• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlarrrr ben şimdi doktordan çıktım bir tanecik yavrum olmuşş kese gördük çok şükürrrrr 🤲🥰🧿 2 istiyordum ama hep sağlıklı olan olsun dedim çok şükür darısı isteyen herkesin başına olsun ❤️
Hayırlı olsun bitanem bugün kaçıncı gündü ? Darısı tüm isteyenlerin basına insallah ❤️ Diğer beybi de belki annesine sonradan sürpriz yapar 🙏🏻

Kızlar gerekten prolutex iğne bulunmuyormuş ya şok oldum her zaman aldığım eczanede bile yok şu an . Es değer Protestan var diyor o kalçadan yapılan degil mi ? Hiç bulamazsak doktora danışıp ona baslicaz ama Cuma günü test günüm en azından o gune kadar prolutex devam etsem iyi olurdu bakalım hayırlısı

Hayırlı olsun bitanem bugün kaçıncı gündü ? Darısı tüm isteyenlerin basına insallah ❤️ Diğer beybi de belki annesine sonradan sürpriz yapar 🙏🏻
Kuzum benim daha yransferden sonraki 14.gün 😅 her işim acele oldu çok değişik nir şekilde ☺️ 10 temmuzda duycaz inşallah kalp atışını

Kızlar ben yine bir şey soracağım 🙈
Sol kasığımda çekme var. Açık kahve-pembe akıntı bir iki kez oldu sabah yine ama artık renginden alıyorum korkutucu bir şey olmadığını.
Bu çekme normal mi? Önceden gebelik yaşayan arkadaşlarım bilgi verebilir mi? Teşekkürler şimdiden 😍

Back