıyo normalde bugün piknik havası olmalıydıoraya da yağar bugün. Hangi şehirdesin ?
Burasi da yagmurlu hava kapali olunca bana da bir durgunluk yerlesiyor acilir belki mayis geldi sonucta. Hazirana trasfer baslayinca sessizleşti gercekten kirmizilar uzak durun lutfen
ALLAH IM gunler gecmıyooo sankııı bat 14 mayıs yanı haftaya çarşamba ve ben gunlerım yaklastıkca cok heyecanlanıyorum yyaaaa...neden bılemıyorum durduramıyorum bu heyecanııı sonrasında husrana ugruyom yaaa o cok koyuyorr vallla :)
Benimde 11 mayis ama hic umudum yok dunku kan testinden snr....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mersin
hmmm anladım hatırladım seni.
haziranda yine bir arada olcaz canım bnmde bu aydan ümidim pek yok zaten.
birbirimize destek olcaz. GELCEK O BEBİŞ KARNIMIZA O KADAR !
ya ne kadar umutsuzsunuz daha 5-6 gün var bi bekleyinbu kadar umutsuz gibi davranıyosunuz bi hamileyim deyin ağzınızı burnunuzu kırarım şaka şaka inş hamilesinizdir
ya ne kadar umutsuzsunuz daha 5-6 gün var bi bekleyinbu kadar umutsuz gibi davranıyosunuz bi hamileyim deyin ağzınızı burnunuzu kırarım şaka şaka inş hamilesinizdir
kızlar benımde ole her sabah kalktıgımda mıdem bulanıyor..ayrıca haftasonu annemlere gıttım o yol benı mahvettı mıde bulantısından duramadımmmmm...ay ne bileyim bi midem ağzımda bu sabah. açlıktan dedim ama kahvaltı ettim şimdi ama yine bi bulandı bulanacak hali var.
ayrıca -çok afedersiniz- gazım da fazla karnım patlayacak gibi.
midem mi bulanıyo karnım mı ağrıyo karar veremedim.