Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Amin canım. Aslında şu pıhtılaşma testini hepimizin yaptırması lazım. Aramızda bu testi yaptıracak olan var mı acaba? Sanırım biraz pahalı bir testmiş ve sonuç 2 ay kadar sonra çıkıyormuş. Bu konuda bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa çok sevinirim.

Çok üzüldüm canım benim Rabbım bir daha böyle acı yaşatmasın sizlere ve kimseye ins bir sonrakine allahim saglıklı bir şekilde evladinizi/evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inş

Son düzenleme:
İnanın çok üzüldüm bizlere de ümit olmustunuz Allah yardımcınız olsun sabır versin...inşallah bir sonraki gebeliginizde sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Sizler moralinizi bozmayın canım benim, ben de umitliyim bı kere olduysa yine olur Allah'ın izniyle. Bizler güçlü kadınlarız, mücadeleye devam insAllah.

Canım testin pozitif cikmis çok sevindim gözün aydın eğer cidden çok fazlaysa genede dr sor belki seni rahatlacak birsey der yada verir ama oldukça ayağını sıcak tut sıcak bile olsa hep çorap git bu zamanlar çok önemli geçmiş olsun canım benim

Çok sağol canım benim. Üzüldük ama geçti, şimdi önümüze bakicaz, güzel düşünücez güzel olacak inşAllah.

Çok üzüldüm, inşallah bir an once en hayirlisiyla yavrunuza kavuşursunuz, o da size bu günleri unutturur

Çok sağoll canım sanırım gazdan dolayı oldu ya şimdi eve girdim yatağa uzandım falan geçti ağrısı

Caniim sağol iyi sayılırım galiba çok midem bulanıyor yemek yiyemiyorum fazla evet bugünlerde kasıklarım ve belim ağrıyor ara ara. Hatta acaba acile mi gitsek demiştim dünden önceki gün.

Sen nasılsin?
İyi sayılırım ben de canım Bende mide bulantısı ara ara oluyor ama çok olduğunu söyleyemem. O yönden iyi gidiyor. 2 gündür yoğun kasık ve bel ağrım var bu gün akşam üstü geçti. Sürekli yatmak zorunda olmak sıkıcı onun dışında bir sorun yok gibi

Yaaa canim canimm gercekten cok uzuldum hakkinizda hayirlisi olsun insallah hayirlisiyla bir daha denersiniz kuzum benim. Bana doktorum dondurulmus daha garanti demisti belki vardir bir bildikleri dondurduklarindan alirsin insallah kucagina ne sanslisin ki geri de kalmis embriyolarin var yas falan da takilma sakin iyi dusun hep nolur sen grubumuzun pozitifi bilgi bankasisin Allahim hakkinizda hayirlisini nasip etsin insallah

Çok üzüldüm canım kaç haftalıktı nasıl oldu yani hiç hissetmedin mi. Allah en kısa zamanda sağlıklı yavrulara kavuştursun seni inşallah Ne zor süreçlerden geçiyoruz. Allah hepimize sabır güç kuvvet versin çok üzüldüm

Sağol canım benim, Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bitanem 9. Haftadaydik, beş gün önce kalbi durmuş. Hiçbir şey hissetmedim, güle oynaya kontrole gittik, neye ugradigimizi şaşırdık. 10 gün önce her şey çok iyiydi, kalp atışını da duymuştuk ama sessiz sedasız kalbi durmuş. Şimdi nedenini öğrenip, onun tedbirini alarak devam edicez. Allah hepimize kolaylıklar versin, maddi manevi zor ama sonu güzel olacak insAllah.

Sonu güzel olacak canım Allah’ın izniyle. Allah hepimizin kucağını sağlıklı yavrularla doldursun inşallah Maddi manevi çok emek harcıyoruz zor süreçlerden geçiyoruz.

Canım cok gecmıs olsun cok üzüldüm doktoruna cd56testını sorsana bi

çok geçmiş olsun benimde bir önceki gebeliğim aynı şekilde oldu kontrole gittigimde durmuş du kalbi çok zor biliyorum canım hala etkisindeyim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı evlat nasip edsin rabbim

Biz de kromozom bozukluğu var dondurulmuş embriyolar pgt için gönderiliyor
Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alın evladınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…