- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.021
güzel haber bu i için az da olsa rahatlamıstıkevrene olumlu msj göndermeye devam
canım forumda bır arkadasta hıc yumurtlama belırtısı falan olmamıs ama o ay hamıle kalmıstı sen calıs Allahtan hersey
hanı 43 tu noldu hemen
Slm bayanlar nasılsınız ?
bat:11 mayıs
Cuma. 49 du ndn boyle olduki varmi hala sans sizce persembe bidaha yapilcak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadı gonderelım canım gozler kapalı gıtsın evrene olumlu mesajlar
Benimde 11 mayis
naptınız ya mayıs daha yeni başladı
çalışmalara devamama akıntı falan birsürü belirti yazmışlar bende bişey yok sadece karnımda çok hafif bi ağrı var
valla benim regl 8 mayıs o yüzden bu sefer olmazsa 5 hazirana kalır sonucu öğrenmek o yüzden öyle dedim.
benim de senin gibi, kasıklarda adet olacakmışım gibi çoook belli belirsiz bi ağrı o da ara ara. ammaaannn ne dert ettik hee...
ay senin çok az kalmış nasıl hissediyorsun peki
offf offf hiç sorma heray olan akıntı bu ay yokolmadıysa napalım artık umutlar eylüle
işte en büyük problem bu. HİÇBİR ŞEY HİSSETMİYORUM
işte en büyük problem bu. HİÇBİR ŞEY HİSSETMİYORUM
neden Eylül canım?
oyle mi aslında 30 günde bir olurdum son aydr 33 günde bir oldgm için 11 mayısta olcam gibme geliyo. Herhangi bir belirtin var mı ? en son batın ne zamandı ?
Vucut suan atiyor dedi eger lekelenme devam ederse ilac yapip verecegim dedi duamesi icin. Bu doktoru ve rahat tavirlarini begenmedim devlet hastanesiydi
sen bat ne zmndı cnm..bnde bişey hissetmiyorumm regl ağrısı fln yok 1 gün geçti bnm 4 mayıs ama bn 6 nisanda regl olmuştum 6 mayısı bekliyormm
oyle mi aslında 30 günde bir olurdum son aydr 33 günde bir oldgm için 11 mayısta olcam gibme geliyo. Herhangi bir belirtin var mı ? en son batın ne zamandı ?