• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Gözün aydın canım çok çok güzel haberler gelsin inşallah :dua: taze transfer mi oldu dondurulmuş mu? ben araları çok fazla takip edemedim de :KK43:
Çok teşekkür ederim canım inşallahh:)) evet taze transfer 2 adet 5. gün:dua::KK200: sen naptın ne durumdasın?

Çok teşekkür ederim canım inşallahh:)) evet taze transfer 2 adet 5. gün:dua::KK200: sen naptın ne durumdasın?
Ben de gittim kontrole herşey güzel dedi, sağda 4 solda 7 folikul var gayet iyi dedi. Başladık iğnelere bugün 4. gün iğne vuracağım yarın sabah kontrol var ona göre iğnelere devam taze transfer yapmak istiyor benimki de bir aksilik olmazsa. geçen sefer hiçbiri 5. güne gidememişti bu sefer 5. güne giderse bile dünyalar benim olacak

Ben de gittim kontrole herşey güzel dedi, sağda 4 solda 7 folikul var gayet iyi dedi. Başladık iğnelere bugün 4. gün iğne vuracağım yarın sabah kontrol var ona göre iğnelere devam taze transfer yapmak istiyor benimki de bir aksilik olmazsa. geçen sefer hiçbiri 5. güne gidememişti bu sefer 5. güne giderse bile dünyalar benim olacak
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olsun:KK200: Benim de ilk denemede 2 tane 3. gün embriyosu transfer edilmişti başka da olmadığı için 3. gün dondrulmuştu. Bu sefer daha fazla embriyo olduğu için 5. güne kadar bekletti 2 tanesi geldi kalan 4 tanesi gününe uygun bölünmediği için bugün bakılacak bugünde uygun olmazlarsa gidicek:((

Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olsun:KK200: Benim de ilk denemede 2 tane 3. gün embriyosu transfer edilmişti başka da olmadığı için 3. gün dondrulmuştu. Bu sefer daha fazla embriyo olduğu için 5. güne kadar bekletti 2 tanesi geldi kalan 4 tanesi gününe uygun bölünmediği için bugün bakılacak bugünde uygun olmazlarsa gidicek:KK43:(
Kısmet canım bak ben burada çok kişiye içime doğanı söyledim çıktı :) İnşallah senin bu deneme tutacak başka birşeye gerek kalmayacak :KK36: :dua:

Anladım canım ben de gece adet oldum bugun aradım randevu almak için yarın çalışmıyorlarmış 1mayıs diye benim de hep böyle günlere denk gelir zaten🤦🏻‍♀️ Sonraki gün de pazar ancak pazartesiye kalıyor ama 4.gün muayene için geç olmaz mi dedim ben de.. doktora yazdım bekliyorum bakalım
Sorun olmuyor sanırım canım. Ben sabah buraya yazdıktan sonra ne olur ne olmaz diye aradım doktorumu adetimin ikinci günü olduğunu söyledim gel dedi gittim adetin 5. Günü kullanmam için progesteron verdi bant olarak. Kaşık bölgeme yapıştıracağım 4 günde bir değiştireceğim. Mayısın 11’inde tekrar gel dedi. O zamana kadar bant kullanacakmışım. Yani bu gün gittim ama ilacı yine 5. Gün kullanmaya başlayacağım. Muhtemelen senin doktorun da erken çağırsa bile ilacı 4. Ya da 5. Günde başlatır.

Kısmet canım bak ben burada çok kişiye içime doğanı söyledim çıktı :) İnşallah senin bu deneme tutacak başka birşeye gerek kalmayacak :KK36: :dua:
Ayy ağzın bal yesin canım inşallahh🙏😍hepimiz inşallahh pozitifi görürüz sağlıkla kucağımıza alırız minnoşları🧚‍♀️😇

Sorun olmuyor sanırım canım. Ben sabah buraya yazdıktan sonra ne olur ne olmaz diye aradım doktorumu adetimin ikinci günü olduğunu söyledim gel dedi gittim adetin 5. Günü kullanmam için progesteron verdi bant olarak. Kaşık bölgeme yapıştıracağım 4 günde bir değiştireceğim. Mayısın 11’inde tekrar gel dedi. O zamana kadar bant kullanacakmışım. Yani bu gün gittim ama ilacı yine 5. Gün kullanmaya başlayacağım. Muhtemelen senin doktorun da erken çağırsa bile ilacı 4. Ya da 5. Günde başlatır.
Aa öyle mi, tamam o zaman canım sağol😊

izin kağıdıyla gitmeniz hiç sorun olmuyor. Hatta randevunuz olduğuna dair hastaneden mesaj geliyorsa onu bile göstermeniz yetiyor diye biliyorum. Benimde 20sine denk geliyor. Aynı başlıcak tedavimiz ☺️
Ben şehir dışına gideceğim canım uçakla veya otobüsle o biraz sıkıntı malasef 😑

Geçmiş olsun, nasıldı anlatabilir misiniz?
Tabi anlatayım, doktor çarşamba günü bana 3 tane çatlatma iğnesi verdi akşam 9 da vurulmam için perşembe boş geçti bugün sabah 7 de çağırdı merkezine bir çok evrak imzalattılar çoklu gebelik ve olumsuz sonuçlarını hepsini kabul ediyorum gibi, sonra dinlenme odasına çağırıp üstümü çıkarmamı söylediler damaryolu açtılar bir ameliyat önlüğü giydim maskeyi çıkarttırmadılar covidden dolayı sonra embriyoların toplanacağı ameliyat odasına aldılar yine çatala yatar gibi yatırdılar ilacı enjekte ettiler hemen uyudum zaten sonra uyandırıp odaya aldılar sanki böyle 15 20 dk kestirirsin ya onun gibiydi çıktığımda yarım saat kadar karnımda adet sancısı gibi ağrılar oldu sonradan geçti ara ara kramp giriyor sadece o kadar 🤗 korkulacak endişe edilecek bir durum yok yani duanızı edin girin inşallah kaliteli embriyorlarınız oluşsun allahın izniyle 🙏

Tabi anlatayım, doktor çarşamba günü bana 3 tane çatlatma iğnesi verdi akşam 9 da vurulmam için perşembe boş geçti bugün sabah 7 de çağırdı merkezine bir çok evrak imzalattılar çoklu gebelik ve olumsuz sonuçlarını hepsini kabul ediyorum gibi, sonra dinlenme odasına çağırıp üstümü çıkarmamı söylediler damaryolu açtılar bir ameliyat önlüğü giydim maskeyi çıkarttırmadılar covidden dolayı sonra embriyoların toplanacağı ameliyat odasına aldılar yine çatala yatar gibi yatırdılar ilacı enjekte ettiler hemen uyudum zaten sonra uyandırıp odaya aldılar sanki böyle 15 20 dk kestirirsin ya onun gibiydi çıktığımda yarım saat kadar karnımda adet sancısı gibi ağrılar oldu sonradan geçti ara ara kramp giriyor sadece o kadar 🤗 korkulacak endişe edilecek bir durum yok yani duanızı edin girin inşallah kaliteli embriyorlarınız oluşsun allahın izniyle 🙏
Çok sağ olun 🙏 endişelerim hafifledi. İnşallah hepimizin embriyoları kaliteli olur. Tekrar teşekkür ederim. Size haber verdiler mi hiç son durum ne oldu diye?

Back