• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

adzeynep adzeynep canım nasılsın. Bizim seninle günlerimiz aynı gidiyor aramızda 1 gün var. Benim 2 gündür yoğun kasık ve bel ağrım var. Sende durumlar nedir. Nasıl gidiyor hamilelik😁
Caniim sağol iyi sayılırım galiba😁 çok midem bulanıyor yemek yiyemiyorum fazla evet bugünlerde kasıklarım ve belim ağrıyor ara ara. Hatta acaba acile mi gitsek demiştim dünden önceki gün.

Sen nasılsin?

Hanımlar merhaba benim transferimin 7.günü bugün. İlk günden beri bel ağrım var ara ara da kramp giriyordu bugün de kasıklarımda sancı var normal mi sizce
Çok şiddetli değilse gayet normal merak etmeyin. Hayırlı olsun transferiniz güzel sonuçlansin inşallah.

Korona aşıdan çok daha tehlikeli hanımlar. Bir sürü kaynak var aşının güvenliği ile ilgili. Bence tekrar bir araştırın🤗
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle biz hamileler için çok daha tehlikeli. Yoğun bakıma alınma oranı normal insana göre 5 kat daha fazla hamilelerin. Öyle bi durumda önce bebekten vazgeciliyor anneyi yaşatmak için, Rabbim göstermesin.

Merhaba hanımlar bugünde test verdim 8.gun 68 di 10. Gün 130 çıktı sonucum bu normal artismi ?(5.gun embriyo iki tane konuldu) Dr 1000 olana kadar gün aşırı ver dedi yani 1000 olması çok zaman alirmi bilemedim tam ?🤔
normal cnm ikiye katlamış muhtemelen bir haftaya cıkar 1000 e ben iki güne değilde 4. günde bir vermiştim sürekli kan aldırmak istememiştim

normal cnm ikiye katlamış muhtemelen bir haftaya cıkar 1000 e ben iki güne değilde 4. günde bir vermiştim sürekli kan aldırmak istememiştim
Öylemi canım benim ins güzeldir hoca gün aşırı ver dedi bende bilemedim hani 1000 olana kadar diyince nasıl olacak diye düşündüm valla 🤔 seninde böyleydi demi değerlerin benzerdi öyle hatirladim canım benim?

Canlarım yarın sabah kürtaj olucam, neden kalbinin durduğunu anlamak için genetiğe gidecek. İki tane dondurulmuş var, biri 4bb, biri earlyblast. Ya onları deneyeceğiz ya da onları yedekte tutup yeniden başlayacağız. Ben hala yumurta oluşuyorken tekrar denemek, dondurulmuslari yedekte tutmayı düşünüyorum ama bakalım gidişat nasıl olacak. Diğer topikte yazdım ama orda olmayanlar için buraya da yazayım malesef beş gün önce sessiz sedasız kalbi durmuş bebişimin. Bugün muayeneye gittiğimizde öğrendik.

Canlarım yarın sabah kürtaj olucam, neden kalbinin durduğunu anlamak için genetiğe gidecek. İki tane dondurulmuş var, biri 4bb, biri earlyblast. Ya onları deneyeceğiz ya da onları yedekte tutup yeniden başlayacağız. Ben hala yumurta oluşuyorken tekrar denemek, dondurulmuslari yedekte tutmayı düşünüyorum ama bakalım gidişat nasıl olacak. Diğer topikte yazdım ama orda olmayanlar için buraya da yazayım malesef beş gün önce sessiz sedasız kalbi durmuş bebişimin. Bugün muayeneye gittiğimizde öğrendik.
Yaa kıyamam 😔 çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Umarım her şey sizin için en hayırlısı neyse o şekilde olur. 🤲🤲🤲🤲🤲 Diğer yumurtalarınızın kalitesi iyiymiş gayet, bana kalırsa deneyin. Siz çok pozitif bir insansınız, her şey güzel olacak ben inanıyorum buna. 💕💕💕

Yaa kıyamam 😔 çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Umarım her şey sizin için en hayırlısı neyse o şekilde olur. 🤲🤲🤲🤲🤲 Diğer yumurtalarınızın kalitesi iyiymiş gayet, bana kalırsa deneyin. Siz çok pozitif bir insansınız, her şey güzel olacak ben inanıyorum buna. 💕💕💕
Çok teşekkür ederim canım, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hepimize kolaylıklar versin. Dondurulmuslari transfer mi etmeliyiz gerçekten? Yaş 44, hala yumurta varken bı daha mı toplamaliyiz çok kararsız kaldık. 4bb ve earlyblast iyi kalite mi gerçekten?

Aminnnn canım benim ins allahim nasip etmişse olur ins biraz az olunca olurmu dedim ama ins olur sagolasin canım benim 🥰💚
aslında 2 yada 3 kan değerin arası 2 katı olarak artması yeterli geliyor.sanırım senin doktor biraz net olmak istiyor😊
birde sen erken kan testi yaptırdın bu sayılar normal günlerine göre içini ferah tut💕💕

Çok teşekkür ederim canım, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hepimize kolaylıklar versin. Dondurulmuslari transfer mi etmeliyiz gerçekten? Yaş 44, hala yumurta varken bı daha mı toplamaliyiz çok kararsız kaldık. 4bb ve earlyblast iyi kalite mi gerçekten?
Canım tabi ki en iyi kararı doktorunuzla siz verirsiniz. Ben yumurta kalitesinden pek anlamam kendi yumurtamın kalitesini bile sormamış (başkalarıyla kıyaslama yapmamak adına) insanım ama burda 4bb 4ab yumurta transferi yapıp tutanlar olduğunu okumuştum. Zaten embryologlar iyi kalitede olmayan yumurtaları dondurmuyorlarmış. Ben doktoruma dondurulacak yumurtalarımın kaliteleri iyi mi diye sorduğumda bana "kalitesi iyi olmayan embriyoları embriyologlar dondurmazlar, eğer dondururlarsa onlar zaten çözdürülürken bozulurlar" demişti. Yani bu hususta doktorunuzu dinlemenizi öneririm. 💕

Karın ağrısı derken gaz sancısı gibi mi yoksa adet sancısı gibi mi? Kaçıncı haftanızdasınız?
Daha yeni öğrendim işte hamile olduğumu bugün transfer sonrası 10. Günümdü ... hani çok yersiniz de karnınız ağrır ya o şekilde gaz sancısındaki ağrıya da benzer o ağrı durduk yere bugün girdi

Canım tabi ki en iyi kararı doktorunuzla siz verirsiniz. Ben yumurta kalitesinden pek anlamam kendi yumurtamın kalitesini bile sormamış (başkalarıyla kıyaslama yapmamak adına) insanım ama burda 4bb 4ab yumurta transferi yapıp tutanlar olduğunu okumuştum. Zaten embryologlar iyi kalitede olmayan yumurtaları dondurmuyorlarmış. Ben doktoruma dondurulacak yumurtalarımın kaliteleri iyi mi diye sorduğumda bana "kalitesi iyi olmayan embriyoları embriyologlar dondurmazlar, eğer dondururlarsa onlar zaten çözdürülürken bozulurlar" demişti. Yani bu hususta doktorunuzu dinlemenizi öneririm. 💕
Doktorum genetik sonuçları gelsin, ona göre değerlendirelim dedi. Olasılıklar:
1. Kromozom bozukluğu: Bu durumda bizim kromozomlara bakılacak, bizde problem yoksa tesadüfi deyip dondurulmuslari deneyebiliriz. Bizde problem çıkarsa o zaman pgt gerekecek. Pgt gerekecekse dondurulmuş embriyo ya yapılabiliyor mu onu bilmiyorum. Ailede bildiğimiz bir şey yok ama bakmak lazım yine de.
2. Kan pıhtılaşma: Aslında coraspin ve Oksapar kullanıyordum ama sebep buysa dozajı arttırmak lazım
3: bir sebebi bulunamazsa rahîm kabul mü etmedi diyicez o zaman Prednolu daha uzun tutucaz.

İşte durum bu. Sonuca göre bakicaz artık, hayırlısı olsun insAllah.

Çok çok üzüldüm, herşey yolundaydi ama...
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli yeniden nasip etsin inşallah 😔😔

Daha yeni öğrendim işte hamile olduğumu bugün transfer sonrası 10. Günümdü ... hani çok yersiniz de karnınız ağrır ya o şekilde gaz sancısındaki ağrıya da benzer o ağrı durduk yere bugün girdi
Canım belki yedigin bir şey dokunmuştur gaz yapmıştır biraz hafif beslen yarın geçer inşallah 🙏🏻 Ben de bugün biraz midemi bozdum çok meyve yedigime bağlıyorum

İnanın çok üzüldüm bizlere de ümit olmustunuz 😔 Allah yardımcınız olsun sabır versin...inşallah bir sonraki gebeliginizde sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🤲🤲

aslında 2 yada 3 kan değerin arası 2 katı olarak artması yeterli geliyor.sanırım senin doktor biraz net olmak istiyor😊
birde sen erken kan testi yaptırdın bu sayılar normal günlerine göre içini ferah tut💕💕
Galiba canım benim cunku gayet güzel ama 1000 olana kadar ver dedi gerçi biraz fazla garanticidir 🤣 sağol kuzum benim coook sağol böyle laflar insani rahatlatıyor Rabbım isteyen herkese nasip etsin inş 🤲🏻🥰

Back