Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kanama olmadan da bebeğin gelişimi durabiliyor. Ama neden en kötüsünü aklına getiriyorsun, hayırlısıyla bir sorun yoktur inşallah. Hergün değişiyor vucudun tepkileri.. bugüne kadar hiç mide hassasiyetim yoktu mesela bugün azıcık başladı gibi.. hiç koku hassasiyeti olmadı ama bu sefer, henüz. Geçen sene taa 4. Haftada başlamıştı hassasiyet.. strese sokna kendini boşuna, guzel düşün güzel olsun

Bitanem boşa telaş yapma, keyfini çıkar. Ne güzel işte problemsiz gidiyorsun. Ben 9. Haftaya girdim bende de tık yok, kalp atışını da duyduk, herşey yolunda. Çok sukretmeliyiz Allah'a, ne güzel kolaylık veriyor işte, çok şükür . Sen de tadını çıkar canım benim

31 Mayıs transferliyim 5+5 yazıyor benim uygulamam da ve henüz daha keseyi görme tarihi bile gelmedi bizde mi acaba yanlış hesapalama var

kızlar meraba bişey soracagım size iki gün önce leke tarzında kanamam oldu bugünde normal kanama napacagımı sasırdım saatte geç doktorada yazamadım çok korktum 6+0 bugün acile gitsemmi sabahımı beklesem

Kızlar benim 31 mayısta transferin olmuştu. İlk değer 443 ikinci değer 1657 çıkmıştı 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Bu çarşamba da keseyi görmeye gidecektik. Şuan 5+5 de olmama rağmen tam bir gaftadır inanılmaz baş dönmesi miğde bulantısı kasık batması bel ve ayak ağrısı vardı. Çok acıkıyordum ama çokda kusuyordum. Bu gece inanılmaz bi rahim ağrısıyla acile gitmek zorunda kaldım betaya baktılar bugün ikinci değerin üzerinden 8 gün geçmişti değerim 15 bin çıktı. İlçe olduğu için ultrason bakamadılar merkeze sevk ettiler dış gebelik yada çoğul gebelik keseye acilen baktırın dediler. Gittik muayene oldum ultrason ile veeeeee iki kese birden göründü çoookkk şükür rabbime allahımmm isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu çarşamba gidecektim ama artık sabah kendi doktoruma gidicem tekrar. Bu kadar yaşadığım belirtilerin erken olması ikiz olduğu içinmiş benim gibi yaşayan varsa hiç korkmasın bu Arada ben transferden sonraki 9. Gün çubuk testte pozitifi görmüştümmm darısı tüm isteyipte bekleyenlerin başına

31 Mayıs transferliyim 5+5 yazıyor benim uygulamam da ve henüz daha keseyi görme tarihi bile gelmedi bizde mi acaba yanlış hesapalama var
Benim de uygulamam da 5+5 yazıyor ama doktor keseye baktığında söylemişti, kalp atışını 10 gün sonra gel demişti, doktorun söylemesine göre o şekilde

Benim de uygulamam da 5+5 yazıyor ama doktor keseye baktığında söylemişti, kalp atışını 10 gün sonra gel demişti, doktorun söylemesine göre o şekilde
Bende yarın keseyi görmeye gidicem en net cevabı doktordan öğrenicem artık benim dondurulmuş yumurtaydı ama son adet tarihi yazarak girdim uygulamaya

Ayyy çok sevindim senin adına maşallah Allahım kucağına almayı nasip etsin ben de bıgün gidiorum doktoruma şimdi görücez bakalım bir mi iki mi çok heyecanlıyım 5.gün de silik gördüm 11.gün 973 çıktı sonra bi daha yaptırmadım ama bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlardaa

Çok teşekkür ederimmm Hadi inşallah haberlerini bekliyorum

Herkese merhaba bugün tam 6 haftalığım ve karından kalp atışlarını gördük, ben henüz beklemiyordum ama hoca ekranda gösterince şok oldum inşallah hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız
Çok sevindim bende şu görüntü için inşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorum sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 5+5 de gitmiş olucam hesaplarıma göre aramızda 2 gün var sanırım

29 Mayıstı transfer günüm inşallah hepimiz güzel bir dönem geçiririz ve süreç sonunda mutluluk gozyaşlarımız bebeklerimizin yanağına düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…