Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Aslında embriyo kalitesinden çok anladıgım söylenemez ama bugün 2 saat önce transferim yapıldı.4ab kalite yazıyor inşallah iyidir ve hepimizin sağlıkla kucağına alacağı bebekleri olur
4ab için benim doktorum çok iyi kalite demişti canim. İnşAllah sımsıkı tutunsun sana

Aslında embriyo kalitesinden çok anladıgım söylenemez ama bugün 2 saat önce transferim yapıldı.4ab kalite yazıyor inşallah iyidir ve hepimizin sağlıkla kucağına alacağı bebekleri olur
Benim bebeğim 4bc kalite. yani sizinkinin bir alt kalitesi ama tuttu çok şükür

Çkn takviminde marttan sonra dogan hanimlarin yaşlarina bir yil ekleyerek hesap yapmalari gerektiğini okumuştum. Ben eklesem de eklemesem de, döllenme ayini baz alirsam erkek, transfer ayinj baz alirsam kiz çikiyor

gözün aydın canım amin inşallah karından mı baktı
Evet karından baktıı.. hatta sabah göremedik diyince bi panik oldu.. Görünmesi lazım hadi hemen bakalım korkuttun beni şimdi dedi.. Muayene edince burda işte çok belli nasıl göremediniz sabah dedi.. bence ultrasondan kaynaklı çünkü tüp bebek doktorumda görüntü çok net oluyor hep

Nihayet aynı doktorla mi devam edeceksin? Ay nolur değiştir

Bulantılarım hala devam ediyor,şiddetli değil ama doya doya yemek yiyip su içmeyi özledim sanki

.
Değiştireceğiz canım henüz evime yakın iyi bir doktor bulamadım araştırma içindeyim Benim de başlıyor yavaştan sanırım. Bu gün ağzımın tadı çok kötüydü inşallah bulantım olmaz çalışmam gerekiyor günlerdir evdeyim işlerim birikti bulantım olursa çalışamam muhtemelen. İnşallah olmaz.

evet canım makinadan fark ediyor çok şükür sağlıkla büyüsün

Sade frappe Çin Takvimi Hamilelik Planlama 2021-2022 link çalışacak mi bilmiyorum ama bide buna bak istersen. Hamile kaldığın aya bakıyorsun
Tamam zaten normalde hamile kalınan ayla hamile kaldığın yaşa göre bakılıyor. Dondurulmuş oldugunda nasıl bir yol izlenecek diye sorulunca ben bilemedim açıkçası. Bu arada her anne adayı yaşına +1 eklemiyor. Çin takviminin başlangıç tarihinden önce doğulduysa +1; sonrasında doğulduysa da +2 ekleniyor. Aşağıya açıklama bıraktım. En garantisi bu hesaplayı otomatik yapan siteler var, ordan yapmak daha mantıklı bence.
  • Çin Takvimi’ne göre bebek cinsiyetini belirleyebilmek için, annenin yaşının da kullanılması gerekmektedir.
  • Ancak, Çin Takvimi’nde bazı seneelr 354, bazıları ise 384 sene olduğu için Çin yaşı hesaplamak o kadar kolay değildir.
  • Kısaca açıklamak gerekirse, eğer anne Çin Takvimi’nin başlangıç tarihinden önce doğduysa annenin yaşına 1, sonra doğduysa 2 eklenmelidir.
  • Çin takviminin başlangıç tarihi her sene değiştiği için, bu hesaplamayı otomatik Çin Takvimi hesaplayıcılar ile yapmak daha sağlıklı olmaktadır. Eğer Çin Takvimi cinsiyet hesaplayıcımızı kullanmak yerine kendiniz hesaplamak isterseniz, Çin Takvimi başlangıç yıllarını aşağıda bulabilirsiniz;

Kızlar 27 mayıs transferim oldu 5+6 dayım, 1 hafta önce kese görüldü, cuma günü kalp atışını duymaya gidicem, ama hiç bir agrım yok, mide bulantım yok ,Allah korusun kötü birşey olmasından korkuyorum düşük olsaydı mutlaka kanama olurdu değil mi? Kanama olmadan da düşük yapan Var mı? Hani o kadar ilaç kullanıyorum , fitil, igne, hap o yüzden kanama olmadan da düşük olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…