- 23 Şubat 2021
- 61
- 89
- 8
- Konu Sahibi Sade frappe
-
transferde aneztezi aldınız mı almadıysanız acı yada herhangi birşey hissediyor musunuz benimde pazartesi transferim yapılacak toplama yapıldığı gün aneztesi aldım ama çok agladım korkudan yine korkuyorum ☹Kızlar transferimi oldum bugün 2 adet 5. Gün embriyosu inşallah tutunurlar bu sefer
Hayır anestezi almadım herhangi bir acı hissedilmiyor sadece ilk başta bir aparat yerleştiriyor malum yere sonrasını zaten hissetmiyosunuz işlem sonrasın kasıkta hafif sızı hissettim korkulucak bir durum yok yanitransferde aneztezi aldınız mı almadıysanız acı yada herhangi birşey hissediyor musunuz benimde pazartesi transferim yapılacak toplama yapıldığı gün aneztesi aldım ama çok agladım korkudan yine korkuyorum ☹
Hiç bilmiyorum, sanırım duruma göre hareket edilecekRice ederim inşallahhenüz vermediler yarın ararlar diye düşünüyorum ben yazarım buraya, sizin taze transfer mi olacak
Merhaba izmir de nereye başladınız?Selam kızlar bende mayısta tüpe başlıyorum izmirde yaptırıcam ilk tüp bebek demeyimim olucak çikolata kistim var çift taraflı uzun protokol uygulanıcak
Hiç bilmiyorum, sanırım duruma göre hareket edilecek
İnşallah, hepimizin öyle olsunHakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Rica ederim canım. Benim de östrojen bandıymış. Ben progesteron sanmıştımAa öyle mi, tamam o zaman canım sağol
Sağlıcakla kıcağına al canımEvet canım dün olduumm darısı bekleyenlerin başına inşallahValla ikizmi olur bilemiyorum gönlümden geçen ikiz hem kardeş olayını düşünmeyiz bir taşla iki kuş olur
İzinle oda sıkıntı olmaz diye süşünüyorum bi araştır canım benceBen şehir dışına gideceğim canım uçakla veya otobüsle o biraz sıkıntı malasef
İnşallah başlayabilirim canım ne zaman adet olacağımi da kestiremiyorum ya o sıkıntı biraz daİzinle oda sıkıntı olmaz diye süşünüyorum bi araştır canım bence
Başka birinden kastın eşinse canım her ikiniz için hastane izin belgesi düzenliyor zaten , ama başka birisiyse bilmiyorum nasıl olurArkadaşlar merhaba bende dondurulmş embrıyo transveri için gün bekleyenlerdenimMayısın 7 si nasipse transver olucak pazartsi günü randevm var izin kağıdı çıkartırken yanında başka birisi daha gelirse onada çıkartmak gerekirmi arkadaşlar sormak istedim.
Eşim çalıştığı için annem gelicek canım ayrı izin belgesi refakatçi diyemi çıkartılıyoBaşka birinden kastın eşinse canım her ikiniz için hastane izin belgesi düzenliyor zaten , ama başka birisiyse bilmiyorum nasıl olur
Benim ilk tedavimde hiç kilo artışı olmadı. Özel birşey de yapmadım. 10-15 dk sürüyor doktoruma yürümek, yürüyerek gittim hep, o kadar.Kızlar tüp bebek iğneleri sırasında ne kadarlık bir kilo artışı olur max ? Çok aşırımı kiloya etkisi oluyo 5-10 flan mı yani 1 ay da ??
İrenbe doktorum ali öner erdoğdu ümit incebozda çok iyi diyolar bu ikisi arasında kalmıştımMerhaba izmir de nereye başladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?