Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Oldu canım 6. Gün dondurulmuş 2 embriyom var biri 4bb biri 2bb yani biri iyi kalite biri orta kalite ... şuan bana transfer edilen 5. Gün embriyosu 4ab kalite
Aslında embriyo kalitesinden çok anladıgım söylenemez ama bugün 2 saat önce transferim yapıldı.4ab kalite yazıyor inşallah iyidir ve hepimizin sağlıkla kucağına alacağı bebekleri olur

Aynı transferden onceki gibiyim sanki transfere girmedim,sizin de vücudunuz öyle miydi
Canım benım ilk altı gün hiçbir belirtim yoktu hatta öylesıne belırtı yoktu kı bende unuttup koştuğumu bılırım düşün sonradan yavas yavas oluşru belırtılerım sende sıkıntı yapma belkı bebişin seninledir

Aynı transferden onceki gibiyim sanki transfere girmedim,sizin de vücudunuz öyle miydi
Yani şişkinlik dışında başka bir fark yoktu ben de. Açıkçası ben vücüdumda herhangi bir belirti aramadım, çünkü buna bir ihtiyaç hissetmedim. Bana kalırsa sizde kendinizi gereksiz yere strese sokmaktan vaz geçin. Stres ve korku hormonu vucuttaki progestan hormonunu baskılar bu da bu durumda istemedigimiz bir şey. Tutunduysa tutunmuştur, tutunmadıysa tutunmamıştır kan testi verene kadar bunu bilemeyeceksiniz. Bunun üzerine düşünmeniz sonucunuzu değiştirmeyecek öyle düşünün. Ben 3 yıldır gebelik düşünüyorum bu zamana kadar ne iğne batmaları, ne kasık çekilmeleri yaşadım haddi hesabı yok. Her defasında da acaba hamile miyim diye kendimi moddan moddan soktum ama sonuç negatifti. Şu zamana kadar iki gebelik yaşadım ikisinde de belirti yaşamadım. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Aslında embriyo kalitesinden çok anladıgım söylenemez ama bugün 2 saat önce transferim yapıldı.4ab kalite yazıyor inşallah iyidir ve hepimizin sağlıkla kucağına alacağı bebekleri olurs
Aslında embriyo kalitesinden çok anladıgım söylenemez ama bugün 2 saat önce transferim yapıldı.4ab kalite yazıyor inşallah iyidir ve hepimizin sağlıkla kucağına alacağı bebekleri olur
Maşalah gayet kalitelı embriyon Benim kalıtesı daha düşüktü tuttu seninde tutar inşallah

Maşalah gayet kalitelı embriyon Benim kalıtesı daha düşüktü tuttu seninde tutar inşallah
Ay gerçekten mi hadi inşallah yaaa sizlerin söylemleri okadar önemli ki benim için. Biz çünkü kimseyle paylaşmadık ailelerinde haberi yok. Sende hayırla al kucağına inşallahhh.. darısıda binbir heyecanla bekleyen bizlere inş

Evet canım benım kalıtesı bc idi ve cok umutsuzduk ama tutundu kerata sende stres yapma tutunacak inşallah

Evet çok sebebi olabiliyor ama biz birincil sebebi bu olarak gördük.e vitamini bizim promotil de baya vardı o yüzden ekstra c vitamini kullandı eşim.ben faydası olduğunu düşünüyorum bilmiyorum tabii net

Nihayet aynı doktorla mi devam edeceksin? Ay nolur değiştir

Bulantılarım hala devam ediyor,şiddetli değil ama doya doya yemek yiyip su içmeyi özledim sanki
Bebeğin rahme düştüğü değil de yumurtanın döllendığı ay baz alınmalı diye düşünüyorum şahsen.
Öyle olsa 5 tane embriyom vardı 7 yıl önce ee oğlum oldu bi tane diğerleri de erkek olmalı . Farklı hesaplama şekli var, hamıle kaldığın aydan hesaplıyorsun yaşına da +1 ekliyorsun.

Öyle olsa 5 tane embriyom vardı 7 yıl önce ee oğlum oldu bi tane diğerleri de erkek olmalı . Farklı hesaplama şekli var, hamıle kaldığın aydan hesaplıyorsun yaşına da +1 ekliyorsun.
Hahah o da doğru ya şimdi düşündüm de tüp bebekle biz bu ölçütlemenın dışında kalıyoruz, neticede ortada bir embriyologun ve doktorun müdahalesi var. Yaşa neden artı bir eklediniz orasını anlayamadım.

Eşim bu kez ; " parası neyse verelim de kız olanı versinler demişti " Deli adam
30 da hamile kaldım mesela,doğunca 31 olacak ya yaşım o yüzden.

cnm kaç haftalık oldun.kaçıncı haftada görmüş oluyorsun kalp atışını bende randevu alacağım
6+0’da gördük tam canım.. Ama şöyle, sabah kendi kadın doğum doktoruma gittim, o karından göremedi. Akşam tüp bebek doktorum gördü.. Sesini duymadık, haftaya duyulur dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…