Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

merhabalar kızlar :) adetıme 23 war :) cuma gunu adetım bıtmıstı cumartesı we pazar gunu ılıskı oldu.ılk kez bu gunlerı degerlendırebıldım kendımı tebrık edıyorum :) tahmını yumurtlama gunlerım 6-11 arası. ama 28mayısa kadar 2gunde bır tempoya dewam =)

hakkımızda hayırlısı olsun dıyorum artık. Insallah bu ay hepımız guzel haberler alırız:)

ınsallah canım ama cok umutlu degılım ne yalan soyleyeyım

canım moralını bozma lutfen.ınsallah umdugumuz gıbı yerlesme kanamasıdır, eger degılse de umarım cıddı bısey degıldır we adetını zamanında olursun. sukretmelıyız kı hepımız saglıklıyız we cıddı bır sorunumuz yoktur.sadece sanslı ayımızı beklıyoruz hepımız.

bunu unutma lutfen moralını de bozma ok ewrene olumlu mesajlar gonderelım secıdooo :) ıyı dusunelım ıyı olsun sonuc

ayy yerim sizi ya ya ne oldugu bellı olsa aslında cok uzulmuyorum cunku eger regl olduysam demkkı yumurtam catlamıs ve kıst olusmamıs demektır buda benm ıcın sevındırıcı haber :)

canım benım arkadasım adetten sonrakı gun bebegıne hamıle kalmıs sankı bu gunlerdemı bızı engellıyor ne :44:

canım benım arkadasım adetten sonrakı gun bebegıne hamıle kalmıs sankı bu gunlerdemı bızı engellıyor ne :44:

ayy yerim sizi ya ya ne oldugu bellı olsa aslında cok uzulmuyorum cunku eger regl olduysam demkkı yumurtam catlamıs ve kıst olusmamıs demektır buda benm ıcın sevındırıcı haber :)

bak ıste buna sewınmek gerek :) Allahtan bebek denemek ıcın sınırlı gunumuz yok omur boyu zaman var :) ben saldım artık.pek umudum yok. parlodel sayesınde en azından hormonlarım duzene gırer dıyorum. dun aksam ızmıtteydım gece 12ye kadar bı kafenın bahcesınde arkadaslarla sohbet ettık.orda bıraz usudum,bıraxda fazla sıwı tukettıgım ıcın wc ıcın cok sıkısmıstım.su an kasık bolgem bı tuhaf.

kendımı robot gıbı gormek ıstemıyorum artık.Allaha sukur gecen ay kendımı sıkmamısım we zamanında adet oldum.buna sukredıyorum. kendımı strese sokmamak ıcın elımden gelenı yapıcam. bı yandan kayınwalıde esıme bebek dusunmuyomusunuz demeye baslamıs.esımde stres yapmaya basladı.

Herseyın hayırlısı olsun kızlar..

tatlım bu gunlerde kadınların ıcı tertemız olup yumurtlalıkları da hızlı calısınca fln bı umuttur dıye ıste ınsan yapıyo.bugunlerde hamıle kalan ınsanların nasıplerınde oldugu ıcın o gunlerde denk gelmıs hep. bızde ıste belkı bıze de denk gelır dıye calısıyoruz:)

Kizlar beb doktordan ciktim. 45.39 deger cikti. Ama degeri begenmedi doktor dia gebelik olabilir. Iki gun sonra test yap ama sanmiyorum katlanabilecegini dedi. Kahverengi lekelenmen varmis zaten dedi. Basska doktora gidiyorum sizce durym nedir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benımkıde oyle dıyor bosver ne derse desınler analarına

Vucut suan atiyor dedi eger lekelenme devam ederse ilac yapip verecegim dedi duamesi icin. Bu doktoru ve rahat tavirlarini begenmedim devlet hastanesiydi

baska doktora gıt yınede dua et sureklı eve gıt yat bır sure cevız falan ye bol bol canım

Ayni sorun bndede var ya pazara kadar adet olmam lazim onbirine kadar ama hamilelik belirtim yok ve karnim agriyo sanırım adet olcm umudum yok :-( :'(

al benden de o kadar gerçi bn bu ay ne ateş ölçücem ne belirti takip etcm dedim kafaya takmıcm dedim elimden geldiğince yaptm ateş ölçmedim takmamaya çalışıyorm belirti takip etmicm dedim diye sanırım hiç belli etmiyolar kendilerini:)))

ay o kayınwalıdeler zaten herseyı cok ıyı bılıo..
anca eksık aramaktır dertleri
bızımde bebeımız 7 aydan sonra oldu her telefnda sorup duruodu
yok su hamıle bu hamıle dıye nısbet yapıodu
suan 5 aylık hamıleyım umurlarında deıl...
nedn cunku elınde malzeme kalmadı..
artık hıc sormuo nasılsın dıye
ole cok ıstedıklerını zannetme canım
sırf fesatlık olsun dıye soruolar

Suan yoldayim baska yere gidiyorum. 16.00 da randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…