- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
- #9.641
Ben galiba öyle olcam. Galiba benim toto mahvolacak 11 haftadan sonraKimisi doğuma kadar kullanıyor yine buna da şükür canım Aminnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben galiba öyle olcam. Galiba benim toto mahvolacak 11 haftadan sonraKimisi doğuma kadar kullanıyor yine buna da şükür canım Aminnn
içim rahat etmedi,ne olur ne olmaz diye aradım sorun olmayacağını söyledi bilgi amaçlı yazayım dedim günlük doz alımına devam edin dedi..En iyisi doktorunuza sormanız, hiçbir fikrim yok doz atlama oluyor mu olmuyor mu
içim rahat etmedi,ne olur ne olmaz diye aradım sorun olmayacağını söyledi bilgi amaçlı yazayım dedim günlük doz alımına devam dediHemen müdahale edilmiş çok şükür. Cok cok geçmiş olsun canım Rabbim sana ve diğer iki evladına ömür versin. İstediğin vakit yeniden sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah.
Transfer öncesi mi? Eğer öyleyse bi hemşirenize sorun. Transfer sonrası ise 1 tane ile bişey olmaz.
Harikaaa :))255 çıktı ölücem heyecandan
içim rahat etmedi,ne olur ne olmaz diye aradım sorun olmayacağını söyledi bilgi amaçlı yazayım dedim günlük doz alımına devam dedi.Sen yine hemşirene sor ama zaten östrojen bebeğin tutunması rahmin hazırlanması falan için bişey olmaz sıkma canını
Canım çok çok geçmiş olsun, Allah'ım tez şifa versin sana. Dinlen iyice toparlan ve gücünü topla gel aramızaArkadaşlar iç kanamam başladı bu gün acil ameliyata alındım çok şükür Rabbime şuan iyiyim
255 çıktı ölücem heyecandan
Artık gerçekten taşlaşırBen galiba öyle olcam. Galiba benim toto mahvolacak 11 haftadan sonra
yaaa çok teşekkürler darısı herkese inşallahCanım çok çok geçmiş olsun, Allah'ım tez şifa versin sana. Dinlen iyice toparlan ve gücünü topla gel aramıza
Hayırlı uğurlu olsun, darısı kese görmeye inşallah
Canım şikayet et butonu var benimşimdi yazdığımın altında solda onun bi üstünde hamile zımbırtısını eklemek için tıklayın diyor ordan yapacaksınBen 5+2' deyim şu hamilelik şeyini nasıl ekleyeceğimi bulamadım
Ay teşekkür ederim canım yaptım, umarım olmuşturCanım şikayet et butonu var benimşimdi yazdığımın altında solda onun bi üstünde hamile zımbırtısını eklemek için tıklayın diyor ordan yapacaksın
Olmuş canımAy teşekkür ederim canım yaptım, umarım olmuştur
Benim 8. Gün 255 çıktı doktor tek dedi ama ikiz çıktıKızlar size o muhteşem soruyu soruyorum acaba ikiz olma ihtimali var mıdır doktorum tek herhalde dedi ama bütün gün araştırdım 9.gün de benden düşük değeri olanlar da ikizlere hamile 9.gün 362 çıktı 11. Gün 700-800 arası bişi çıkcak herhalde yani Allahımın izniyle sağlıklıysa inşallah net olarak kese de öğreniliyor bu durum diil mi ?? İnsan kıyamıyomuş ikisi de orda olsun istedim ama tabi ki sağlıklı olsun öncelikle
Gözünüz aydın Sağlıkla tamamlansın inşallah255 çıktı ölücem heyecandan
Bana her gün saat 2 de içeceksin dedi benimde çift embriyocanım folbiol mu yazmak istedin? o devletin ödediği uygun sarı olan mg ı en çok olan hatta bana doktor gün aşırı al demişti
Allah razı olsun amin inşallah Rabbim herkese en yakında sağlıklı bebişler nasip etsinGözünüz aydın Sağlıkla tamamlansın inşallah
ya canım hayırlı olsun sonucun çıkmış sanırım çok sevindim. Darısı bizlere inş. Belirtin oldu mu ? bekleme sürecinde neler yaptın anlatır mısınİnşallah canım ya zaman geçmiyor şimdi yüz kere sonuca bakıyorum çıkmısmı dıye
Ay nasıl sevindim dört gözle 2 embriyo kesesini bekleyen bir anne olarak Değerleriniz kaçtı acaba ?benimde kn değerim çok yüksekti 2 sandık ama bir tane gözüktü 5+4de bakalım hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda fark etmez