Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Ben ates olctum pazar gunune kadar hasta olmam lazim atesim yuksek hala suan düşmedi yani ama hic hamilelik belirtim yok yani :'(

benimde aynı 12 si olcam ama hafiften karnım ağrıyo belli adet sancısı

ya bende 10-14 arası bekliyorm hiç bi belirti yok yumurtlama döneminde gögüslerm ağrıyodu şimdi sadece birinde dokununca ağrı oluyo baska da bişi yok

bnm kuzenim de bnden 1 hft snr evlenmişti şimdi 2 aylık hamileymiş bayılmış bayılınca öğrenmiş aynı filmlerdeki gibi bizde burda belirti arayıp kendimizi strese sokuyorz aslında (

Aynen arkadaşım ya bnm kuzenimde bnden iki hafta sonra evlendi seneye dusunuyolardi guya hamile haberini aldim gecen gunlerde takmayinca daha rahat oluyo bncede ama takmadanda olmuyo ki

valla gülüyorum halimize şu anlattığından sonra :))) bize de kısmet olmuyor işte napalım.Benim de göğüslerim dokununca acıyor.hassaslaştı baya.adet öncesi olur zaten bunlar ben de.Napalım arkadaşlar stres yapmak yok inşallah diyelim.tedbiri bizden takdir Allahtan.

Ben ates olctum pazar gunune kadar hasta olmam lazim atesim yuksek hala suan düşmedi yani ama hic hamilelik belirtim yok yani :'(

bn 3 ay ölçtm bugün yumurtladm gibi düştü yükseldi derken ilk ay 8 gün gecikti malesef olumszdu snrki ay erken oldu geçen ay gününde oldu ama ara kanama oldu diye yerleşmemidir diye umutlandm o yüzden bıraktm öçme işini

ben sewıyelı oldugum ıcın benımle o tur muhabbetlere gıremıyolar.esıme sormus 1 2 kere. esımde gerıldı tabı kı.. ben umursamıyorum.cunkı eger hamıle kalırsam ben bakıcam ben ılgılenıcem herseyıyle.o sadece babaanne olarak sadece sewıcek.

ınsallah nasıbım de warsa bu ay hamıle kalırsam kayınwalıdeye soylıcem.bazen cok heweslı goruyorum onu.ben sewıneyım o da sewınır dıyorum.ama tabı kı senın dedıgın gıbı de olabılır.ama bızımkılerın hıc torunu yok bu yuzden ılgısız kalacaklarını sanmıyorum :)

Aynen arkadaşım ya bnm kuzenimde bnden iki hafta sonra evlendi seneye dusunuyolardi guya hamile haberini aldim gecen gunlerde takmayinca daha rahat oluyo bncede ama takmadanda olmuyo ki

bn kuzen de 2-3 yıl düşünmüyorz diyordu 6.ayında olmuş bile inşallah bizlere de nasip olur

mayis ayi anneler gunu evet bu ayin baska bi tilsimi var 🙏🙏🙏🐣🐣 insallah hepimiz bu ay annelige aday oluruz

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin cnm yaa bize en güzel hediye olurrr :)

Bi umut iste cnm ya napalim

canım aradım doktoru cok onemlı degıl dedı ılk defa oldugu ıcın .. cunku bız bakmıstık yara falan yokru. Adet olursan testlerı yaptır dedı

güzel haber bu i için az da olsa rahatlamıstık evrene olumlu msj göndermeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…