-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.001
Kizlar hamilelik belirtileri ne zmn basliyor yav onbirine kadr adet olmam lazim ama hamilelik belirtim fln yok hic ve karnım agriyo adetbolcm galiba ya :'( :-( :'( :'(
al benden de o kadar gerçi bn bu ay ne ateş ölçücem ne belirti takip etcm dedim kafaya takmıcm dedim elimden geldiğince yaptm ateş ölçmedim takmamaya çalışıyorm belirti takip etmicm dedim diye sanırım hiç belli etmiyolar kendilerini:)))
benimde aynı 12 si olcam ama hafiften karnım ağrıyo belli adet sancısı
ya bende 10-14 arası bekliyorm hiç bi belirti yok yumurtlama döneminde gögüslerm ağrıyodu şimdi sadece birinde dokununca ağrı oluyo baska da bişi yok
bnm kuzenim de bnden 1 hft snr evlenmişti şimdi 2 aylık hamileymiş bayılmış bayılınca öğrenmiş aynı filmlerdeki gibi bizde burda belirti arayıp kendimizi strese sokuyorz aslında(
ya bende 10-14 arası bekliyorm hiç bi belirti yok yumurtlama döneminde gögüslerm ağrıyodu şimdi sadece birinde dokununca ağrı oluyo baska da bişi yok
bnm kuzenim de bnden 1 hft snr evlenmişti şimdi 2 aylık hamileymiş bayılmış bayılınca öğrenmiş aynı filmlerdeki gibi bizde burda belirti arayıp kendimizi strese sokuyorz aslında(
valla ben kesın hazırana transfer oldum:) ınsallah sadece ben gıderım hazirana
Ben ates olctum pazar gunune kadar hasta olmam lazim atesim yuksek hala suan düşmedi yani ama hic hamilelik belirtim yok yani :'(
ay o kayınwalıdeler zaten herseyı cok ıyı bılıo..
anca eksık aramaktır dertleri
bızımde bebeımız 7 aydan sonra oldu her telefnda sorup duruodu
yok su hamıle bu hamıle dıye nısbet yapıodu
suan 5 aylık hamıleyım umurlarında deıl...
nedn cunku elınde malzeme kalmadı..
artık hıc sormuo nasılsın dıye
ole cok ıstedıklerını zannetme canım
sırf fesatlık olsun dıye soruolar
Aynen arkadaşım ya bnm kuzenimde bnden iki hafta sonra evlendi seneye dusunuyolardi guya hamile haberini aldim gecen gunlerde takmayinca daha rahat oluyo bncede ama takmadanda olmuyo ki
mayis ayi anneler gunu evet bu ayin baska bi tilsimi var 🙏🙏🙏🐣🐣 insallah hepimiz bu ay annelige aday oluruz
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bn 3 ay ölçtm bugün yumurtladm gibi düştü yükseldi derken ilk ay 8 gün gecikti malesef olumszdu snrki ay erken oldu geçen ay gününde oldu ama ara kanama oldu diye yerleşmemidir diye umutlandm o yüzden bıraktm öçme işini
bn kuzen de 2-3 yıl düşünmüyorz diyordu 6.ayında olmuş bile inşallah bizlere de nasip olur
kesinleştimi adet oldunmu?:26:
Kizlar sonuc 0.5
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım aradım doktoru cok onemlı degıl dedı ılk defa oldugu ıcın .. cunku bız bakmıstık yara falan yokru. Adet olursan testlerı yaptır dedı
canım aradım doktoru cok onemlı degıl dedı ılk defa oldugu ıcın .. cunku bız bakmıstık yara falan yokru. Adet olursan testlerı yaptır dedı
e desene hala umut var daha kırmızılar görünmemişbenimde bugün yumurtlama günüm takvime göre ama hiç belirti yok