Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Allah Allah niye böyle oldu ki yaa :-(
seni çok iyi anlıorum ama regl gününe kadar bekle bakalım olmazsa da sağlık olsun yaa ne edelim ne demekkki zamanı varmış diyip avunuruz bizde haziran topiğinde yeni umutlara yelken açarız sıkma canını canım :26:

Vucut suan atiyor dedi eger lekelenme devam ederse ilac yapip verecegim dedi duamesi icin. Bu doktoru ve rahat tavirlarini begenmedim devlet hastanesiydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Suan yoldayim baska yere gidiyorum. 16.00 da randevum var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş herşey düzelir..diğer dr daha hayırlı şeyler söyler.. güzel haberlerini alırız inş.

benim bat 8 mayıs. birkaç defa yokladı ufacık bi adet sancısı gibi bişey ama onun dışında bişey yok :44:

aynı durumdayız cnm 3-5 gün olca hafif bi bel ağrım olduu o kdr. gece yatarken karnımın sol tarafım ağıyor bazen

Kızlar üçüncü doktordan da çıktım. 45,39 değere dusuk lafını duyduktan sonra başka doktora gıttım o alttan muayene etti ve dıs gebelik olmadığını 7 mayıs yanı ıkı gun sonra kanda tekrar baktır dedı 90 ları bulursa gebelik devam ediyor demektir dedi. cunku rahmım kalınlaşmış ve rahım kalınlığın ıyı sevıyede dedı. bir ıgne ve günde uc defa kullanılacak hap verdı. ve ayağa kalkmadan dınlenme. agır ıs yapma dedı.
sizce ne olur?
uzun zamandır ben sıteye gırmedıgım ıcın cok araştırma fırsatım olmadı. degerı benım gıbı 45 olup yükselen var mı?:KK5:

Kızlar üçüncü doktordan da çıktım. 45,39 değere dusuk lafını duyduktan sonra başka doktora gıttım o alttan muayene etti ve dıs gebelik olmadığını 7 mayıs yanı ıkı gun sonra kanda tekrar baktır dedı 90 ları bulursa gebelik devam ediyor demektir dedi. cunku rahmım kalınlaşmış ve rahım kalınlığın ıyı sevıyede dedı. bir ıgne ve günde uc defa kullanılacak hap verdı. ve ayağa kalkmadan dınlenme. agır ıs yapma dedı.
sizce ne olur?
uzun zamandır ben sıteye gırmedıgım ıcın cok araştırma fırsatım olmadı. degerı benım gıbı 45 olup yükselen var mı?:KK5:

bebegım bence dınlen sen bosver herseyı bol bol dınlen yesıllık falan yeme

X