Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim minnoşta öyle minyon olacaklar demekki. Normalde 32+3 ama geriden geliyor. Geriden gelmesine ragmen 31+5 im ama kilomuz 1590 boyumuzda 40. Cok minnos ya. Bende beslenmeme dikkat ediyorm ama doktor yonede cok zayif falan demedi. Artik takmicam ben saglikli olsunlar insallah

İyiyiz çok şükür siz nasılsınız?
Doktoruna gör değişiyor sanırım ya benim 27+4 de 1066 gramdı normal dedi boy konusunda söylemiyor bişey

Hanımlar bugün farkettim de göğsümden sıvı geliyor hamilelikte süt gelmesini duymuştum ama bu süt renginde de değil böyle hafif bulanık su gibi geliyo aranızda bunu yaşayan var mı ??

Canım gayet normal ama göğüs ucuna dokunma olur mu? Rahim kasilmasina sebep olursun Allah korusun.

Benim minnos da oyle, 28+0da 1040 gramdi, doktor hep iyi gidiyor diyor, takip ettigi egriye gore zamaninda dogarsa 3200 civarinda dogacagink soyledi. Yani hic kafana takma

Maşallah kuzularimiza haklisin valla, annem cok ufak doğduğumu sonradan kilo alip kendime geldiğimi soylerdi hep. Benim yavrum da ben gibi olacak belki de, saglikli doğsunlar da inşallah

Allahim minnak bi taneyle bile comelip kalkarken zorlaniyorum, soyleniyorum, sizin zorlugunuzu dusunemiyorum, Allah yar ve yardimciniz olsun

İnsallah hedefine ulaşirsin minnoşlarina saglikla kavusursun, bugune cok iyi getirdin yavrularini bin şukür

Ya ben bi de hep korkumdan koymadim hamilelik cizelgesi, inancim yoktu doguma kadar gidebilecegimize hatta bugune gelebilecegimize. Kaldirirken uzulurum diye koyamadim, yuregim yetmedi.
28. Haftadayim simdi, 27+4

Aynen evet minyon ve minnak dogcaklar demek ki, saglikla gelsin yavrucuklarimiz. Saglikli olduklari surece kafaya takmamam lazim

Benzer gidiyorlar demek ki, doktorlarin kriterleri farkli belki de dediginiz gibi.

Benim goguslerden bulanik su geldigini bizzat gormuyorum ama açik sari, kremsi kivamda ince kurumus tabaka oluyor meme ucunda hep, yikaninca da gidiyor. Bahsettiginiz sey bende de var sanirim. Aynisi muhtemelen

Evet o tabaka bende de oluyor bugün temizlerken ıslaklık geldi o zaman sıktım göğsümü dediğim sıvı geldi..

Siz hiç doktorunuzla doğum hakkında konuştunuz mu aynı gittiğimiz için merak ediyorum normal mi sezeryan mı ne zaman belli olur ya da nts ye kaçıncı haftada girilecek ilk bebeğim çok merak ediyorum nasıl işliyor işler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…