• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hemen müdahale edilmiş çok şükür. Cok cok geçmiş olsun canım Rabbim sana ve diğer iki evladına ömür versin. İstediğin vakit yeniden sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah.

Transfer öncesi mi? Eğer öyleyse bi hemşirenize sorun. Transfer sonrası ise 1 tane ile bişey olmaz.
içim rahat etmedi,ne olur ne olmaz diye aradım sorun olmayacağını söyledi bilgi amaçlı yazayım dedim 😊günlük doz alımına devam dedi

Kızlar size o muhteşem soruyu soruyorum acaba ikiz olma ihtimali var mıdır doktorum tek herhalde dedi ama bütün gün araştırdım 9.gün de benden düşük değeri olanlar da ikizlere hamile 🤷🏻‍♀️😂9.gün 362 çıktı 11. Gün 700-800 arası bişi çıkcak herhalde yani Allahımın izniyle sağlıklıysa inşallah 🤲 net olarak kese de öğreniliyor bu durum diil mi ?? İnsan kıyamıyomuş ikisi de orda olsun istedim ama tabi ki sağlıklı olsun öncelikle 🤲🥰🤰🏼
Benim 8. Gün 255 çıktı doktor tek dedi ama ikiz çıktı☺️☺️☺️

canım 5bc dedpin orta kalite mi? neden şaşırıyorsun. 6.gün embriyosu herkeste olmuyor ya ben de dedim ki ne güzel 6.güne kadar gelebilmiş . Benim 3.gün yine de umutla beklıyorum

Back