Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar merhaba ben de 26 haftalık oldum pazartesi günü randevum var rahim kısalığım ne olmuş görücez ... ilk rahim kısalığımı öğrendiğimde 25 mm idi sonraki hafta gittiğimde 28mm olmuştu inşallah böyle böyle uzamaya devam eder... ben de hep evdeyim bi mutfağa bi tuvalete kalkıyorum en son 24+5 te gittiğimde 728 gramdı bebiş boyunu söylemedi sadece bacak boyu 1 hafta önden gidiyormuş yani orta ile uzun boy arası olacakmış komik olan kısmı ne ben ne de eşim uzun boylu değiliz

Maşallah olmuş senin de bayağı.O korku hep var olacak sanki geçmiyor bi türlü bende de ,Allah korktuğumuzla sınamasın bizleri
Allah sayfadaki hamişlerimize hayırlı sağlıklı vakitli doğumlar nasip etsin inşallah Aminn. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, bebek isteyenlere en kısa zamanda güzel haberlerle müjdelesin inşallah. Allahım sen bizim emeklerimizi boşa çıkarma aminn

Evet gecen hafta konustum, sizce normal yapabilir miyim dedim dogum bir çok kritere bagli dedi, bebegin kilosu, pozisyonu, suyu, kordonu, sendeki kasilma açilma miktari ve daha bir çok şey. O günler gelsin durumu konuşuruz dedi
Sanki heveslenme der gibi bi konusmaydi bilemiyorum

Evet gecen hafta konustum, sizce normal yapabilir miyim dedim dogum bir çok kritere bagli dedi, bebegin kilosu, pozisyonu, suyu, kordonu, sendeki kasilma açilma miktari ve daha bir çok şey. O günler gelsin durumu konuşuruz dedi
Sanki heveslenme der gibi bi konusmaydi bilemiyorum
Amin ne güzel dedin, Allah korktugumuzla sinamasin daha dogurmadan bu kadar evhamlaniyosak sonrasi nasil oluyor hayal edemedim
Bebişlerimizin ayaklarini ellerini bezli popişlerini paylaşmak da nasip olur insallah

Bunları biliyorduk zaten deseydiniz

Gecmis olsun, benim de bi problem olmazsa 14-15i gibi, problem hissedersen de daha erken gel dedi bakalim kuzular o vakte kadar nasil olcaklar
Bende heyecanla bekliyorum valla o gün vakit geçmiyo resmen zaten bidahaki kontrolden sonra kıyafet yıkayıp hastane çantası hazırlıyım diyorum 30. Haftadan sonra ne olur ne olmaz diye ama ne koycam çok kararsızım

Kızlarr günaydın 26 haftalığım ve dün gece ilk defa bebiş beni uyutmadı akşam saat 8'den itibaren hareketlendi ve resmen sabah aaat 5 e kadar hep hareketliydi bi o yana bi bu yana hareket edip durdu bu normal bir şey mi

Günaydın, agri olmadıysa gayet normal. Gündüz de genelde uyuyacaktir büyük ihtimalle

Ben de yarin gitcem heyecanliyim kac kilo olmuslar falan yuzlerini gosterecekler mi hep merak icindeyim

Ayy gitmissindir şimdiye kontrole ne dedi, insallah iyidir yavrular

Ya ben de hastane cantasi hazirlayayim diyorum ama benim de eksigim cok kuzuma daha almadigim cok sey var ama paramiz da kalmadi gelecek ay tamamlayabilcem hepsini. Biraz bilincsiz alisveris yaptim sanirim. Cocuga 3-6ay zibin, takim, uyku tulumlari aldim indirim gorunce ama yenidogan eksigi var daha neden yaptim mesela boyle bir sey ben de bilmiyorum tecrubesizlik neyse de hevesle cok gaza gelmemek lazim
Gogus pompasi, gumus gogus kalkani, bebek yagi, atesolceri, yenidogan tulumlari(3tane) yenidogan 5'li takim 3tane, bakim seti ve battaniyeleri tamam kizimin. Ama yenidogan içine giymelik bir kac zibini yok mesela, belki 10'lu takim da lazim bilmiyorum daha almam gerekir galiba. Sonra bi de sampuani, losyonu, camasir icin organik deterjani hazir degil.gogus icin krem almadim, hastanede ne giyecegime karar vermedim(pijama mi alayim gecelik mi) kendime depend, kizima bez yok. Ohoo...
İnsallah tamamlayana kadar iceride durur kizim

Kizlar siz neler aldiniz? Listeleyebilir misiniz, benim gibi tecrubesiz saftiriklere yol gosterin

Günaydin, saniyorum normal cünkü saat sabahin 4ü ve kizim uyandirdi bir saat evvel yani 3te uyaniktim. Habire tekmeledi uyutmadi ama kendisi de huzursuzdu galiba epey şişkinliğim varmis biraz yuruyus yapip rennie aldim simdi yeni yeni gevşedim oturdum. Ben oturunca da duruldu haspam şimdi yatsam yine saga sola tepinecek sabah 6ya kadar uyutmayacak. İki gune bir boyle sabahliyorum yaklasik 2haftadir rutinimiz oldu bu. Bir gun dinlenip, diger gun partiliyor iceride galiba

Evet yavrum gittim 2 kilo olmus ikisi de, haftaya nst basliyor, haftalik kontrole dustuk artik

dün gece rahat uyudum valla belki bende de aynısı olucak yani 2 günde bir böyle uyutmamalar olucak bakalım aman sağlıklı olsun da sşimdiden pratik yapıyor olmak çok da mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…