- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #13.021
Benim minnoşta öyle minyon olacaklar demekki. Normalde 32+3 ama geriden geliyor. Geriden gelmesine ragmen 31+5 im ama kilomuz 1590 boyumuzda 40. Cok minnos ya. Bende beslenmeme dikkat ediyorm ama doktor yonede cok zayif falan demedi. Artik takmicam ben saglikli olsunlar insallahMerhabalar hanimlarnasilsiniz kontrollerde durumlar nedir?
bizim kontrollerde iyi görünüyor fakat kizim biraz minik saniyorum. 27.haftada 950gr, 34cm idi. Doktor iyi dedi ama beslenmene ozen goster dedi. Vitaminleri her ictigimde kustugum icin kullanamiyorum. Arada magnezyum aliyorum ve mide yanmasi icin de mide koruyucu kullaniyorum, cok faydasini gordum. Beslenmeme de dikkat ediyorum aslinda ama yeterli mi gelmiyor acaba..
Cuma kontrolüm var kuzum, 38de alacak eğer bebelerim erken gelmezseİkiz annelerimiz nasillar acaba? Doktorlar dogum icin neler diyorlar?
Cuma kontrolüm var kuzum, 38de alacak eğer bebelerim erken gelmezse
İnşallah 38i görürüz, sen görürsün de ben bilemiyorum kendimiBenim doktorum da 38'i hedefliyor. Rahim ameliyatı geçmişim olduğu için. Sağ salim gelsinler
Süpersin. Ben de 32'yi görsem çok rahatlıcam, rahim ağzı kısalığı başladı. Sen içini ferah tut artık. Zoru gittiİnşallah 38i görürüz, sen görürsün de ben bilemiyorum kendimi34 haftayı bitirirsem Bi oh çekerim, bugün 32+4olduk
36dan sonra görürüm seni gün almak için sıraya gireriz gibiİnşallah 38i görürüz, sen görürsün de ben bilemiyorum kendimi34 haftayı bitirirsem Bi oh çekerim, bugün 32+4olduk
İyiyiz çok şükür siz nasılsınız?Merhabalar hanimlarnasilsiniz kontrollerde durumlar nedir?
bizim kontrollerde iyi görünüyor fakat kizim biraz minik saniyorum. 27.haftada 950gr, 34cm idi. Doktor iyi dedi ama beslenmene ozen goster dedi. Vitaminleri her ictigimde kustugum icin kullanamiyorum. Arada magnezyum aliyorum ve mide yanmasi icin de mide koruyucu kullaniyorum, cok faydasini gordum. Beslenmeme de dikkat ediyorum aslinda ama yeterli mi gelmiyor acaba..
Tek değilsen destekçin varsa sen hep uzan Bi tuvalete ve yemeğe kalk düzelir rahmin merak etmeSüpersin. Ben de 32'yi görsem çok rahatlıcam, rahim ağzı kısalığı başladı. Sen içini ferah tut artık. Zoru gitti
Bugün komşu pasta getirdi şok oldu, 3 haftadır görmedim bu göbeğe nolmus dedi36dan sonra görürüm seni gün almak için sıraya gireriz gibi
Canım gayet normal ama göğüs ucuna dokunma olur mu? Rahim kasilmasina sebep olursun Allah korusun.İyiyiz çok şükür siz nasılsınız?
Doktoruna gör değişiyor sanırım ya benim 27+4 de 1066 gramdı normal dedi boy konusunda söylemiyor bişey
Hanımlar bugün farkettim de göğsümden sıvı geliyor hamilelikte süt gelmesini duymuştum ama bu süt renginde de değil böyle hafif bulanık su gibi geliyo aranızda bunu yaşayan var mı ??
Yaaa bilmiyordum.. rahim kasılınca ne olur kiCanım gayet normal ama göğüs ucuna dokunma olur mu? Rahim kasilmasina sebep olursun Allah korusun.
DoğumYaaa bilmiyordum.. rahim kasılınca ne olur ki
Doğum başlar...Yaaa bilmiyordum.. rahim kasılınca ne olur ki
Aaa daha çok erken asla dokunmam bundan sonraDoğum başlar...
Benim minnos da oyle, 28+0da 1040 gramdi, doktor hep iyi gidiyor diyor, takip ettigi egriye gore zamaninda dogarsa 3200 civarinda dogacagink soyledi. Yani hic kafana takma
İyiyim çok şükür beybi 31+3teyim. Nst başlanmadı henüz, ağrılar tam gaz devam kasık ve afedersin şeyin kemiği ağrıyorözellikle oturup kalkarken panda gibi yuvarlanıyorum baya komik yürürken de penguenim. Ben sadece göbekten kilo aldığım için çok dengesiz oldum başka yerim şişmedi tam tersi inceldi
Benim doktor deli 38i hedefledi, çok istiyorsa kendi taşıyabilirBenim hedef 37+1 inşallah bekler bebelerim küvöze girmeden taburcu olalım istiyorum çok amin Sen kaçsın şuan ve neden hamilelik çizelgesi yapmıyosun
Aynen evet minyon ve minnak dogcaklar demek ki, saglikla gelsin yavrucuklarimiz. Saglikli olduklari surece kafaya takmamam lazimBenim minnoşta öyle minyon olacaklar demekki. Normalde 32+3 ama geriden geliyor. Geriden gelmesine ragmen 31+5 im ama kilomuz 1590 boyumuzda 40. Cok minnos ya. Bende beslenmeme dikkat ediyorm ama doktor yonede cok zayif falan demedi. Artik takmicam ben saglikli olsunlar insallah
Ayy az kalmiş çok heyecanliCuma kontrolüm var kuzum, 38de alacak eğer bebelerim erken gelmezse
Benzer gidiyorlar demek ki, doktorlarin kriterleri farkli belki de dediginiz gibi.İyiyiz çok şükür siz nasılsınız?
Doktoruna gör değişiyor sanırım ya benim 27+4 de 1066 gramdı normal dedi boy konusunda söylemiyor bişey
Hanımlar bugün farkettim de göğsümden sıvı geliyor hamilelikte süt gelmesini duymuştum ama bu süt renginde de değil böyle hafif bulanık su gibi geliyo aranızda bunu yaşayan var mı ??
Evet o tabaka bende de oluyor bugün temizlerken ıslaklık geldi o zaman sıktım göğsümü dediğim sıvı geldi..Benzer gidiyorlar demek ki, doktorlarin kriterleri farkli belki de dediginiz gibi.
Benim goguslerden bulanik su geldigini bizzat gormuyorum ama açik sari, kremsi kivamda ince kurumus tabaka oluyor meme ucunda hep, yikaninca da gidiyor. Bahsettiginiz sey bende de var sanirim. Aynisi muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?