- Konu Sahibi Sade frappe
- #13.041
Canım sen kaç haftalıksın?Süpersin. Ben de 32'yi görsem çok rahatlıcam, rahim ağzı kısalığı başladı. Sen içini ferah tut artık. Zoru gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen kaç haftalıksın?Süpersin. Ben de 32'yi görsem çok rahatlıcam, rahim ağzı kısalığı başladı. Sen içini ferah tut artık. Zoru gitti
27+4Canım sen kaç haftalıksın?
Dik oturduğumda göbeğim dizime değecek az mesafe kalmış 38de neremize değecek bakalımBugün komşu pasta getirdi şok oldu, 3 haftadır görmedim bu göbeğe nolmus dedi seni 3 hafta sonra dusunemiyorumdedi
Maşallah olmuş senin de bayağı.O korku hep var olacak sanki geçmiyor bi türlü bende de ,Allah korktuğumuzla sınamasın bizleriMaşallah kuzularimiza haklisin valla, annem cok ufak doğduğumu sonradan kilo alip kendime geldiğimi soylerdi hep. Benim yavrum da ben gibi olacak belki de, saglikli doğsunlar da inşallah
Allahim minnak bi taneyle bile comelip kalkarken zorlaniyorum, soyleniyorum, sizin zorlugunuzu dusunemiyorum, Allah yar ve yardimciniz olsun
İnsallah hedefine ulaşirsin minnoşlarina saglikla kavusursun, bugune cok iyi getirdin yavrularini bin şukür
Ya ben bi de hep korkumdan koymadim hamilelik cizelgesi, inancim yoktu doguma kadar gidebilecegimize hatta bugune gelebilecegimize. Kaldirirken uzulurum diye koyamadim, yuregim yetmedi.
28. Haftadayim simdi, 27+4
Evet o tabaka bende de oluyor bugün temizlerken ıslaklık geldi o zaman sıktım göğsümü dediğim sıvı geldi..
Siz hiç doktorunuzla doğum hakkında konuştunuz mu aynı gittiğimiz için merak ediyorum normal mi sezeryan mı ne zaman belli olur ya da nts ye kaçıncı haftada girilecek ilk bebeğim çok merak ediyorum nasıl işliyor işler diye
Evet o tabaka bende de oluyor bugün temizlerken ıslaklık geldi o zaman sıktım göğsümü dediğim sıvı geldi..
Siz hiç doktorunuzla doğum hakkında konuştunuz mu aynı gittiğimiz için merak ediyorum normal mi sezeryan mı ne zaman belli olur ya da nts ye kaçıncı haftada girilecek ilk bebeğim çok merak ediyorum nasıl işliyor işler diye
Amin ne güzel dedin, Allah korktugumuzla sinamasin daha dogurmadan bu kadar evhamlaniyosak sonrasi nasil oluyor hayal edemedimMaşallah olmuş senin de bayağı.O korku hep var olacak sanki geçmiyor bi türlü bende de ,Allah korktuğumuzla sınamasın bizleri
Allah sayfadaki hamişlerimize hayırlı sağlıklı vakitli doğumlar nasip etsin inşallah Aminn. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, bebek isteyenlere en kısa zamanda güzel haberlerle müjdelesin inşallah. Allahım sen bizim emeklerimizi boşa çıkarma aminn
Bunları biliyorduk zaten deseydinizEvet gecen hafta konustum, sizce normal yapabilir miyim dedim dogum bir çok kritere bagli dedi, bebegin kilosu, pozisyonu, suyu, kordonu, sendeki kasilma açilma miktari ve daha bir çok şey. O günler gelsin durumu konuşuruz dedi
Sanki heveslenme der gibi bi konusmaydi bilemiyorum
Hahhah aynen ileride darlarim bakalim ne diyecek bi dahaki kontrolunuz ne zaman?Bunları biliyorduk zaten deseydiniz
Ayın 13 ünde 30+4 de gidicem bidahaHahhah aynen ileride darlarim bakalim ne diyecek bi dahaki kontrolunuz ne zaman?
Gecmis olsun, benim de bi problem olmazsa 14-15i gibi, problem hissedersen de daha erken gel dedi bakalim kuzular o vakte kadar nasil olcaklarAyın 13 ünde 30+4 de gidicem bidaha
Gebelik Şekerinden dolayı 3 haftaya indi kontroller
Ben de yarin gitcem heyecanliyim kac kilo olmuslar falan yuzlerini gosterecekler mi hep merak icindeyimGecmis olsun, benim de bi problem olmazsa 14-15i gibi, problem hissedersen de daha erken gel dedi bakalim kuzular o vakte kadar nasil olcaklar
Bende heyecanla bekliyorum valla o gün vakit geçmiyo resmen zaten bidahaki kontrolden sonra kıyafet yıkayıp hastane çantası hazırlıyım diyorum 30. Haftadan sonra ne olur ne olmaz diye ama ne koycam çok kararsızımGecmis olsun, benim de bi problem olmazsa 14-15i gibi, problem hissedersen de daha erken gel dedi bakalim kuzular o vakte kadar nasil olcaklar
Günaydın, agri olmadıysa gayet normal. Gündüz de genelde uyuyacaktir büyük ihtimalleKızlarr günaydın 26 haftalığım ve dün gece ilk defa bebiş beni uyutmadı akşam saat 8'den itibaren hareketlendi ve resmen sabah aaat 5 e kadar hep hareketliydi bi o yana bi bu yana hareket edip durdu bu normal bir şey mi
Ben de yarin gitcem heyecanliyim kac kilo olmuslar falan yuzlerini gosterecekler mi hep merak icindeyim
Bende heyecanla bekliyorum valla o gün vakit geçmiyo resmen zaten bidahaki kontrolden sonra kıyafet yıkayıp hastane çantası hazırlıyım diyorum 30. Haftadan sonra ne olur ne olmaz diye ama ne koycam çok kararsızım
Kızlarr günaydın 26 haftalığım ve dün gece ilk defa bebiş beni uyutmadı akşam saat 8'den itibaren hareketlendi ve resmen sabah aaat 5 e kadar hep hareketliydi bi o yana bi bu yana hareket edip durdu bu normal bir şey mi
Evet yavrum gittim 2 kilo olmus ikisi de, haftaya nst basliyor, haftalik kontrole dustuk artikAyy gitmissindir şimdiye kontrole ne dedi, insallah iyidir yavrular
Ya ben de hastane cantasi hazirlayayim diyorum ama benim de eksigim cok kuzuma daha almadigim cok sey var ama paramiz da kalmadi gelecek ay tamamlayabilcem hepsini. Biraz bilincsiz alisveris yaptim sanirim. Cocuga 3-6ay zibin, takim, uyku tulumlari aldim indirim gorunce ama yenidogan eksigi var daha neden yaptim mesela boyle bir sey ben de bilmiyorum tecrubesizlik neyse de hevesle cok gaza gelmemek lazim
Gogus pompasi, gumus gogus kalkani, bebek yagi, atesolceri, yenidogan tulumlari(3tane) yenidogan 5'li takim 3tane, bakim seti ve battaniyeleri tamam kizimin. Ama yenidogan içine giymelik bir kac zibini yok mesela, belki 10'lu takim da lazim bilmiyorum daha almam gerekir galiba. Sonra bi de sampuani, losyonu, camasir icin organik deterjani hazir degil.gogus icin krem almadim, hastanede ne giyecegime karar vermedim(pijama mi alayim gecelik mi) kendime depend, kizima bez yok. Ohoo...
dün gece rahat uyudum valla belki bende de aynısı olucak yani 2 günde bir böyle uyutmamalar olucak bakalım aman sağlıklı olsun da sşimdiden pratik yapıyor olmak çok da mühim değilGünaydin, saniyorum normal cünkü saat sabahin 4ü ve kizim uyandirdi bir saat evvel yani 3te uyaniktim. Habire tekmeledi uyutmadi ama kendisi de huzursuzdu galiba epey şişkinliğim varmis biraz yuruyus yapip rennie aldim simdi yeni yeni gevşedim oturdum. Ben oturunca da duruldu haspam şimdi yatsam yine saga sola tepinecek sabah 6ya kadar uyutmayacak. İki gune bir boyle sabahliyorum yaklasik 2haftadir rutinimiz oldu bu. Bir gun dinlenip, diger gun partiliyor iceride galiba
Evet yavrum gittim 2 kilo olmus ikisi de, haftaya nst basliyor, haftalik kontrole dustuk artik