• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar merhaba, bugün tedaviye başlandı. Reglimin 3. Gününe kadar yumurta baskilayici igne tedavisine başlandı. Doktorum yalancı transfer yaptı, aynı aşılamadaki gibi önce spekulum soktu sonra da iceryi fircayla temizledikten sonra herhangi bir mantar vs oluşumunu engellemek adına ilaç sıkip temizligini yaptı sonda transfer zamanında kullanacagı ince cubugu rahmimre kadar sokup sorunsuz bir sekilde cubugun ilerleyip ilerlemedigine baktı. Bunu, icerde miyom, polip vs varsa saptamak icin yaptigini söyledı. Aranızda böyle yalanci transfer yaptıran var mı bilmiyorum, sayet varsa ve yazarsa memnun olurum.

Ayrıca benim, bugün 21.günüm olmasına ragmen dün lekelenmem oldu. Doktorum olası bir gebelik durumuna karşı antibiyotigimi reglim basladiktan sonra kullanmamı soyledi. Antibiyotigi de mantar vs durumlarini engellemek icin veriyorlar sanırım. Valla şimdi dusunuyorum da şayet gebelik varsa da yaptigi o islemle zarar gormus mudur bilmiyorum.
Hayırlı olsun tedaviniz🙏 Hiç duymamıştım yalancı transferi. Benimde ilk tedavimde polip oluşmuştu ultrasonla görülmüştü ama bir bildiği vardır doktorunuzun

Hayır anestezi almadım herhangi bir acı hissedilmiyor sadece ilk başta bir aparat yerleştiriyor malum yere sonrasını zaten hissetmiyosunuz işlem sonrasın kasıkta hafif sızı hissettim korkulucak bir durum yok yani😉
Hayirli sonuçlarınız olsun inşallah 😊

Kızlar çok saçma biliyorum ama kimseye söyleyemem anlamıyorlar çünkü , ben çok korkuyorum ya bir şeyler ters gider de uyanamam, iç kanama geçiririm, ohss Olurum vs diye. Mümkün olsa iptal edip gitmeyeceğim o kadar korkuyorum yumurta toplamadan😔
Hep kötü şeyler okuyup kendimi korkutmucam dedim ama şuanda çok paniklemiş durumdayım. Sakinliğimi koruyamıyorum, eşimin anladığını da sanmıyorum. Yardım eder misiniz nasıl geçecek bu endişeler?

Kızlar çok saçma biliyorum ama kimseye söyleyemem anlamıyorlar çünkü , ben çok korkuyorum ya bir şeyler ters gider de uyanamam, iç kanama geçiririm, ohss Olurum vs diye. Mümkün olsa iptal edip gitmeyeceğim o kadar korkuyorum yumurta toplamadan😔
Hep kötü şeyler okuyup kendimi korkutmucam dedim ama şuanda çok paniklemiş durumdayım. Sakinliğimi koruyamıyorum, eşimin anladığını da sanmıyorum. Yardım eder misiniz nasıl geçecek bu endişeler?
Hiç endişelenme canım. Ben iki kez yumurta toplama işlemi geçirdim. Sonuncusu geçen haftaydi. İslem çok kısa 20-30 dakika arası uyanmış oluyorsun. Hicbirsey hatirlamicaksin, acısız bir işlem. Sonrasındaysa regl agrisi kadar en fazla agrin olur. İç kanama olmaz merak etme.
icini ferah tut canım. Hayırlısı ile atlat, bol bol embriyon olsun insallah.

Hiç endişelenme canım. Ben iki kez yumurta toplama işlemi geçirdim. Sonuncusu geçen haftaydi. İslem çok kısa 20-30 dakika arası uyanmış oluyorsun. Hicbirsey hatirlamicaksin, acısız bir işlem. Sonrasındaysa regl agrisi kadar en fazla agrin olur. İç kanama olmaz merak etme.
icini ferah tut canım. Hayırlısı ile atlat, bol bol embriyon olsun insallah.
Çok sağ ol, Allah gönlümüze göre versin 🙏🥺

Benimde aynı regli günlerimi hiç bilmem. Bende başlayınca doktor gel dedi 2.günü. Bekliyorum bakalım ayın 20si gibi
Aynı şehirde mi senin canım başka şehirde olunca son güne bilet almak zorunda kalıyorum iki ayağım bir pabuca giriyor ya 🙄

Kızlar transferimi oldum bugün 2 adet 5. Gün embriyosu inşallah tutunurlar bu sefer😇😇🙏
Çok sevindim sizin adınıza. Ben de bu ay olacaktım ama E2 değerim yüksek çıktı. Önümüzde ki ay inşallah düşerse transfer olacak.
Güzel haberlerinizi alırız inşallah sıkı sıkı tutunsun annesine 😇

• Beğen
Reactions: bbg
Kızlar E2 değerini düşürmek ile ilgili deneyimi olan var mı? Ne yediniz ne içtiniz. Değer düşerse transfer işlemi olacak düşmezse yine bekliycez 🙄

Selam kizlar bende nisanda asilama yaptirdim tutmadi tup bebek yolu gözüktü 3 senelik evliyim ne esimde ne bende hicbir sorun yokken olmuyor en kotusude bu...sebebi yok yani🤷 Mayıs ayinda kontrole gidecegim ankara bahçeciye tüp bebekte tutmayacak diyr cok korkuyorum ve çok karamsarim 🙁 bazen çok isyan ediyorum elimde degil sebebi olsa sebebinden olmuyor dersin ilac kullanirsin ama sebepsiz daha kotu
Merhaba ben sekiz senedir bu sebeple boğuşuyorum bunun bir sebebi yok maalesef genetik araştırmalar da yaptırdık bizim için embriyo için ama sorun çıkmadı bir türlü de tutunamayıp yani içeri girince ne oluyor bilmiyoruz 🤷🏻‍♀️ Nasip diyip geçiyoruz hep bu ay daha doğrusu dün yedinci transferi yaptık bu sefer ilaçsız kendi gelişimi ile yapıldı operasyon bakalım be olacak büyükmolasılıkşa da bu son denemem Allah herkesin gönlünde olanı nasip etsin

Merhaba ben sekiz senedir bu sebeple boğuşuyorum bunun bir sebebi yok maalesef genetik araştırmalar da yaptırdık bizim için embriyo için ama sorun çıkmadı bir türlü de tutunamayıp yani içeri girince ne oluyor bilmiyoruz 🤷🏻‍♀️ Nasip diyip geçiyoruz hep bu ay daha doğrusu dün yedinci transferi yaptık bu sefer ilaçsız kendi gelişimi ile yapıldı operasyon bakalım be olacak büyükmolasılıkşa da bu son denemem Allah herkesin gönlünde olanı nasip etsin
Sizin yaşınız kaç acaba bir de amh değeriniz nasıl? Gerçi sorun yok diyorsunuz o zaman amh ınız da normal sanırım

Sizin yaşınız kaç acaba bir de amh değeriniz nasıl? Gerçi sorun yok diyorsunuz o zaman amh ınız da normal sanırım
Yaşım 37
Yaş ilerledikçe, ilaçlar, ve her şey döngüsünde yumurta rezervi düşüyor tabi şu anda yumurta rezervim eskisi gibi değil 5/6 çıkıyor şu anda elbet bir sebebi vardır da tıp yetersiz bu konuda
Ama bir şekilde olmuyor geçen ay ilaçlamiki transfer yapıldı tutmadı bu ay da yeni bir yöntem le aslında artık bu sistemi çok yapıyorlarmış kendi gelişiminle yaptık bakalım nasip ama insan bir tırsmıyor değil 😁

Çok sevindim sizin adınıza. Ben de bu ay olacaktım ama E2 değerim yüksek çıktı. Önümüzde ki ay inşallah düşerse transfer olacak.
Güzel haberlerinizi alırız inşallah sıkı sıkı tutunsun annesine 😇
Çok teşekkür ederim inşallahh😇🙏 hayırlısı olsın sizin için de🌸

Merhaba kızlar az önce eşimle konuştuk nasipse bizde inşallah tedavi deneyeceğiz. Tam kapanma var suan nasıl oluyor süreç, bilenler var mı? Birde fertijin düşünüyorum, bilen var mı yazarsanız çok sevinirim

Merhaba kızlar az önce eşimle konuştuk nasipse bizde inşallah tedavi deneyeceğiz. Tam kapanma var suan nasıl oluyor süreç, bilenler var mı? Birde fertijin düşünüyorum, bilen var mı yazarsanız çok sevinirim
Merhaba, gitmek istediğin merkezden randevu alınca sana randevu msjı atıyorlar onunla gidebiliyorsun bir sorun olmuyor. Genelde adetin 2.günü tedavi başlıyor. Eğer elinde daha önce yaptırdığın tahlillerin , rahim filmin , esinin spermiogrami varsa onlarida yanında götür.

merhaba inşallah ben de mayıs içinde tüp bebek tedavisi için hastaneye gideceğim zor ve güzel bir süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberler almak nasip olur

• Beğen
Reactions: bbg
Back