Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayırlı olsun bitanem bugün kaçıncı gündü ? Darısı tüm isteyenlerin basına insallah Diğer beybi de belki annesine sonradan sürpriz yapar

Kızlar gerekten prolutex iğne bulunmuyormuş ya şok oldum her zaman aldığım eczanede bile yok şu an . Es değer Protestan var diyor o kalçadan yapılan degil mi ? Hiç bulamazsak doktora danışıp ona baslicaz ama Cuma günü test günüm en azından o gune kadar prolutex devam etsem iyi olurdu bakalım hayırlısı

Hayırlı olsun bitanem bugün kaçıncı gündü ? Darısı tüm isteyenlerin basına insallah Diğer beybi de belki annesine sonradan sürpriz yapar
Kuzum benim daha yransferden sonraki 14.gün her işim acele oldu çok değişik nir şekilde 10 temmuzda duycaz inşallah kalp atışını

Kızlar ben yine bir şey soracağım
Sol kasığımda çekme var. Açık kahve-pembe akıntı bir iki kez oldu sabah yine ama artık renginden alıyorum korkutucu bir şey olmadığını.
Bu çekme normal mi? Önceden gebelik yaşayan arkadaşlarım bilgi verebilir mi? Teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…