- 1 Mayıs 2016
- 179
- 91
- 98
- 36
- Konu Sahibi Sade frappe
- #13.081
Geri dönüşünüz için teşekkürler. Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah. Bende açıkçası baska doktorla devam ediyorum ama bir dernekten bu doktoru önermislerdi. Nette.hicte yorum göremedim hakkında. Cok teşekkürler tekrarMerhaba. Ben Turgut beyin tedavisinden memnun kalmadım. Embriyolarımız genetik olarak problemli çıktı. İlk transferden sonra düşük yaptım. Kalanları genetiğe gönderdik kromozom anomalisi vardı. Raporsuz tedavi olmuştuk. İlaçlarla 15 bin TL tutmuştu. Genetik testler hariç. İlk transfer edilen embriyonun kalbi durdu kürtaj oldum. Kürtajdan sonra adet olmayı beklerken çok şükür ki doğal yolla hamile kaldığımı öğrendim Şu an 21 haftalık hamileyim. Turgut beyi tavsiye etmiyorum. Biz kullanılan ilaçlardan dolayı embriyolarımızın genetik sorunlu çıktığını düşünüyoruz. Bende de eşimde de genetik bir problem taşıyıcılık yok. Kendiliğinden sağlıklı şekilde gebe kalmam da bunun göstergesi. Başka alternatifiniz varsa biraz daha araştırın bence. Umarım iyi bir doktorla sağlıklı bir tedavi süreci geçirirsiniz. Allah yardımcınız olsun.