- 23 Nisan 2019
- 233
- 376
- 53
- 40
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.181
Aslında embriyo kalitesinden çok anladıgım söylenemez ama bugün 2 saat önce transferim yapıldı.4ab kalite yazıyor inşallah iyidir ve hepimizin sağlıkla kucağına alacağı bebekleri olurOldu canım 6. Gün dondurulmuş 2 embriyom var biri 4bb biri 2bb yani biri iyi kalite biri orta kalite ... şuan bana transfer edilen 5. Gün embriyosu 4ab kalite
Canım benım ilk altı gün hiçbir belirtim yoktu hatta öylesıne belırtı yoktu kı bende unuttup koştuğumu bılırım düşün sonradan yavas yavas oluşru belırtılerım sende sıkıntı yapma belkı bebişin seninledirAynı transferden onceki gibiyim sanki transfere girmedim,sizin de vücudunuz öyle miydi
Benim 3 ay sonra oldu transferimDondurduğunuz ayki son adet döneminize göre yaptınız di mi?
Yani şişkinlik dışında başka bir fark yoktu ben de. Açıkçası ben vücüdumda herhangi bir belirti aramadım, çünkü buna bir ihtiyaç hissetmedim. Bana kalırsa sizde kendinizi gereksiz yere strese sokmaktan vaz geçin. Stres ve korku hormonu vucuttaki progestan hormonunu baskılar bu da bu durumda istemedigimiz bir şey. Tutunduysa tutunmuştur, tutunmadıysa tutunmamıştır kan testi verene kadar bunu bilemeyeceksiniz. Bunun üzerine düşünmeniz sonucunuzu değiştirmeyecek öyle düşünün. Ben 3 yıldır gebelik düşünüyorum bu zamana kadar ne iğne batmaları, ne kasık çekilmeleri yaşadım haddi hesabı yok. Her defasında da acaba hamile miyim diye kendimi moddan moddan soktum ama sonuç negatifti. Şu zamana kadar iki gebelik yaşadım ikisinde de belirti yaşamadım. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Aynı transferden onceki gibiyim sanki transfere girmedim,sizin de vücudunuz öyle miydi
Bebeğin rahme düştüğü değil de yumurtanın döllendığı ay baz alınmalı diye düşünüyorum şahsen.Benim 3 ay sonra oldu transferimtüp bebek hafta hesaplamada kullandığımız şekliyle girdim son adet tarihini
Ayy gördük pıt pıt kalbiniiçok şükür canım duyarsın kalbinide küçük olunca bazı doktorlar bakmak istemiyor akşam tüp bebek doktoruna git bide bakalım o ne diyecek
Aynen eğlenceli olur canımOlsun biz yine de yapalım amaç eğlenmek. Bu sayede tablodan bakıp doğruluk yüzdeliğini de hesaplamış oluruz.zaten normalde de 4. Ayda kesinleşiyormuş sanırım; 4.aya gelmeden kafamda hiç bir olasılığa yer yok benim.
Hımmm olabilir..şimdi baktım ona göre de kız çıkıyorBebeğin rahme düştüğü değil de yumurtanın döllendığı ay baz alınmalı diye düşünüyorum şahsen.
Aslında embriyo kalitesinden çok anladıgım söylenemez ama bugün 2 saat önce transferim yapıldı.4ab kalite yazıyor inşallah iyidir ve hepimizin sağlıkla kucağına alacağı bebekleri olurs
Maşalah gayet kalitelı embriyonAslında embriyo kalitesinden çok anladıgım söylenemez ama bugün 2 saat önce transferim yapıldı.4ab kalite yazıyor inşallah iyidir ve hepimizin sağlıkla kucağına alacağı bebekleri olur
Ay gerçekten mi hadi inşallah yaaa sizlerin söylemleri okadar önemli ki benim için. Biz çünkü kimseyle paylaşmadık ailelerinde haberi yok. Sende hayırla al kucağına inşallahhh.. darısıda binbir heyecanla bekleyen bizlere inşMaşalah gayet kalitelı embriyonBenim kalıtesı daha düşüktü tuttu seninde tutar inşallah
Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorumgelin bu süreci birlikte paylaşalım
Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur
Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:
Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.
Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa protokol"lu olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun protokol"lu olduğu anlamına gelir.
Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.
Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.
Anne Adayı Adı Yaş Problem Deneme Sayısı Uzun - Kısa protokol Taze - Dondurulmuş Transfer Kaçıncı gün embriyosu Transfer Tarihi Beta HCG Sonucu Çin Takvimine göre cinsiyet Gerçek Cinsiyet Verilecek İsim @Esoca38 24 Çift taraflı varikosel İlk Kısa Taze 3. Gün 16 Nisan pozitif
(üçüz) @Asli47 31 Sebepsiz infertilite İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 8 Mayıs pozitif
Kız D dusunen kdn 30 Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklük İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs Pozitif
@Nm88326 35 Tek tüp - Düşük amh İlk Kısa Taze 3. Gün 10 Mayıs Pozitif @merakliblog 29 Tüplerde şekil bozukluğu İlk Kısa Taze 5. Gün 4 Mayıs Pozitif
(ikiz) @Zynp2020 35 Haretli sperm azlığı 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 10 mayıs Kimyasal
@candyyyy 31 Tüplerin alınması - Düşük amh 3. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs Kimyasal
@FlyingHummingbird 30 Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklük İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün Haziran ayı @coki 30 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 2 adet transfee 4 Mayıs Pozitif
@buradayimfiruze 30 Sebepsiz infetilite 3. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 6 Mayıs Pozitif
@Bulutumsu7 26 Pcos - oligospermi - varikosel İlk Kısa Dondurulmuş ? ? ? @gulcann16 33 Düşük Amh - sperm değerleri 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs Pozitif
@Ballibadem 33 Çikolata kisti İlk Kısa Taze 3. Gün 17 Mayıs Negatif
@certur 36 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa Taze 3. Gün ? ? @Lady Starlight 44 Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek 2. Deneme Kısa Taze 4. Gün 12 Mayıs Pozitif
@neberuse 38 Çikolata kisti + haşimato + insilün direnci İlk Kısa Dondurulmuş 3. Gün 11 Haziran ? @Dilarassd 24 Azosperm İlk Kısa Taze 5. Gün
(2 adet)21 Mayıs Negatif @msgl0 22 Erkek faktörü İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs Negatif
@Hediye_omer 25 Azosperm 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 3. Gün 29 Mayıs Kimyasal
@Evrendedust 28 Sperm değerinde düşüklük - çikolata kisti ameliyatı İlk Kısa Dondurulmuş 4. Gün 31 Mayıs Pozitif
@Haneisaadet 31 Erkek faktörü İlk Kısa Taze 5. Gün 2 adet 27 Mayıs Pozitif @Melindanaz 31 Çikolata kisti 3. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 1 Mayıs Pozitif
ikiz
adzeynep 30 Çikolata kisti 2. Deneme
(İlk denemeden bir evladı var :))Kısa Dondurulmuş 5. Gün 24 Mayıs Pozitif
Kız @sadefrappe 31 Çikolata kisti İlk Uzun Taze 5. Gün 2 Haziran Pozitif
Kız @Mirketcik 32 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa Taze 5. Gün
(2 adet)5 Haziran Negatif @Beyazkup 34 Sebepsiz infertilite İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 2 Haziran Pozitif
@Beklededi 27 Amh düşüklüğü İlk Kısa Taze 5. Gün 2 Haziran Pozitif @g090 39 Amh düşüklüğü ve sperm hareketsizliği 3. Deneme
(2. Denemeden bir kızı var)Kısa Dondurulmuş 3. Gün 4 Mayıs Pozitif @EbruEge10 37 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 4 Haziran Negatif
ozlemgundogdu 39 Tüpler alındı 4. deneme Kısa Dondurulmuş 3. Gün (2 adet) 14 Haziran
Evet canım benım kalıtesı bc idi ve cok umutsuzduk ama tutundu kerataAy gerçekten mi hadi inşallah yaaa sizlerin söylemleri okadar önemli ki benim için. Biz çünkü kimseyle paylaşmadık ailelerinde haberi yok. Sende hayırla al kucağına inşallahhh.. darısıda binbir heyecanla bekleyen bizlere inş
Evet çok sebebi olabiliyor ama biz birincil sebebi bu olarak gördük.e vitamini bizim promotil de baya vardı o yüzden ekstra c vitamini kullandı eşim.ben faydası olduğunu düşünüyorum bilmiyorum tabii netIns guzel sonuc alırsın canım e vıtamını degılmıydı benmı yanlıs hatorlıyorum kecıboynuzuyla sarocoglu onermıstı sen c mı kullandın bızımde bu sefer kımyasal oldu sebebını daha gorusmedık cok sebebı olabılır dedı
inşallah canım sessiz sedasız yerleşmişlerdir belki deCanım benım ilk altı gün hiçbir belirtim yoktu hatta öylesıne belırtı yoktu kı bende unuttup koştuğumu bılırım düşün sonradan yavas yavas oluşru belırtılerım sende sıkıntı yapma belkı bebişin seninledir
NihayetÇok şükür canımEvet o zor bekleyiş bitti çok şükür. Doktor da artık gerçek bi hamile olduğuma inandı nihayet Şimdi kendimi artık gerçekten hamile yakında anne olacak bir kadın olarak hissediyorum artık Senin bulantıların nasıl oldu canım.
Öyle olsa 5 tane embriyom vardı 7 yıl önce ee oğlum oldu bi tane diğerleri de erkek olmalı . Farklı hesaplama şekli var, hamıle kaldığın aydan hesaplıyorsun yaşına da +1 ekliyorsun.Bebeğin rahme düştüğü değil de yumurtanın döllendığı ay baz alınmalı diye düşünüyorum şahsen.
Hahah o da doğruÖyle olsa 5 tane embriyom vardı 7 yıl önce ee oğlum oldu bi tane diğerleri de erkek olmalı . Farklı hesaplama şekli var, hamıle kaldığın aydan hesaplıyorsun yaşına da +1 ekliyorsun.
cnm kaç haftalık oldun.kaçıncı haftada görmüş oluyorsun kalp atışını bende randevu alacağımAyy gördük pıt pıt kalbiniidarısı sana ve bekleyen bütün arkadaşlara olsun
Eşim bu kez ; " parası neyse verelim de kız olanı versinler demişti "Hahah o da doğruya şimdi düşündüm de tüp bebekle biz bu ölçütlemenın dışında kalıyoruz, neticede ortada bir embriyologun ve doktorun müdahalesi var. Yaşa neden artı bir eklediniz orasını anlayamadım.
6+0’da gördük tam canım.. Ama şöyle, sabah kendi kadın doğum doktoruma gittim, o karından göremedi. Akşam tüp bebek doktorum gördü.. Sesini duymadık, haftaya duyulur dedi amacnm kaç haftalık oldun.kaçıncı haftada görmüş oluyorsun kalp atışını bende randevu alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?