- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.241
İnşallah bakalım yarın ola hayrolaSizden de güzel haberler bekliyoruz
Yaa
Kalp atışını gördükten sonra 3 e düşürdüNe zaman hangi aşamada başladı düşürmeye
14 Haziran da ben ikinci kan değerimi vermiştim aslında sizinle aynı gidiyormuşuz ben neden bu kadar geri geliyorumdur ki sizce ? Bu arada tek embriyo muydu sizinBen de 31 mayısta transfer oldum 5.gün embriyosu. Keseyi gördük 14 haziranda. Bu cuma da kalp için gideceğiz
Gözünüz Aydın maşallahh rabbim kalbini da duyurtsun inşallahhKızlarrrr ben şimdi doktordan çıktım bir tanecik yavrum olmuşş kese gördük çok şükürrrrr2 istiyordum ama hep sağlıklı olan olsun dedim çok şükür darısı isteyen herkesin başına olsun
Anca tutunmuştur herkesinki farklıdır.doktor bi sorun yok diyorsa yoktur, endişelenmeyin14 Haziran da ben ikinci kan değerimi vermiştim aslında sizinle aynı gidiyormuşuz ben neden bu kadar geri geliyorumdur ki sizce ? Bu arada tek embriyo muydu sizin
Merhaba, sizin dün kanamanız vardı sanki doktora ulaşabildiniz mi?Anca tutunmuştur herkesinki farklıdır.doktor bi sorun yok diyorsa yoktur, endişelenmeyin
Doktorum kahverengi akıntının normal olduğunu, ağrı yoksa endişelenmemem gerektiğini söylediMerhaba, sizin dün kanamanız vardı sanki doktora ulaşabildiniz mi?
Merhaba, naptınız? Son durum nedir?kızlar meraba bişey soracagım size iki gün önce leke tarzında kanamam oldu bugünde normal kanama napacagımı sasırdım saatte geç doktorada yazamadım çok korktum 6+0 bugün acile gitsemmi sabahımı beklesem
Aman iyi bari canım, bize de tecrübe oldu.Doktorum kahverengi akıntının normal olduğunu, ağrı yoksa endişelenmemem gerektiğini söyledi
Merhaba, nasılsınız? Ne yaptınız?kızlar meraba bişey soracagım size iki gün önce leke tarzında kanamam oldu bugünde normal kanama napacagımı sasırdım saatte geç doktorada yazamadım çok korktum 6+0 bugün acile gitsemmi sabahımı beklesem
Süper haber, gözünüz aydın. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.Herkese merhaba bugün tam 6 haftalığım ve karından kalp atışlarını gördük, ben henüz beklemiyordum ama hoca ekranda gösterince şok olduminşallah hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız
Endişelenmiyorum çok şükür dün gece keseyi de gördük de sadece tarihsel olarak aynı olupta geriden gelmek biraz ilginç geldi o yüzden belkide doktor garanti iş yapmaya çalışıyordurAnca tutunmuştur herkesinki farklıdır.doktor bi sorun yok diyorsa yoktur, endişelenmeyin
Hayırlı olsun bitanem bugün kaçıncı gündü ? Darısı tüm isteyenlerin basına insallahKızlarrrr ben şimdi doktordan çıktım bir tanecik yavrum olmuşş kese gördük çok şükürrrrr2 istiyordum ama hep sağlıklı olan olsun dedim çok şükür darısı isteyen herkesin başına olsun
meraba cnm gittim doktora birinin kalp atısını duyduk çok şükür. diğerinin yok dedi ama erkende haftaya kadar bklıycez inşllah duyarızMerhaba, naptınız? Son durum nedir?
Anladım canım, inşallah bir aksilik yoktur.meraba cnm gittim doktora birinin kalp atısını duyduk çok şükür. diğerinin yok dedi ama erkende haftaya kadar bklıycez inşllah duyarız
Kuzum benim daha yransferden sonraki 14.günHayırlı olsun bitanem bugün kaçıncı gündü ? Darısı tüm isteyenlerin basına insallahDiğer beybi de belki annesine sonradan sürpriz yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?