• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Anladım canım ben de gece adet oldum bugun aradım randevu almak için yarın çalışmıyorlarmış 1mayıs diye benim de hep böyle günlere denk gelir zaten🤦🏻‍♀️ Sonraki gün de pazar ancak pazartesiye kalıyor ama 4.gün muayene için geç olmaz mi dedim ben de.. doktora yazdım bekliyorum bakalım
Ben de 4. gün başladım, yumurtalar henüz çok küçüklerdi başladık, bir problem görünmüyor. Doktorum da bir problem olmaz dedi. Ama genelde 2. Veya 3. Gün başlıyorlar. Muayenede doktor anlıyor başlayıp başlayamayacağını, merak etmeyin.

Yumurta kalitesi için neler yiyip içiyorsunuz kızlar bende iğnelere başladım
Maxijuno, omepa Q10, folidoce, devir damla. Ama bunları doktora danışmadan kullanmayınız, ör; bende d vit eksikti, onun için içiyorum. Folik asit veriliyor zaten. Diğerlerine yeni başladım. Arı sütü polen bal karışımı birşey de içmeye başladım ama yumurtalar ört 8 mm oldu bile belki de geç kaldım.

Evet canım dün olduumm darısı bekleyenlerin başına inşallah :KK54: Valla ikizmi olur bilemiyorum gönlümden geçen ikiz hem kardeş olayını düşünmeyiz bir taşla iki kuş olur:KK68:
Hayırlı, sağlıklı ikiz bebişler olsun 🙏. Darısı diğer bekleyenlere de olsun. Bu topik pozitif haberleriyle dolsun.

Yumurta kalitesi için neler yiyip içiyorsunuz kızlar bende iğnelere başladım
Folik asit içiyorum ben sadece. İki yıldır vitamin vs uğraştım artık başka bir şey kullanmıyorum. Sağlıklı besleniyorum, düzenli spor yapıyordum ama şimdilerde yapamıyorum kasıklarım şişti çünkü

• Beğen
Reactions: bbg
Arkadaşlar merhaba öncelikle hepimiz iyi sonuçlar alalım şu mübarek günde inşallah. Yaşım 31 4 yıldır bebek istiyorum. 4 aşılamam var devlette. Ama olmadı. Adenemyosiz ve 1.2 cm çikolata kistim var. Martta izmir tavmergende basladım. Baskılama iğnesi olan lucrin yaptı.26 nisanda opu oldu 20 yumurta toplandı. 13ü kaldı. 3. Gün 2sini dondırdular. Yarın 5. Gün transferim var. Nolur dua edin çok istiyorum ama çok korkuyorum
Insallah tutunur bebegin dua ediyroum bende tedavi goruyorum

Ben de 4. gün başladım, yumurtalar henüz çok küçüklerdi başladık, bir problem görünmüyor. Doktorum da bir problem olmaz dedi. Ama genelde 2. Veya 3. Gün başlıyorlar. Muayenede doktor anlıyor başlayıp başlayamayacağını, merak etmeyin.
Hemşireyle görüştüm dün, pazar günü yani 3.gün başlamam için estrofem verdi salı günü de kontrole gideceğim bakalım

Hemşireyle görüştüm dün, pazar günü yani 3.gün başlamam için estrofem verdi salı günü de kontrole gideceğim bakalım
Siz transfer için tedavi alıyorsunuz o zaman, değil mi? Yumurta toplama yapıldı, embriyolar döndürüldü. Şimdi transfer olacaksınız. Doğru mu anladım?

Benim ikinci tüp bebek denemem. Bebek çabamız çok yeni, 5 ay daha. Daha önce Ocak ve Şubat'ta iki aşılama, Mart'ta bir tüp bebek denedik olmadı. Nisan'da kendimiz denedik yine olmadı. Ciddi bir problemimiz yok ama yaş 44. Bir anda kesilirse yumurta üretimi diye korkuyorum o yüzden oyalanmadan tüp bebeğe başladım. Yoksa ikimizde de bir problem görünmüyor. Şu an 9 yumurta ultrasonda görünüyor, 6 Mayıs'ta Opu. Taze transfer düşünüyor doktorum. İstanbul'dayım.
Merhaba, Allah emeklerini boşa çıkarmasın insallah.
bende 42 yaşındayım, geçen yıl bir tüp bebek yapmıştım . 8 embriyo , 2 tanesi transfer ama negatif. Şimdi tekrar başladık geçen hafta opu oldum 8 yumurtadan 1 tanesi dollendi , 3. günde dondurduk. Şimdi tekrar yumurta toplanacak vakit kaybetmemek icin , adet bekliyorum . Benim doktorumda taze transfer istiyordu ama opudan önce yapılan kan tahlilinde progesteron 1,54 çıkınca dondurup tekrar toplamaya karar verdi. Transfer icin 1,5 altinda isteniyor sanırım. Benimde amh :1,98. Ama önemli olan kaliteli yumurtaya denk gelmek.
sende beklememekle iyi yapmışsın zaman çok önemli. Dilerim kaliteli bol embriyon olsun canım .

Merhaba, Allah emeklerini boşa çıkarmasın insallah.
bende 42 yaşındayım, geçen yıl bir tüp bebek yapmıştım . 8 embriyo , 2 tanesi transfer ama negatif. Şimdi tekrar başladık geçen hafta opu oldum 8 yumurtadan 1 tanesi dollendi , 3. günde dondurduk. Şimdi tekrar yumurta toplanacak vakit kaybetmemek icin , adet bekliyorum . Benim doktorumda taze transfer istiyordu ama opudan önce yapılan kan tahlilinde progesteron 1,54 çıkınca dondurup tekrar toplamaya karar verdi. Transfer icin 1,5 altinda isteniyor sanırım. Benimde amh :1,98. Ama önemli olan kaliteli yumurtaya denk gelmek.
sende beklememekle iyi yapmışsın zaman çok önemli. Dilerim kaliteli bol embriyon olsun canım .
Çok teşekkür ederim. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın, burada hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız umarım. 🙏

Evet evet rahim dinlendirme yaptık bu ay transferim olacak inşallah🤗
Çok güzel, sağlıkla kucağınıza alın. Ben size ben de dördüncü gün başladım diye yazmıştım ama benimki en baştan tüp bebek tedavisi için yumurta geliştirici iğnelerdi. Yanlış bilgilendirme yapmış olmiyim.

Çok güzel, sağlıkla kucağınıza alın. Ben size ben de dördüncü gün başladım diye yazmıştım ama benimki en baştan tüp bebek tedavisi için yumurta geliştirici iğnelerdi. Yanlış bilgilendirme yapmış olmiyim.
Anladım, sizin de hayırlı olsun bol bol kaliteli yumurtalarınız olsun inşallah🌸

Kızlar merhaba, bugün tedaviye başlandı. Reglimin 3. Gününe kadar yumurta baskilayici igne tedavisine başlandı. Doktorum yalancı transfer yaptı, aynı aşılamadaki gibi önce spekulum soktu sonra da iceryi fircayla temizledikten sonra herhangi bir mantar vs oluşumunu engellemek adına ilaç sıkip temizligini yaptı sonda transfer zamanında kullanacagı ince cubugu rahmimre kadar sokup sorunsuz bir sekilde cubugun ilerleyip ilerlemedigine baktı. Bunu, icerde miyom, polip vs varsa saptamak icin yaptigini söyledı. Aranızda böyle yalanci transfer yaptıran var mı bilmiyorum, sayet varsa ve yazarsa memnun olurum.

Ayrıca benim, bugün 21.günüm olmasına ragmen dün lekelenmem oldu. Doktorum olası bir gebelik durumuna karşı antibiyotigimi reglim basladiktan sonra kullanmamı soyledi. Antibiyotigi de mantar vs durumlarini engellemek icin veriyorlar sanırım. Valla şimdi dusunuyorum da şayet gebelik varsa da yaptigi o islemle zarar gormus mudur bilmiyorum.

Kızlar embriyolog aradı bugün dün toplanmıştı yumurtalarım 11 tane vardı 7 si döllenmiş çarşambaya kadar bakıcaz kalanı söyliycez dedi iyi mi sizce inşallah kaliteli olur 🙏
Gayet iyi canım inşallah diğer günlerde de gelişimleri güzelce devam ederler🙏

Back