• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar selam 👋🏻 Benim gibi oksapar kullananlara bi sorum var. Her gün yapıyorum ve bir gün sağa bi gün sola yapıyorum göbekten 4 parmak olacak şekilde. Alt kısım çok acıyor diye yapmıyorum. Bugün sağ kısımda beze gibi kitle hissettim derinin altında korktum biraz. Sizde de oldu mu?
Oluyor arada bende. O geçene kadar etrafına yapamıyorum. Damara denk geldiği zaman öyle oluyor

kızlar covid aşısı yaptıran yaptırmayı düşünen varmı bugün mesaj geldi bana asınız tanımlandı dıye ama ben yaptırmıycam çünkü iki şirkette bir garanti vermiyolar hersey olabilirmiş
Yeteri kadar araştırma yokmuş ama şimdiye kadar yapılan araştırmalara bakıldığında hamileler üzerinde kötü bir etkiye rastlanılmamış. Bu nedenle 3. Aydan itibaren yapılmasında bir sakınca görmüyorlar. Şuan ülkemizde 45 milyon kişi aşılanmış, ülke nüfusunun yüzde 40'ı ise aşılanmayı red ediyormuş. Olaya bu açıdan bakacak olursak hamilelik süresince kovide yakalanma riskimiz her zaman var olacak. Bu dönemde hamileler kovidi cok ağır atlatıyorlarmış. Açıkçası bizim de yakalanmayacağımızın bir garantisi yok. Özellikle gebeligin ilerleyen dönemlerinde anne adayları doğru dürüst nefes almakta zorlanıyorlar, o dönemde kovide yakalandığınızı düşünün. Virus direkt akcigerlere iniyor zaten belki de yüzde yetmişlik ciger kapasiteniz inecek yüzde 45'e. Bu da bebege yeteri kadar oksijen gitmemesi demek. O açıdan bakıldığında epey bir kritik karar bizim için. Ben bu hususta doktorumun tavsiyesine göre ilerleyeceğim şahsen.

Kızlar selam 👋🏻 Benim gibi oksapar kullananlara bi sorum var. Her gün yapıyorum ve bir gün sağa bi gün sola yapıyorum göbekten 4 parmak olacak şekilde. Alt kısım çok acıyor diye yapmıyorum. Bugün sağ kısımda beze gibi kitle hissettim derinin altında korktum biraz. Sizde de oldu mu?
Oluyor bazen ovaliyorum geçiyor. İlaç dağılmadigi için oluyor.
kızlar covid aşısı yaptıran yaptırmayı düşünen varmı bugün mesaj geldi bana asınız tanımlandı dıye ama ben yaptırmıycam çünkü iki şirkette bir garanti vermiyolar hersey olabilirmiş
14. Haftada snovac olacağım doktorumun tavsiyesiyle.

Bende olmadı ama burda sertleşme yaşayanların oldugunu okumuştum. Ben hemşireye önlem amaçlı sertleşmeyi nasıl engelleriz diye sormuştum; o da iğneden sonra sıcak ıslak bir bezle oval hareketlerle göbeginize masaj yapin ki ilaç aynı miktarda dağılsın demişti. Sizinkisi dağılmamış, tek bir yerde toplanmış olabilir mi?
Olabilir canım bugün fark ettim onu da deneyeyim sağolasın

Benim kahverengi lekelenmem devam ediyor her peçeteye sildiğimde geliyor hemşireye yazdım yapmam gereken bişey var mı diye ama heralde yok dimi progestan iğneyi 3 gün önce oldum acaba tekrar olmam gerekir mi

Benim kahverengi lekelenmem devam ediyor her peçeteye sildiğimde geliyor hemşireye yazdım yapmam gereken bişey var mı diye ama heralde yok dimi progestan iğneyi 3 gün önce oldum acaba tekrar olmam gerekir mi
Canım doktoruna ulaşabilirsen ona da sor istersen. Benim şuan için kesildi. Ama her tuvalete gidişimde korkarak bakıyorum. Normal olduğunu söylüyor doktorum. Stres yapmamaya çalış. Hareketlerine dikkat et. Hareketsiz kalmak da çok iyi değil.

Canım doktoruna ulaşabilirsen ona da sor istersen. Benim şuan için kesildi. Ama her tuvalete gidişimde korkarak bakıyorum. Normal olduğunu söylüyor doktorum. Stres yapmamaya çalış. Hareketlerine dikkat et. Hareketsiz kalmak da çok iyi değil.
Aynen şimdi hemşire de sizin bildiğiniz gibi kanamaya dönmediği sürece sıkıntı yok dedi eğer kanama olarak olursa size başka bi iğne daha ekleriz dedi

Aynen şimdi hemşire de sizin bildiğiniz gibi kanamaya dönmediği sürece sıkıntı yok dedi eğer kanama olarak olursa size başka bi iğne daha ekleriz dedi
Korkarak gidiyoruz tuvalete ama az daha sabır canım. İnşallah bu günlerimiz de geçecek. Sen bebişine odaklan. Stres yapmamaya çalış 😇

Hanımlar merhaba benim transferimin 7.günü bugün. İlk günden beri bel ağrım var ara ara da kramp giriyordu bugün de kasıklarımda sancı var normal mi sizce

Merhaba hanımlar bugünde test verdim 8.gun 68 di 10. Gün 130 çıktı sonucum bu normal artismi ?(5.gun embriyo iki tane konuldu) Dr 1000 olana kadar gün aşırı ver dedi yani 1000 olması çok zaman alirmi bilemedim tam ?🤔

Back