- 18 Kasım 2020
- 2.664
- 3.249
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.541
Allah hepimize kolaylıklar versin canım, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel düşünelim, güzel olsun, çok teşekkürler bitanem.çok geçmiş olsun benimde bir önceki gebeliğim aynı şekilde oldu kontrole gittigimde durmuş du kalbi çok zor biliyorum canım hala etkisindeyim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumhakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı evlat nasip edsin rabbim
Çözümü de daha fazla prednol heralde. Ok canım, sorayım yarın.Ne demek cnm cok üzüldm katil hücre varmı rahımde onun testı
Çok teşekkürler canım, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, kolaylıklar versin.Biz de kromozom bozukluğu var dondurulmuş embriyolar pgt için gönderiliyor
Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alın evladınız inşallah
Evt canım tedavısı prednol ılk bes ay en azla kullanılıyor o katıl hucrelerın sevıyesıne gore bende baktıracagım ıns doktoruma sorupÇözümü de daha fazla prednol heralde. Ok canım, sorayım yarın.
285.27 çıktı canım inşallaahDikkat et canım benim umarım olmaz gene daha güzel haberler almaya inssenin bu arada değerin ne çıktı canım?
cnm ben ilk 51yle öğrendim iki gün sonra 170 oldu 4 gün sonra 1557 oldu doktor iki günever demişti ama sürekli gitmek istemedim sonrada daha istemedi zatenÖylemi canım benim ins güzeldir hoca gün aşırı ver dedi bende bilemedim hani 1000 olana kadar diyince nasıl olacak diye düşündüm vallaseninde böyleydi demi değerlerin benzerdi öyle hatirladim canım benim?
canım benim allah yardımcın olsun çok zor bir durum inşallah sağlıkla bu süreci atlatırsın çabucakCanlarım yarın sabah kürtaj olucam, neden kalbinin durduğunu anlamak için genetiğe gidecek. İki tane dondurulmuş var, biri 4bb, biri earlyblast. Ya onları deneyeceğiz ya da onları yedekte tutup yeniden başlayacağız. Ben hala yumurta oluşuyorken tekrar denemek, dondurulmuslari yedekte tutmayı düşünüyorum ama bakalım gidişat nasıl olacak. Diğer topikte yazdım ama orda olmayanlar için buraya da yazayım malesef beş gün önce sessiz sedasız kalbi durmuş bebişimin. Bugün muayeneye gittiğimizde öğrendik.
Sağol bitanem, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsincanım benim allah yardımcın olsun çok zor bir durum inşallah sağlıkla bu süreci atlatırsın çabucak
Sağol bitanem, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinÇok çok üzüldüm, herşey yolundaydi ama...
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli yeniden nasip etsin inşallah
Ben üniversite hastanesinde yaptırdım hiç ücret ödemedim ama evet 1 buçuk 2 ay kadar bekledik sonuçlar içinAmin canım. Aslında şu pıhtılaşma testini hepimizin yaptırması lazım. Aramızda bu testi yaptıracak olan var mı acaba? Sanırım biraz pahalı bir testmiş ve sonuç 2 ay kadar sonra çıkıyormuş. Bu konuda bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa çok sevinirim.
Çok erken vermişsiniz bu değer belirsiz bir değer 2gün sonra birdaha verin benceArkadaşlar ben demin kan verdim transferin 7 günündeyim 1,21 çıktı ilk defa normalde hep 1,20 çıkar anlayan var mı acaba
Masallah canim senin sonradan çok güzel yükselmiş allahim hayirlisiyla kucağına almayida nasip etsincnm ben ilk 51yle öğrendim iki gün sonra 170 oldu 4 gün sonra 1557 oldu doktor iki günever demişti ama sürekli gitmek istemedim sonrada daha istemedi zaten
Masallah çok güzel deger canım katlanarak hep artsın ins285.27 çıktı canım inşallaah
Amiin canım benimMasallah çok güzel deger canım katlanarak hep artsın ins
Özel hastaneler dışında ikiden az düşük yapanlara yapılmıyormuş diye duymuştum. Doğru mudur?Ben üniversite hastanesinde yaptırdım hiç ücret ödemedim ama evet 1 buçuk 2 ay kadar bekledik sonuçlar için
Hayır değil ben hiç düşük yapmadım hatta hiç gebe kalmadım. Bebek düşünmeye başladığımda kontrol amaçlı devlete gitmiştim sonra amh düşüklüğü olduğunu öğrendim devletteki doktor araştırmada genetik test yaptır dedi öyle yaptırdım da pıhtılaşma olduğunu öğrendim. Hem eşimden hem benden kan aldılar öyle belli oldu hatta pandemiden dolayı doktoru görmedim bile telefonla konuştum sorular sordu bana ondan sonra verdikÖzel hastaneler dışında ikiden az düşük yapanlara yapılmıyormuş diye duymuştum. Doğru mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?