- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.201
Anladım cnm cok tesekkurlerEvet çok sebebi olabiliyor ama biz birincil sebebi bu olarak gördük.e vitamini bizim promotil de baya vardı o yüzden ekstra c vitamini kullandı eşim.ben faydası olduğunu düşünüyorum bilmiyorum tabii net
anladım cnm.ilk betan kaçtı cnm ve kaçıncı gündü..6+0’da gördük tam canım.. Ama şöyle, sabah kendi kadın doğum doktoruma gittim, o karından göremedi. Akşam tüp bebek doktorum gördü.. Sesini duymadık, haftaya duyulur dedi ama
4ab için benim doktorum çok iyi kalite demişti canim. İnşAllah sımsıkı tutunsun sanaAslında embriyo kalitesinden çok anladıgım söylenemez ama bugün 2 saat önce transferim yapıldı.4ab kalite yazıyor inşallah iyidir ve hepimizin sağlıkla kucağına alacağı bebekleri olur
Çok tşk ederim inş . Beni umutlandırdınız rabbimde inşallah sizlerin dileğini nasip etsin4ab için benim doktorum çok iyi kalite demişti canim. İnşAllah sımsıkı tutunsun sana
Benim bebeğim 4bc kalite. yani sizinkinin bir alt kalitesi ama tuttu çok şükürAslında embriyo kalitesinden çok anladıgım söylenemez ama bugün 2 saat önce transferim yapıldı.4ab kalite yazıyor inşallah iyidir ve hepimizin sağlıkla kucağına alacağı bebekleri olur
Bekliyoruz güzel haberleri prensesÇok tşk ederim inş . Beni umutlandırdınız rabbimde inşallah sizlerin dileğini nasip etsin
Hamile kalınan yaşa göre hesaplanıyor ama :)Eşim bu kez ; " parası neyse verelim de kız olanı versinler demişti "Deli adam
30 da hamile kaldım mesela,doğunca 31 olacak ya yaşım o yüzden.
Farklı teknikten bahsediyoruz sanırımHamile kalınan yaşa göre hesaplanıyor ama :)
gözün aydın canımAyy gördük pıt pıt kalbiniidarısı sana ve bekleyen bütün arkadaşlara olsun
8. Gün 163’tü canımmanladım cnm.ilk betan kaçtı cnm ve kaçıncı gündü..
Evet karından baktıı.. hatta sabah göremedik diyince bi panik oldu.. Görünmesi lazım hadi hemen bakalım korkuttun beni şimdi dedi.. Muayene edince burda işte çok belli nasıl göremediniz sabah dedi.. bence ultrasondan kaynaklı çünkü tüp bebek doktorumda görüntü çok net oluyor hepgözün aydın canımamin inşallah karından mı baktı
Değiştireceğiz canım henüz evime yakın iyi bir doktor bulamadım araştırma içindeyimNihayetaynı doktorla mi devam edeceksin? Ay nolur değiştir
Bulantılarım hala devam ediyor,şiddetli değil ama doya doya yemek yiyip su içmeyi özledim sanki
.
ben bunu nasıl hesaplıycamHımmm olabilir..şimdi baktım ona göre de kız çıkıyor
evet canım makinadan fark ediyor çok şükür sağlıkla büyüsünEvet karından baktıı.. hatta sabah göremedik diyince bi panik oldu.. Görünmesi lazım hadi hemen bakalım korkuttun beni şimdi dedi.. Muayene edince burda işte çok belli nasıl göremediniz sabah dedi.. bence ultrasondan kaynaklı çünkü tüp bebek doktorumda görüntü çok net oluyor hep
Tamam zaten normalde hamile kalınan ayla hamile kaldığın yaşa göre bakılıyor. Dondurulmuş oldugunda nasıl bir yol izlenecek diye sorulunca ben bilemedim açıkçası. Bu arada her anne adayı yaşına +1 eklemiyor. Çin takviminin başlangıç tarihinden önce doğulduysa +1; sonrasında doğulduysa da +2 ekleniyor. Aşağıya açıklama bıraktım. En garantisi bu hesaplayı otomatik yapan siteler var, ordan yapmak daha mantıklı bence.Sade frappe Çin Takvimi Hamilelik Planlama 2021-2022 link çalışacak mi bilmiyorum ama bide buna bak istersen. Hamile kaldığın aya bakıyorsun
ben bunu nasıl hesaplıycamben transfer olduğum ay adet olmadım
ben dondurulmuş transfer oldum yumurta toplandı 4_5 gün sonra adet oldum o son adetim di 1 ay sonra trasnfer olduğumda adet olmadım ilaçlara doktor erken başlamış oldu gecici menepoz gibi ben transferden önce adet olmadım yaniNasıl yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?