• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Oldu canım 6. Gün dondurulmuş 2 embriyom var biri 4bb biri 2bb yani biri iyi kalite biri orta kalite ... şuan bana transfer edilen 5. Gün embriyosu 4ab kalite
Aslında embriyo kalitesinden çok anladıgım söylenemez ama bugün 2 saat önce transferim yapıldı.4ab kalite yazıyor inşallah iyidir ve hepimizin sağlıkla kucağına alacağı bebekleri olur

Aynı transferden onceki gibiyim sanki transfere girmedim,sizin de vücudunuz öyle miydi
Canım benım ilk altı gün hiçbir belirtim yoktu hatta öylesıne belırtı yoktu kı bende unuttup koştuğumu bılırım düşün sonradan yavas yavas oluşru belırtılerım sende sıkıntı yapma belkı bebişin seninledir👍🏻

Aynı transferden onceki gibiyim sanki transfere girmedim,sizin de vücudunuz öyle miydi
Yani şişkinlik dışında başka bir fark yoktu ben de. Açıkçası ben vücüdumda herhangi bir belirti aramadım, çünkü buna bir ihtiyaç hissetmedim. Bana kalırsa sizde kendinizi gereksiz yere strese sokmaktan vaz geçin. Stres ve korku hormonu vucuttaki progestan hormonunu baskılar bu da bu durumda istemedigimiz bir şey. Tutunduysa tutunmuştur, tutunmadıysa tutunmamıştır kan testi verene kadar bunu bilemeyeceksiniz. Bunun üzerine düşünmeniz sonucunuzu değiştirmeyecek öyle düşünün. Ben 3 yıldır gebelik düşünüyorum bu zamana kadar ne iğne batmaları, ne kasık çekilmeleri yaşadım haddi hesabı yok. Her defasında da acaba hamile miyim diye kendimi moddan moddan soktum ama sonuç negatifti. Şu zamana kadar iki gebelik yaşadım ikisinde de belirti yaşamadım. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Aslında embriyo kalitesinden çok anladıgım söylenemez ama bugün 2 saat önce transferim yapıldı.4ab kalite yazıyor inşallah iyidir ve hepimizin sağlıkla kucağına alacağı bebekleri olurs
Aslında embriyo kalitesinden çok anladıgım söylenemez ama bugün 2 saat önce transferim yapıldı.4ab kalite yazıyor inşallah iyidir ve hepimizin sağlıkla kucağına alacağı bebekleri olur
Maşalah gayet kalitelı embriyon👍🏻 Benim kalıtesı daha düşüktü tuttu seninde tutar inşallah🤲🏻

Maşalah gayet kalitelı embriyon👍🏻 Benim kalıtesı daha düşüktü tuttu seninde tutar inşallah🤲🏻
Ay gerçekten mi hadi inşallah yaaa sizlerin söylemleri okadar önemli ki benim için. Biz çünkü kimseyle paylaşmadık ailelerinde haberi yok. Sende hayırla al kucağına inşallahhh.. darısıda binbir heyecanla bekleyen bizlere inş

Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorum 😊 gelin bu süreci birlikte paylaşalım 🌿

Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur 🤲🌸

Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:

Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.

👉 Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa protokol"lu olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun protokol"lu olduğu anlamına gelir.

👉 Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.

⚠️ Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.

Anne Adayı AdıYaşProblemDeneme SayısıUzun - Kısa protokolTaze - Dondurulmuş TransferKaçıncı gün embriyosuTransfer TarihiBeta HCG SonucuÇin Takvimine göre cinsiyetGerçek CinsiyetVerilecek İsim :KK36:
@Esoca38 :anneadayı:24Çift taraflı varikoselİlkKısaTaze3. Gün16 Nisanpozitif
👶👶👶 (üçüz)
@Asli47 :anneadayı:31Sebepsiz infertiliteİlkKısaDondurulmuş5. Gün8 Mayıspozitif
👶
Kız
D dusunen kdn :anneadayı:30Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklükİlkKısaDondurulmuş5. Gün20 MayısPozitif
👶
@Nm88326 :anneadayı:35Tek tüp - Düşük amhİlkKısaTaze3. Gün10 MayısPozitif 👶
@merakliblog :anneadayı:29Tüplerde şekil bozukluğuİlkKısaTaze5. Gün4 MayısPozitif
👶👶 (ikiz)
@Zynp2020 🌼🌼35Haretli sperm azlığı2. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün10 mayısKimyasal
🌼
@candyyyy 🌼🌼31Tüplerin alınması - Düşük amh3. DenemeUzunDondurulmuş5. Gün20 MayısKimyasal
🌼
@FlyingHummingbird30Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklükİlkKısaDondurulmuş5. GünHaziran ayı
@coki :anneadayı:30Sebepsiz infertilite2. DenemeUzunDondurulmuş5. Gün 2 adet transfee4 MayısPozitif
👶
@buradayimfiruze :anneadayı:30Sebepsiz infetilite3. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün6 MayısPozitif
👶
@Bulutumsu726Pcos - oligospermi - varikoselİlkKısaDondurulmuş???
@gulcann16 :anneadayı:33Düşük Amh - sperm değerleri2. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün29 MayısPozitif
👶
@Ballibadem 🌼33Çikolata kistiİlkKısaTaze3. Gün17 MayısNegatif
🌼
@certur36Sebepsiz infertilite2. DenemeKısaTaze3. Gün??
@Lady Starlight :anneadayı:44Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek2. DenemeKısaTaze4. Gün12 MayısPozitif
👶
@neberuse38Çikolata kisti + haşimato + insilün direnciİlkKısaDondurulmuş3. Gün11 Haziran?
@Dilarassd 🌼24AzospermİlkKısaTaze5. Gün
(2 adet)
21 MayısNegatif
@msgl0 🌼22Erkek faktörüİlkKısaDondurulmuş5. Gün29 MayısNegatif
🌼
@Hediye_omer 🌼🌼25Azosperm2. DenemeKısaDondurulmuş3. Gün29 MayısKimyasal
🌼
@Evrendedust :anneadayı:28Sperm değerinde düşüklük - çikolata kisti ameliyatıİlkKısaDondurulmuş4. Gün31 MayısPozitif
👶
@Haneisaadet :anneadayı:31Erkek faktörüİlkKısaTaze5. Gün 2 adet27 MayısPozitif👶
@Melindanaz :anneadayı:31Çikolata kisti3. DenemeUzunDondurulmuş5. Gün1 MayısPozitif
ikiz
👶👶
adzeynep adzeynep :anneadayı:30Çikolata kisti2. Deneme
(İlk denemeden bir evladı var :))
KısaDondurulmuş5. Gün24 MayısPozitif
👶
Kız
@sadefrappe :anneadayı:31Çikolata kistiİlkUzunTaze5. Gün2 HaziranPozitif
👶
Kız
@Mirketcik 🌼32Sebepsiz infertilite2. DenemeKısaTaze5. Gün
(2 adet)
5 HaziranNegatif
@Beyazkup :anneadayı:34Sebepsiz infertiliteİlkKısaDondurulmuş5. Gün2 HaziranPozitif
👶
@Beklededi :anneadayı:27Amh düşüklüğüİlkKısaTaze5. Gün2 HaziranPozitif👶
@g090 :anneadayı:39Amh düşüklüğü ve sperm hareketsizliği3. Deneme
(2. Denemeden bir kızı var)
KısaDondurulmuş3. Gün4 MayısPozitif 👶
@EbruEge10 🌼37Sebepsiz infertilite2. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün4 HaziranNegatif 🌼
:KK200:

ozlemgundogdu ozlemgundogdu

39Tüpler alındı4. denemeKısaDondurulmuş3. Gün (2 adet)14 Haziran

Ay gerçekten mi hadi inşallah yaaa sizlerin söylemleri okadar önemli ki benim için. Biz çünkü kimseyle paylaşmadık ailelerinde haberi yok. Sende hayırla al kucağına inşallahhh.. darısıda binbir heyecanla bekleyen bizlere inş
Evet canım benım kalıtesı bc idi ve cok umutsuzduk ama tutundu kerata🤗 sende stres yapma tutunacak inşallah🤲🏻

Ins guzel sonuc alırsın canım e vıtamını degılmıydı benmı yanlıs hatorlıyorum kecıboynuzuyla sarocoglu onermıstı sen c mı kullandın bızımde bu sefer kımyasal oldu sebebını daha gorusmedık cok sebebı olabılır dedı
Evet çok sebebi olabiliyor ama biz birincil sebebi bu olarak gördük.e vitamini bizim promotil de baya vardı o yüzden ekstra c vitamini kullandı eşim.ben faydası olduğunu düşünüyorum bilmiyorum tabii net

Çok şükür canım🙏🏻❤️ Evet o zor bekleyiş bitti çok şükür. Doktor da artık gerçek bi hamile olduğuma inandı nihayet🤦🏻‍♀️ Şimdi kendimi artık gerçekten hamile yakında anne olacak bir kadın olarak hissediyorum artık😂🥰 Senin bulantıların nasıl oldu canım.
Nihayet 😁 aynı doktorla mi devam edeceksin? Ay nolur değiştir 🙈

Bulantılarım hala devam ediyor,şiddetli değil ama doya doya yemek yiyip su içmeyi özledim sanki🙃
Bebeğin rahme düştüğü değil de yumurtanın döllendığı ay baz alınmalı diye düşünüyorum şahsen.
Öyle olsa 5 tane embriyom vardı 7 yıl önce ee oğlum oldu bi tane diğerleri de erkek olmalı . Farklı hesaplama şekli var, hamıle kaldığın aydan hesaplıyorsun yaşına da +1 ekliyorsun.

Öyle olsa 5 tane embriyom vardı 7 yıl önce ee oğlum oldu bi tane diğerleri de erkek olmalı . Farklı hesaplama şekli var, hamıle kaldığın aydan hesaplıyorsun yaşına da +1 ekliyorsun.
Hahah o da doğru 😂 ya şimdi düşündüm de tüp bebekle biz bu ölçütlemenın dışında kalıyoruz, neticede ortada bir embriyologun ve doktorun müdahalesi var. Yaşa neden artı bir eklediniz orasını anlayamadım.

Hahah o da doğru 😂 ya şimdi düşündüm de tüp bebekle biz bu ölçütlemenın dışında kalıyoruz, neticede ortada bir embriyologun ve doktorun müdahalesi var. Yaşa neden artı bir eklediniz orasını anlayamadım.
Eşim bu kez ; " parası neyse verelim de kız olanı versinler demişti "😂😂 Deli adam😁
30 da hamile kaldım mesela,doğunca 31 olacak ya yaşım o yüzden.

cnm kaç haftalık oldun.kaçıncı haftada görmüş oluyorsun kalp atışını bende randevu alacağım😍😍
6+0’da gördük tam canım.. Ama şöyle, sabah kendi kadın doğum doktoruma gittim, o karından göremedi. Akşam tüp bebek doktorum gördü.. Sesini duymadık, haftaya duyulur dedi ama

Back