Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

sonunda bi kişiyi daha kandırdım.

şaka bi yana hakkaten süper bi yer. keşke şimdi orda olsam

ben deniz hastasıyım öyle düşünüyodum yaza hamiş olursam ne yapcam diye ama bebiş için denizden bile vazgerim diyodum aslında buranın denizide çok berbat değil ama biraz fazla tuzlu ve bazen mantar vakaları oluyo malesef:18:

oh allaha şükür valla rahatladım biraz ama yinede bi gitsen mi acaba doktora:44:

Gitmiyorum kustum doktor onemli degil olabilir dedi :44::44: dunde akaam 7 de test yaptim 11 de biri durttu gittim yeniden baktim hafif cizgi belirmis ama testmi bozuktu benim gozlerimmi bilemwdim. Yeniden sabah yaptim cikmadi bende ise geldim

Gitmiyorum kustum doktor onemli degil olabilir dedi :44::44: dunde akaam 7 de test yaptim 11 de biri durttu gittim yeniden baktim hafif cizgi belirmis ama testmi bozuktu benim gozlerimmi bilemwdim. Yeniden sabah yaptim cikmadi bende ise geldim

belki akşamki doğrudur sabahki testte sorun vardır olamazmı?

Doktorlara göre çoğu durum normal pinpirikli doktor ben görmedim bence git test yaptır

yoo kontrol cızgısı vardı ama aksamda 4 saat sonra cıktı sabah ıse gelmek zorundaydım bekleemedım bılmıyorum rabbım hayırlısını versın ıns

silik çizgi 4 saat sonra mı çıktıı??? 5dk içerisinde çıkarsa doğrudur sonrasına bakma..geçersiz oluyor

Test 10 dk derler hep prodictor en iisiymis onu alsana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…