• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

çok geçmiş olsun benimde bir önceki gebeliğim aynı şekilde oldu kontrole gittigimde durmuş du kalbi çok zor biliyorum canım hala etkisindeyim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum😞 hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı evlat nasip edsin rabbim 💓🙏
Allah hepimize kolaylıklar versin canım, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel düşünelim, güzel olsun, çok teşekkürler bitanem.

Öylemi canım benim ins güzeldir hoca gün aşırı ver dedi bende bilemedim hani 1000 olana kadar diyince nasıl olacak diye düşündüm valla 🤔 seninde böyleydi demi değerlerin benzerdi öyle hatirladim canım benim?
cnm ben ilk 51yle öğrendim iki gün sonra 170 oldu 4 gün sonra 1557 oldu doktor iki günever demişti ama sürekli gitmek istemedim sonrada daha istemedi zaten

Canlarım yarın sabah kürtaj olucam, neden kalbinin durduğunu anlamak için genetiğe gidecek. İki tane dondurulmuş var, biri 4bb, biri earlyblast. Ya onları deneyeceğiz ya da onları yedekte tutup yeniden başlayacağız. Ben hala yumurta oluşuyorken tekrar denemek, dondurulmuslari yedekte tutmayı düşünüyorum ama bakalım gidişat nasıl olacak. Diğer topikte yazdım ama orda olmayanlar için buraya da yazayım malesef beş gün önce sessiz sedasız kalbi durmuş bebişimin. Bugün muayeneye gittiğimizde öğrendik.
canım benim allah yardımcın olsun çok zor bir durum inşallah sağlıkla bu süreci atlatırsın çabucak 🙏🏻🙏🏻

Amin canım. Aslında şu pıhtılaşma testini hepimizin yaptırması lazım. Aramızda bu testi yaptıracak olan var mı acaba? Sanırım biraz pahalı bir testmiş ve sonuç 2 ay kadar sonra çıkıyormuş. Bu konuda bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa çok sevinirim.
Ben üniversite hastanesinde yaptırdım hiç ücret ödemedim ama evet 1 buçuk 2 ay kadar bekledik sonuçlar için

Arkadaşlar bu prolutex iğneyi hep aynı saatte vurmak zorunda mıyız ? Yani ben sabah 11 akşam 11 de vuruyorum ama böyle bişey şart mı istediğim saatte vurabiliyor muyum? Birde açlık tokluk farkediyor mu ?

cnm ben ilk 51yle öğrendim iki gün sonra 170 oldu 4 gün sonra 1557 oldu doktor iki günever demişti ama sürekli gitmek istemedim sonrada daha istemedi zaten
Masallah canim senin sonradan çok güzel yükselmiş allahim hayirlisiyla kucağına almayida nasip etsin 🥰 darısı bana bizlerin başına olsun inş bizlere kulaklarımızı allahim bebislerimizi 🤲🏻🤗

Özel hastaneler dışında ikiden az düşük yapanlara yapılmıyormuş diye duymuştum. Doğru mudur?
Hayır değil ben hiç düşük yapmadım hatta hiç gebe kalmadım. Bebek düşünmeye başladığımda kontrol amaçlı devlete gitmiştim sonra amh düşüklüğü olduğunu öğrendim devletteki doktor araştırmada genetik test yaptır dedi öyle yaptırdım da pıhtılaşma olduğunu öğrendim. Hem eşimden hem benden kan aldılar öyle belli oldu hatta pandemiden dolayı doktoru görmedim bile telefonla konuştum sorular sordu bana ondan sonra verdik

Back