Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

sonunda bi kişiyi daha kandırdım. :nazar:

şaka bi yana hakkaten süper bi yer. keşke şimdi orda olsam :KK31:

ben deniz hastasıyım öyle düşünüyodum yaza hamiş olursam ne yapcam diye:KK31: ama bebiş için denizden bile vazgerim diyodum:KK31: aslında buranın denizide çok berbat değil ama biraz fazla tuzlu ve bazen mantar vakaları oluyo malesef:18:

oh allaha şükür valla rahatladım biraz:KK34: ama yinede bi gitsen mi acaba doktora:44:

Gitmiyorum kustum :KK1: doktor onemli degil olabilir dedi :44::44: dunde akaam 7 de test yaptim 11 de biri durttu gittim yeniden baktim hafif cizgi belirmis ama testmi bozuktu benim gozlerimmi bilemwdim. Yeniden sabah yaptim cikmadi bende ise geldim:KK43:

Gitmiyorum kustum :KK1: doktor onemli degil olabilir dedi :44::44: dunde akaam 7 de test yaptim 11 de biri durttu gittim yeniden baktim hafif cizgi belirmis ama testmi bozuktu benim gozlerimmi bilemwdim. Yeniden sabah yaptim cikmadi bende ise geldim:KK43:

belki akşamki doğrudur sabahki testte sorun vardır:KK37: olamazmı?

Doktorlara göre çoğu durum normal pinpirikli doktor ben görmedim bence git test yaptır

yoo kontrol cızgısı vardı ama aksamda 4 saat sonra cıktı sabah ıse gelmek zorundaydım bekleemedım bılmıyorum rabbım hayırlısını versın ıns

silik çizgi 4 saat sonra mı çıktıı??? 5dk içerisinde çıkarsa doğrudur sonrasına bakma..geçersiz oluyor

Test 10 dk derler hep prodictor en iisiymis onu alsana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X