- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.041
çünkü yaz geldi ve deniz sezonune olu ne olmaz bebişi tehlikeye atmıyım mikrop falan kaparım diye eylül
olsun o da iyi bişey adet olacağını da hissetmiyosun demektir
Çok mu duygusal oldum bu günlerde ....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bat ne zamandı ?
Daha çok 21 Mayıs
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vucut suan atiyor dedi eger lekelenme devam ederse ilac yapip verecegim dedi duamesi icin. Bu doktoru ve rahat tavirlarini begenmedim devlet hastanesiydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Suan yoldayim baska yere gidiyorum. 16.00 da randevum var
benim bat 8 mayıs. birkaç defa yokladı ufacık bi adet sancısı gibi bişey ama onun dışında bişey yok :44:
aynı durumdayız cnm 3-5 gün olca hafif bi bel ağrım olduu o kdr. gece yatarken karnımın sol tarafım ağıyor bazen
ya bende o kadar bile yok işte. amaann neyse yahu yarın gebelik testlerim gelecek yaparım 3-5 tane
nasıl testmiş onlarrr nerden geliyorlarr
canım ya internetten aldım. hem ovulasyon testi aldım bu ay hamile olmazsam ovulasyonu da takip edicem. ucuza geldi yarın elimde olur.
bnde bu ay hamile kalmazsam ovulasyon testi almayı düşünüyorum nerden aldın ?
canım ya internetten aldım. hem ovulasyon testi aldım bu ay hamile olmazsam ovulasyonu da takip edicem. ucuza geldi yarın elimde olur.
hmmm analdm bizde bu ay da denize hazirana kdr olmazsa dr.a gitmeyi düşünüyoruzz...hayırlısı inş.
hayırlısı, istiyorsanız Allah gönlünüze göre versin.
Daha çok yeni evliliğiniz, olur nasılsa
Bende aldım yaptım ama bakalım artık
Kızlar üçüncü doktordan da çıktım. 45,39 değere dusuk lafını duyduktan sonra başka doktora gıttım o alttan muayene etti ve dıs gebelik olmadığını 7 mayıs yanı ıkı gun sonra kanda tekrar baktır dedı 90 ları bulursa gebelik devam ediyor demektir dedi. cunku rahmım kalınlaşmış ve rahım kalınlığın ıyı sevıyede dedı. bir ıgne ve günde uc defa kullanılacak hap verdı. ve ayağa kalkmadan dınlenme. agır ıs yapma dedı.
sizce ne olur?
uzun zamandır ben sıteye gırmedıgım ıcın cok araştırma fırsatım olmadı. degerı benım gıbı 45 olup yükselen var mı?