- Konu Sahibi Sade frappe
- #10.561
Ben yaptirmak istiyorum bu testi, umarim dusuk hikayesi istemiyorlardir :/Özel hastaneler dışında ikiden az düşük yapanlara yapılmıyormuş diye duymuştum. Doğru mudur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptirmak istiyorum bu testi, umarim dusuk hikayesi istemiyorlardir :/Özel hastaneler dışında ikiden az düşük yapanlara yapılmıyormuş diye duymuştum. Doğru mudur?
Yaaa kuzumm ama doktor testi bir daha tekrar etmeni istediyse belki de geç tutunduğu içindir Allahtan ümit hiçbir zaman kesilmez pazartesi kesinlikle tekrar yaptır doktorun da dediği gibi bi anda katlayabilir kiOlmadı kızlar 7 çıktı beta hgc 5.gün embriyosu iki tane bugün 10.gün . Kısmet değilmiş hayırlısı buymuş insan tabi üzülüyor o kadar emek maddi manevi ama elden gelen bir şey yok. 0 çıksa da testi 2 gün sonra tekrar ettiriyorlarmış iğnelere devam ediyorum pazartesi tekrar test verip bitiricez artık . G galuska H Hazel9 ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler diliyorum Allah hepimize daha fazla bekletmeden evlat sahibi yapsın inşallah
Yok canım tutunmaya çalışmış ama olmamış dedi. Kimyasal mi diye sordum yok kimyasal olması icin bile biz 20-30 görmek isteriz dedi. Zaten sabah gitmeden iki farklı idrar testi yapmıştım ikisi de negatifti . Yani kan testi yanlış olsa onda doğru çıkardı. Her ihtimale karşı bekletiyorlar iki gün daha ama milyonda bir bile degil ihtimal yani. Bir dahakine sanırım tekliyi koyacaklar ama birkac ay ara vermek istiyorum ben tekrar toplanmak icinYaaa kuzumm ama doktor testi bir daha tekrar etmeni istediyse belki de geç tutunduğu içindir Allahtan ümit hiçbir zaman kesilmez pazartesi kesinlikle tekrar yaptır doktorun da dediği gibi bi anda katlayabilir ki
Canım benim üzülme demek istemiyorum çünkü üzülüyorsun yani biliyorum ama neyseki dondurulmuşlar var ve bence de biraz ara ver hatta böyle tatile falan gidebiliyorsanız bu yaz tatile gidin biraz kafanız dağılır hem vücudun da rahatlar sonra tekrar transfer hazırlığına girersin ... diğer bebişlerine güven demek ki aslında bir sonraki bebişin seninle olmalıymış o da senin onu almanı bekliyorYok canım tutunmaya çalışmış ama olmamış dedi. Kimyasal mi diye sordum yok kimyasal olması icin bile biz 20-30 görmek isteriz dedi. Zaten sabah gitmeden iki farklı idrar testi yapmıştım ikisi de negatifti . Yani kan testi yanlış olsa onda doğru çıkardı. Her ihtimale karşı bekletiyorlar iki gün daha ama milyonda bir bile degil ihtimal yani. Bir dahakine sanırım tekliyi koyacaklar ama birkac ay ara vermek istiyorum ben tekrar toplanmak icin
Canım kuzum eminim ki çok zor insanın üzülmemesi elde değil ama tekrar denersin yaşın daha genç, Allahım inşallah hayırlı sonuçlar nasip etsin en kısa zamanda. Hiç bir gebelik kucağına alana kadar kesin değildir Allahım biz kadınlara vermiş o dayanma gücünü sen de güçlü olduğunu unutmaOlmadı kızlar 7 çıktı beta hgc 5.gün embriyosu iki tane bugün 10.gün . Kısmet değilmiş hayırlısı buymuş insan tabi üzülüyor o kadar emek maddi manevi ama elden gelen bir şey yok. 0 çıksa da testi 2 gün sonra tekrar ettiriyorlarmış iğnelere devam ediyorum pazartesi tekrar test verip bitiricez artık . G galuska H Hazel9 ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler diliyorum Allah hepimize daha fazla bekletmeden evlat sahibi yapsın inşallah
Masallah canim senin sonradan çok güzel yükselmiş allahim hayirlisiyla kucağına almayida nasip etsin darısı bana bizlerin başına olsun inş bizlere kulaklarımızı allahim bebislerimizi
Canım cok üzüldüm ıns gev tutunma olmustu donmusun varsa kendını toparla ıns onlarla gebelık gelır kuzumOlmadı kızlar 7 çıktı beta hgc 5.gün embriyosu iki tane bugün 10.gün . Kısmet değilmiş hayırlısı buymuş insan tabi üzülüyor o kadar emek maddi manevi ama elden gelen bir şey yok. 0 çıksa da testi 2 gün sonra tekrar ettiriyorlarmış iğnelere devam ediyorum pazartesi tekrar test verip bitiricez artık . G galuska H Hazel9 ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler diliyorum Allah hepimize daha fazla bekletmeden evlat sahibi yapsın inşallah
Canım şuanlık memnunum yumurtalarım toplandı bende kist olduğu için 3 ay kist baskılama uygulanıcak eylülde transfer inşallahcanım sonucunnedir? Ali beyden memnun musun biraz anlatır msın tedavi şeklini
Aynen canım bu da bir süreçmiş yasamamız gereken veren de vermeyen de Allah. Ben de istiyorum tatile falan çıkmak sonra güçlü bir şekilde tekrar yola devam etmek Yumurta ve spermimiz olduğu sürece Allah bize güç versin de deneyelim. İnşallah sizlerin güzel haberlerini almaya devam ederimCanım benim üzülme demek istemiyorum çünkü üzülüyorsun yani biliyorum ama neyseki dondurulmuşlar var ve bence de biraz ara ver hatta böyle tatile falan gidebiliyorsanız bu yaz tatile gidin biraz kafanız dağılır hem vücudun da rahatlar sonra tekrar transfer hazırlığına girersin ... diğer bebişlerine güven demek ki aslında bir sonraki bebişin seninle olmalıymış o da senin onu almanı bekliyor
Canım bence yaptırcak olanlar birtanede evde düşürdüm desin benim doktor öyle demişti yoksa yapmıyorlarmış ne kadar saçma bir annenin 2 -3 kez canı yanıcak çyle test yapıcaklaeÖzel hastaneler dışında ikiden az düşük yapanlara yapılmıyormuş diye duymuştum. Doğru mudur?
Merhaba kist boyutunuz nedir acaba? Çikolata kisti miydi?Canım şuanlık memnunum yumurtalarım toplandı bende kist olduğu için 3 ay kist baskılama uygulanıcak eylülde transfer inşallah
Merhaba evet çikolata kisti çift taraflı 2 ve 2,5 cm boylaeı küçük ama yaklaşık 1,5 yıldır olmadı bizde tüpe karar verdikMerhaba kist boyutunuz nedir acaba? Çikolata kisti miydi?
Canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahÇok üzüldüm benimde eylülde transfer 5.gün embriyosu koyucaklar herşey nasip olmayınca olmuyorAynen canım bu da bir süreçmiş yasamamız gereken veren de vermeyen de Allah. Ben de istiyorum tatile falan çıkmak sonra güçlü bir şekilde tekrar yola devam etmek Yumurta ve spermimiz olduğu sürece Allah bize güç versin de deneyelim. İnşallah sizlerin güzel haberlerini almaya devam ederim
Geçmiş olsun, ben de aynı dertten müzdaribim malesef. Şimdi de düşüğe sebep olur mu olmaz mı onun telaşına düştüm. Bu konuda (düşüğe sebep olabileceği ile ilgili) sizin doktorunuz herhangi bir yorum yapmış mıydı?Merhaba evet çikolata kisti çift taraflı 2 ve 2,5 cm boylaeı küçük ama yaklaşık 1,5 yıldır olmadı bizde tüpe karar verdik
Sürekli yatmaya gerek varmı ki?ben günlük hayatımdayim temizlik filan yapıyorum. Tabi kendimi yormayacak şekilde.İyi sayılırım ben de canım Bende mide bulantısı ara ara oluyor ama çok olduğunu söyleyemem. O yönden iyi gidiyor. 2 gündür yoğun kasık ve bel ağrım var bu gün akşam üstü geçti. Sürekli yatmak zorunda olmak sıkıcı onun dışında bir sorun yok gibi
Cok üzgünüm. .. umarım kısa zamanda toparlanir ,bidahaki tedavin için güç toplarsın. Bundan sonrası için herşey çok daha güzel olsun senin için ❤Olmadı kızlar 7 çıktı beta hgc 5.gün embriyosu iki tane bugün 10.gün . Kısmet değilmiş hayırlısı buymuş insan tabi üzülüyor o kadar emek maddi manevi ama elden gelen bir şey yok. 0 çıksa da testi 2 gün sonra tekrar ettiriyorlarmış iğnelere devam ediyorum pazartesi tekrar test verip bitiricez artık . G galuska H Hazel9 ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler diliyorum Allah hepimize daha fazla bekletmeden evlat sahibi yapsın inşallah
Hiç dusukten bahsetmedi doktorum. Önemli degil, gebeliğe bi zararı yok. Hamilelikte yok olabilir yok olmazsa doğumda alırız kisti dedi.Kızlar merhaba, çikolata kistinin düşüğe neden olabileceğini söylemişti doktorum. bu konuda sizin doktorunuz herhangi bir yorum yaptı mı? Bu süreçte uygulanması gereken extra bir tedavinin olup olmadığını bir sonraki gidişimde sorucam ama ondan önce size de bir sormak istedim.
adzeynep Melindanaz
Sizinkisi kaç santimti peki?Hiç dusukten bahsetmedi doktorum. Önemli degil, gebeliğe bi zararı yok. Hamilelikte yok olabilir yok olmazsa doğumda alırız kisti dedi.
Merhaba ;Kızlar merhaba, çikolata kistinin düşüğe neden olabileceğini söylemişti doktorum. bu konuda sizin doktorunuz herhangi bir yorum yaptı mı? Bu süreçte uygulanması gereken extra bir tedavinin olup olmadığını bir sonraki gidişimde sorucam ama ondan önce size de bir sormak istedim.
adzeynep Melindanaz
Teşekkür ederim ben hiç öyle birşey duymadım açıkcası rahimdeki polip veya perde düşüğe sebep oluyor ama kistlerin öyle bir etkisi yok diye biliyorum sizin tüp bebek miGeçmiş olsun, ben de aynı dertten müzdaribim malesef. Şimdi de düşüğe sebep olur mu olmaz mı onun telaşına düştüm. Bu konuda (düşüğe sebep olabileceği ile ilgili) sizin doktorunuz herhangi bir yorum yapmış mıydı?