- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.161
Orta parmakla en son noktaya kadar itiyorum. En dibine kadar. Bende de klozette parçaları geliyor ama o normal diyorlar. Emilmeyen kısım geliyormuşBir cok yumurta geliştirme tedavim ve iki aşilamam olumsuzdu canim, ilk tüp denemem.
AminRabbim hayirliysa kavustursun bizi yavrularimiza
Ya ayiptir sormasi, progestan fitili ne kadar içeri itiyorsunuz? Ben çok itmek konusunda biraz tedirgin oluyorum. İlacin genelde yarisi geri geliyor. Tuvalete gidince klozette parcalari falan oluyo. Yanlis yapiyorum galiba. İşaret parmagi ölçüsüyle ne kadar itiyorsunuz acaba
Bir cok yumurta geliştirme tedavim ve iki aşilamam olumsuzdu canim, ilk tüp denemem.
Ya ayiptir sormasi, progestan fitili ne kadar içeri itiyorsunuz? Ben çok itmek konusunda biraz tedirgin oluyorum. İlacin genelde yarisi geri geliyor. Tuvalete gidince klozette parcalari falan oluyo. Yanlis yapiyorum galiba. İşaret parmagi ölçüsüyle ne kadar itiyorsunuz acaba
Çin takvimi, Sade frappe atmıştı sanırım link bununla ilgili.Aaa nasıl bir şey o? Biz de yapalım hemen
Sonuna kadar itiyorum, benimde parçalar geliyor o kadarı normal sanırım.Bir cok yumurta geliştirme tedavim ve iki aşilamam olumsuzdu canim, ilk tüp denemem.
Teşekkür ederim canımSonundaaa maşallah. Kaç gündür stres olmuştun ya.
Çok şükür canımAhh çok şükürbiz zaten biliyorduk,doktor şok olmuştur oh olsun ona,süreci zorlaştırdi senin için. Artık stresli günler bitti tadını çıkarma vakti ❤
.
Değmez miiii onlar bizim cennetimiz mis kokulumuz süt kokulumuzTeşekkür ederim canımEvet çok zor geçti bekleyiş ama çok şükür kalp atışını gördüğüm o ana değdi
Benim bir arkadaşım yaptı kız çıktı ama oğlan doğurdu. Çin takvimine olan inancım arkadaşımın doğumu yüzünden sarsıldıKızlar, çin takvimine göre cinsiyet belirlemesi yapanınız var mı aranızda? Ben yaptım; benimkisi kız çıktı bakalım tutacak mı?hatta yarın tabloya "çin takvimine göre cinsiyet" ve "cinsiyet" diye iki başlık daha eklemeyi düşünüyorum. ❤
Yolundadır muhtemelen canım sen baya yol katetmişsin 10. haftaya girmişsin. Korkmana hiç gerek yok. Allah sağlıkla mis kokulu yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canımDeğmez miiii onlar bizim cennetimiz mis kokulumuz süt kokulumuzben de haftaya bugün gideceğim doktora inşallah her şey yolundadir
Yani aşırı itmiyorum açıkçası vajinada toplamda 3 boğum (kas) oluyor. Daha önceden vajinusmus geçmisim oldugundan biliyorum, ilk bogum vajinadan yalnizca 4-5 cm iceride oluyor o bogumdan sokmam yeterli oluyor. Zaten fitili sokarken o bogumu (açıklığı) hissedebiliyorsunuz parmağinizla. Yani onu ittirdikten sonra vajina girisinize barmaginizla dokundugunuzda (kontrol ettiginizde) fitili hissetmemeniz gerekiyor. İlk zamanlar ben de sadece fitilin boyutu kadar sokuyordum ve benim de yarisi disariya geliyordu artık bu şekilde yapıyorum ve dışarıya gelen olmuyor.Bir cok yumurta geliştirme tedavim ve iki aşilamam olumsuzdu canim, ilk tüp denemem.
Olsun biz yine de yapalım amaç eğlenmek. Bu sayede tablodan bakıp doğruluk yüzdeliğini de hesaplamış oluruz.Benim bir arkadaşım yaptı kız çıktı ama oğlan doğurdu. Çin takvimine olan inancım arkadaşımın doğumu yüzünden sarsıldı
canım kahve lekesi olup da hamile kalanlar vardı grupta iyiye işarettir inşallahKızlar size bir sorum olacak şimdi aranızda beklenen adet tarihinize yakın transfer olan var mı? Yani şöyle açıklayayım ben 14 haziranda transfer oldum ve beklenen regl tarihim 23 haziran mesela ... doktorum bana kullandığım ilaçlardan dolayı regl olmayacağımı söyledi ve ben dün yani reglime 3 gün kala azıcık kahverengi lekelenme yaşadım acaba bunun regl tarihimin yaklaşmasıyla mı alakası var yoksa tutunma mı onu bilemiyorum o yüzden sormak istedim böyle bişey yaşayan var mı
Benimki de kız çıkıyorCanım google'a çin takvimi hesaplama yazınca çıkıyor. Aşağıya url bağlantısı bırakmaya çalıştım sizin için, umarım çalışır.
https://www.gebe.com/cin-takvimi#:~:text=%C3%87in%20takvimi%20700%20y%C4%B1ldan%20bu,bebeklerin%20cinsiyetlerini%20belirlemek%20i%C3%A7in%20kullan%C4%B1lmaktad%C4%B1r.&text=%C3%87in%20takvimine%20g%C3%B6re%2C%20erkek%20bebeklerin,olma%20olas%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1%20y%C3%BCzde%2090'd%C4%B1r.
Ama benimki donmuş transfer.. donmuş transferde doğru hesaplar mı bilemedimcanım doğru çıkan da var yanlış çıkanda var; yüzde yüz bir doğruluk payı yok tabi ki. benim iki ablam var ikisinde de tahmin doğru tuttu. :)
Ama benimki donmuş transfer.. donmuş transferde doğru hesaplar mı bilemedim
Ben varım, benim gibi başka arkadaşlarda var merak etmeyin, kasık batması bebeğin tutunduğunu veya tutunmaya çalıştığını göstermez.canım kahve lekesi olup da hamile kalanlar vardı grupta iyiye işarettir inşallah..benım de 14 transfer 25 i adet . Buarada nedense kasık batmam yok diye üzülüyorum. Tutunsalar bi hareket olmaz mı.Kasıklarında hiç belirti olmadan hamile kalan var mıdır
Nasip canım ama ufakta olsa bir değer çıkardı düşünüyorum iki gün sonraya tekrar edeceğim testi sizlerden güzel haber inşaAllah5.gün embriyosunu 6.gün idrarda gören var ama nadir bir iki kişi sadce.....
umarım öyledir. Cuma kan verme günüm perş vereceğim sanırım. Günler geçmek bilmıyor. İnsan bir kez negatif görünce ikincide de korkuyor malesefBen varım, benim gibi başka arkadaşlarda var merak etmeyin, kasık batması bebeğin tutunduğunu veya tutunmaya çalıştığını göstermez.
öyle düşünme bence sen üzülmeye başlamışsın bile geç döllenme belki biraz daha dayanNasip canım ama ufakta olsa bir değer çıkardı düşünüyorum iki gün sonraya tekrar edeceğim testi sizlerden güzel haber inşaAllah
Aynı transferden onceki gibiyim sanki transfere girmedim,sizin de vücudunuz öyle miydiBen varım, benim gibi başka arkadaşlarda var merak etmeyin, kasık batması bebeğin tutunduğunu veya tutunmaya çalıştığını göstermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?