Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Allah hepimize kolaylıklar versin canım, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel düşünelim, güzel olsun, çok teşekkürler bitanem.

cnm ben ilk 51yle öğrendim iki gün sonra 170 oldu 4 gün sonra 1557 oldu doktor iki günever demişti ama sürekli gitmek istemedim sonrada daha istemedi zaten

canım benim allah yardımcın olsun çok zor bir durum inşallah sağlıkla bu süreci atlatırsın çabucak

Arkadaşlar ben demin kan verdim transferin 7 günündeyim 1,21 çıktı ilk defa normalde hep 1,20 çıkar anlayan var mı acaba

Ben üniversite hastanesinde yaptırdım hiç ücret ödemedim ama evet 1 buçuk 2 ay kadar bekledik sonuçlar için

Arkadaşlar bu prolutex iğneyi hep aynı saatte vurmak zorunda mıyız ? Yani ben sabah 11 akşam 11 de vuruyorum ama böyle bişey şart mı istediğim saatte vurabiliyor muyum? Birde açlık tokluk farkediyor mu ?

cnm ben ilk 51yle öğrendim iki gün sonra 170 oldu 4 gün sonra 1557 oldu doktor iki günever demişti ama sürekli gitmek istemedim sonrada daha istemedi zaten
Masallah canim senin sonradan çok güzel yükselmiş allahim hayirlisiyla kucağına almayida nasip etsin darısı bana bizlerin başına olsun inş bizlere kulaklarımızı allahim bebislerimizi

Özel hastaneler dışında ikiden az düşük yapanlara yapılmıyormuş diye duymuştum. Doğru mudur?
Hayır değil ben hiç düşük yapmadım hatta hiç gebe kalmadım. Bebek düşünmeye başladığımda kontrol amaçlı devlete gitmiştim sonra amh düşüklüğü olduğunu öğrendim devletteki doktor araştırmada genetik test yaptır dedi öyle yaptırdım da pıhtılaşma olduğunu öğrendim. Hem eşimden hem benden kan aldılar öyle belli oldu hatta pandemiden dolayı doktoru görmedim bile telefonla konuştum sorular sordu bana ondan sonra verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…