Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Orta parmakla en son noktaya kadar itiyorum. En dibine kadar. Bende de klozette parçaları geliyor ama o normal diyorlar. Emilmeyen kısım geliyormuş

Lutinus vajinal tablet kullandım ben, kendi aplikatörü var. Elle ittirmeye göre daha rahat ettim. Aplikatörü orta ve baş parmağımla tutup içeri doğru ittirdim ve parmaklarımın vajinal bölgeye değmesine yakın bıraktım. Böyle yaptığımda ilaç doğrudan geri gelmedi, birkaç kez beceremediğimde bende de ilaç parçası geri geldi. Ama bunun da sorun olmadığını söylemişlerdi (vücut her ihtimalde fazlasını atıyormuş ilacın.).

Aaa nasıl bir şey o? Biz de yapalım hemen
Çin takvimi, Sade frappe atmıştı sanırım link bununla ilgili.
Sonuna kadar itiyorum, benimde parçalar geliyor o kadarı normal sanırım.

Kızlar size bir sorum olacak şimdi aranızda beklenen adet tarihinize yakın transfer olan var mı? Yani şöyle açıklayayım ben 14 haziranda transfer oldum ve beklenen regl tarihim 23 haziran mesela ... doktorum bana kullandığım ilaçlardan dolayı regl olmayacağımı söyledi ve ben dün yani reglime 3 gün kala azıcık kahverengi lekelenme yaşadım acaba bunun regl tarihimin yaklaşmasıyla mı alakası var yoksa tutunma mı onu bilemiyorum o yüzden sormak istedim böyle bişey yaşayan var mı

Ahh çok şükür biz zaten biliyorduk,doktor şok olmuştur oh olsun ona,süreci zorlaştırdi senin için. Artık stresli günler bitti tadını çıkarma vakti ❤

.
Çok şükür canım Evet o zor bekleyiş bitti çok şükür. Doktor da artık gerçek bi hamile olduğuma inandı nihayet Şimdi kendimi artık gerçekten hamile yakında anne olacak bir kadın olarak hissediyorum artık Senin bulantıların nasıl oldu canım.

Benim bir arkadaşım yaptı kız çıktı ama oğlan doğurdu. Çin takvimine olan inancım arkadaşımın doğumu yüzünden sarsıldı

Değmez miiii onlar bizim cennetimiz mis kokulumuz süt kokulumuz ben de haftaya bugün gideceğim doktora inşallah her şey yolundadir
Yolundadır muhtemelen canım sen baya yol katetmişsin 10. haftaya girmişsin. Korkmana hiç gerek yok. Allah sağlıkla mis kokulu yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

Yani aşırı itmiyorum açıkçası vajinada toplamda 3 boğum (kas) oluyor. Daha önceden vajinusmus geçmisim oldugundan biliyorum, ilk bogum vajinadan yalnizca 4-5 cm iceride oluyor o bogumdan sokmam yeterli oluyor. Zaten fitili sokarken o bogumu (açıklığı) hissedebiliyorsunuz parmağinizla. Yani onu ittirdikten sonra vajina girisinize barmaginizla dokundugunuzda (kontrol ettiginizde) fitili hissetmemeniz gerekiyor. İlk zamanlar ben de sadece fitilin boyutu kadar sokuyordum ve benim de yarisi disariya geliyordu artık bu şekilde yapıyorum ve dışarıya gelen olmuyor.

Benim bir arkadaşım yaptı kız çıktı ama oğlan doğurdu. Çin takvimine olan inancım arkadaşımın doğumu yüzünden sarsıldı
Olsun biz yine de yapalım amaç eğlenmek. Bu sayede tablodan bakıp doğruluk yüzdeliğini de hesaplamış oluruz. zaten normalde de 4. Ayda kesinleşiyormuş sanırım; 4.aya gelmeden kafamda hiç bir olasılığa yer yok benim.

canım kahve lekesi olup da hamile kalanlar vardı grupta iyiye işarettir inşallah ..benım de 14 transfer 25 i adet . Buarada nedense kasık batmam yok diye üzülüyorum. Tutunsalar bi hareket olmaz mı.Kasıklarında hiç belirti olmadan hamile kalan var mıdır

Benimki de kız çıkıyor etrafımdaki herkes de kız diyor niyeyse. Hatta bugün bi arkadaşımıN çocuğu için hediye alırken eşim sanki kız içime doğdu, şu erkek takımını diil de burdaki kız takımını alacakmışız gibi dedi bakalım doğru çıkacak mı

Ben varım, benim gibi başka arkadaşlarda var merak etmeyin, kasık batması bebeğin tutunduğunu veya tutunmaya çalıştığını göstermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…