• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar transferimi oldum bugün 2 adet 5. Gün embriyosu inşallah tutunurlar bu sefer😇😇🙏
transferde aneztezi aldınız mı almadıysanız acı yada herhangi birşey hissediyor musunuz benimde pazartesi transferim yapılacak toplama yapıldığı gün aneztesi aldım ama çok agladım korkudan yine korkuyorum ☹

• Beğen
Reactions: bbg
transferde aneztezi aldınız mı almadıysanız acı yada herhangi birşey hissediyor musunuz benimde pazartesi transferim yapılacak toplama yapıldığı gün aneztesi aldım ama çok agladım korkudan yine korkuyorum ☹
Hayır anestezi almadım herhangi bir acı hissedilmiyor sadece ilk başta bir aparat yerleştiriyor malum yere sonrasını zaten hissetmiyosunuz işlem sonrasın kasıkta hafif sızı hissettim korkulucak bir durum yok yani😉

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepimiz iyi sonuçlar alalım şu mübarek günde inşallah. Yaşım 31 4 yıldır bebek istiyorum. 4 aşılamam var devlette. Ama olmadı. Adenemyosiz ve 1.2 cm çikolata kistim var. Martta izmir tavmergende basladım. Baskılama iğnesi olan lucrin yaptı.26 nisanda opu oldu 20 yumurta toplandı. 13ü kaldı. 3. Gün 2sini dondırdular. Yarın 5. Gün transferim var. Nolur dua edin çok istiyorum ama çok korkuyorum

Arkadaşlar merhaba bende dondurulmş embrıyo transveri için gün bekleyenlerdenim☺️ Mayısın 7 si nasipse transver olucak pazartsi günü randevm var izin kağıdı çıkartırken yanında başka birisi daha gelirse onada çıkartmak gerekirmi arkadaşlar sormak istedim.

Arkadaşlar merhaba bende dondurulmş embrıyo transveri için gün bekleyenlerdenim☺️ Mayısın 7 si nasipse transver olucak pazartsi günü randevm var izin kağıdı çıkartırken yanında başka birisi daha gelirse onada çıkartmak gerekirmi arkadaşlar sormak istedim.
Başka birinden kastın eşinse canım her ikiniz için hastane izin belgesi düzenliyor zaten , ama başka birisiyse bilmiyorum nasıl olur

Benim ikinci tüp bebek denemem. Bebek çabamız çok yeni, 5 ay daha. Daha önce Ocak ve Şubat'ta iki aşılama, Mart'ta bir tüp bebek denedik olmadı. Nisan'da kendimiz denedik yine olmadı. Ciddi bir problemimiz yok ama yaş 44. Bir anda kesilirse yumurta üretimi diye korkuyorum o yüzden oyalanmadan tüp bebeğe başladım. Yoksa ikimizde de bir problem görünmüyor. Şu an 9 yumurta ultrasonda görünüyor, 6 Mayıs'ta Opu. Taze transfer düşünüyor doktorum. İstanbul'dayım.

Kızlar tüp bebek iğneleri sırasında ne kadarlık bir kilo artışı olur max ? Çok aşırımı kiloya etkisi oluyo 5-10 flan mı yani 1 ay da ??
Benim ilk tedavimde hiç kilo artışı olmadı. Özel birşey de yapmadım. 10-15 dk sürüyor doktoruma yürümek, yürüyerek gittim hep, o kadar.

Ben kilo almayayım diye çok dikkat ediyorum ama almışım bir kg, ödem oluyor sanırım iğnelerden. Bir de evde hareketsiz kaldık belki de ondandır.

Back