- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.121
10 mayis bat canim
10 mayis bat canim
tamam o zaman hamiş olursam eğer gidilecek yer belli oldu
sonunda bi kişiyi daha kandırdım.
şaka bi yana hakkaten süper bi yer. keşke şimdi orda olsam
canım hastaneye gidecektin ne yaptın?
ben deniz hastasıyım öyle düşünüyodum yaza hamiş olursam ne yapcam diyeama bebiş için denizden bile vazgerim diyodum aslında buranın denizide çok berbat değil ama biraz fazla tuzlu ve bazen mantar vakaları oluyo malesef:18:
Kanamam durdu gitmedim bende
Kizlarrr yaaaaa neden ama neden
oh allaha şükür valla rahatladım birazama yinede bi gitsen mi acaba doktora:44:
Nooldu kuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya dun aksam 7 de test yaptim 4 saat sonra baktim hafif cizgi vardi sanki yanlismi gordum bilemedim yorumlayin istedim ama eklenmiyor
Gitmiyorum kustumdoktor onemli degil olabilir dedi :44::44: dunde akaam 7 de test yaptim 11 de biri durttu gittim yeniden baktim hafif cizgi belirmis ama testmi bozuktu benim gozlerimmi bilemwdim. Yeniden sabah yaptim cikmadi bende ise geldim
belki akşamki doğrudur sabahki testte sorun vardırolamazmı?
Gitmiyorum kustumdoktor onemli degil olabilir dedi :44::44: dunde akaam 7 de test yaptim 11 de biri durttu gittim yeniden baktim hafif cizgi belirmis ama testmi bozuktu benim gozlerimmi bilemwdim. Yeniden sabah yaptim cikmadi bende ise geldim
yoo kontrol cızgısı vardı ama aksamda 4 saat sonra cıktı sabah ıse gelmek zorundaydım bekleemedım bılmıyorum rabbım hayırlısını versın ıns
yoo kontrol cızgısı vardı ama aksamda 4 saat sonra cıktı sabah ıse gelmek zorundaydım bekleemedım bılmıyorum rabbım hayırlısını versın ıns
Doktorlara göre çoğu durum normal pinpirikli doktor ben görmedim bence git test yaptır