- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.221
Kanama olmadan da bebeğin gelişimi durabiliyor. Ama neden en kötüsünü aklına getiriyorsun, hayırlısıyla bir sorun yoktur inşallah. Hergün değişiyor vucudun tepkileri.. bugüne kadar hiç mide hassasiyetim yoktu mesela bugün azıcık başladı gibi.. hiç koku hassasiyeti olmadı ama bu sefer, henüz. Geçen sene taa 4. Haftada başlamıştı hassasiyet.. strese sokna kendini boşuna, guzel düşün güzel olsunKızlar 27 mayıs transferim oldu 5+6 dayım, 1 hafta önce kese görüldü, cuma günü kalp atışını duymaya gidicem, ama hiç bir agrım yok, mide bulantım yok ,Allah korusun kötü birşey olmasından korkuyorumdüşük olsaydı mutlaka kanama olurdu değil mi? Kanama olmadan da düşük yapan Var mı? Hani o kadar ilaç kullanıyorum , fitil, igne, hap o yüzden kanama olmadan da düşük olabilir mi?
Bitanem boşa telaş yapma, keyfini çıkar. Ne güzel işte problemsiz gidiyorsun. Ben 9. Haftaya girdim bende de tık yok, kalp atışını da duyduk, herşey yolunda. Çok sukretmeliyiz Allah'a, ne güzel kolaylık veriyor işte, çok şükürKızlar 27 mayıs transferim oldu 5+6 dayım, 1 hafta önce kese görüldü, cuma günü kalp atışını duymaya gidicem, ama hiç bir agrım yok, mide bulantım yok ,Allah korusun kötü birşey olmasından korkuyorumdüşük olsaydı mutlaka kanama olurdu değil mi? Kanama olmadan da düşük yapan Var mı? Hani o kadar ilaç kullanıyorum , fitil, igne, hap o yüzden kanama olmadan da düşük olabilir mi?
31 Mayıs transferliyim 5+5 yazıyor benim uygulamam da ve henüz daha keseyi görme tarihi bile gelmedi bizde mi acaba yanlış hesapalama varKanama olmadan da bebeğin gelişimi durabiliyor. Ama neden en kötüsünü aklına getiriyorsun, hayırlısıyla bir sorun yoktur inşallah. Hergün değişiyor vucudun tepkileri.. bugüne kadar hiç mide hassasiyetim yoktu mesela bugün azıcık başladı gibi.. hiç koku hassasiyeti olmadı ama bu sefer, henüz. Geçen sene taa 4. Haftada başlamıştı hassasiyet.. strese sokna kendini boşuna, guzel düşün güzel olsun
Kırmızı ise kan doktorunu ara bence.kızlar meraba bişey soracagım size iki gün önce leke tarzında kanamam oldu bugünde normal kanama napacagımı sasırdım saatte geç doktorada yazamadım çok korktum 6+0 bugün acile gitsemmi sabahımı beklesem
Benim de uygulamam da 5+5 yazıyor ama doktor keseye baktığında söylemişti, kalp atışını 10 gün sonra gel demişti, doktorun söylemesine göre o şekilde31 Mayıs transferliyim 5+5 yazıyor benim uygulamam da ve henüz daha keseyi görme tarihi bile gelmedi bizde mi acaba yanlış hesapalama var
Bende yarın keseyi görmeye gidicem en net cevabı doktordan öğrenicem artık benim dondurulmuş yumurtaydı ama son adet tarihi yazarak girdim uygulamayaBenim de uygulamam da 5+5 yazıyor ama doktor keseye baktığında söylemişti, kalp atışını 10 gün sonra gel demişti, doktorun söylemesine göre o şekilde
Ne zaman hangi aşamada başladı düşürmeyeCanım estrofemi kesmeden en son günde kaç alıyordun? Beni 5 ten 3 e düşürdü. Sonra tamamen kesecekmiş ama daha düşürürmü bilmiyorum
Ayyy çok sevindim senin adına maşallah Allahım kucağına almayı nasip etsinKızlar benim 31 mayısta transferin olmuştu. İlk değer 443 ikinci değer 1657 çıkmıştı 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Bu çarşamba da keseyi görmeye gidecektik. Şuan 5+5 de olmama rağmen tam bir gaftadır inanılmaz baş dönmesi miğde bulantısı kasık batması bel ve ayak ağrısı vardı. Çok acıkıyordum ama çokda kusuyordum. Bu gece inanılmaz bi rahim ağrısıyla acile gitmek zorunda kaldım betaya baktılar bugün ikinci değerin üzerinden 8 gün geçmişti değerim 15 bin çıktı. İlçe olduğu için ultrason bakamadılar merkeze sevk ettiler dış gebelik yada çoğul gebelik keseye acilen baktırın dediler. Gittik muayene oldum ultrason ile veeeeee iki kese birden göründü çoookkk şükür rabbime allahımmm isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu çarşamba gidecektim ama artık sabah kendi doktoruma gidicem tekrar. Bu kadar yaşadığım belirtilerin erken olması ikiz olduğu içinmiş benim gibi yaşayan varsa hiç korkmasın bu Arada ben transferden sonraki 9. Gün çubuk testte pozitifi görmüştümmm darısı tüm isteyipte bekleyenlerin başına
Çok teşekkür ederimmm Hadi inşallahAyyy çok sevindim senin adına maşallah Allahım kucağına almayı nasip etsinben de bıgün gidiorum doktoruma şimdi görücez bakalım bir mi iki mi çok heyecanlıyım 5.gün de silik gördüm 11.gün 973 çıktı sonra bi daha yaptırmadım ama bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlardaa
Ben de 31 mayısta transfer oldum 5.gün embriyosu. Keseyi gördük 14 haziranda. Bu cuma da kalp için gideceğiz31 Mayıs transferliyim 5+5 yazıyor benim uygulamam da ve henüz daha keseyi görme tarihi bile gelmedi bizde mi acaba yanlış hesapalama var
Çok sevindim bende şu görüntü için inşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorumHerkese merhaba bugün tam 6 haftalığım ve karından kalp atışlarını gördük, ben henüz beklemiyordum ama hoca ekranda gösterince şok olduminşallah hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız
29 Mayıstı transfer günümÇok sevindim bende şu görüntü için inşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorumsağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 5+5 de gitmiş olucam hesaplarıma göre aramızda 2 gün var sanırım
İnşallah29 Mayıstı transfer günüminşallah hepimiz güzel bir dönem geçiririz ve süreç sonunda mutluluk gozyaşlarımız bebeklerimizin yanağına düşer
11 Mayıs benim dondurulmuş transfer belki onunla alakası vardırİnşallahee benim 28 mayıs opu 2 haziran transfer nasıl 2 gün oluyor aramızda kafam karıştı? Son adetiniz ne zamandı?
Tamam şimdi oldu benim de 13 mayıs11 Mayıs benim dondurulmuş transfer belki onunla alakası vardır
Tamam şimdi oldu benim de 13 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?