Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çok saol canım ilkini 8 haftalıkken kaybettim 7 yaşında bi kızım var o kadar çok kardeş istiyo ki iki seferdir onun için deniyorum... Evlat sevgisini tattım ama bu çok başka bişeymiş Rabbim hepinizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah 🤲
Benimde durum aynı canım 7 yaşında bir kızım var oda tedavi sonucu allahın yardımıyla oldu. Şimdi kardeş kardeş diyo başka birşey demiyor. Bizde tekrar başladık tedaviye ama ilki tutmadı şimdi ikinci transferimi oldum bekliyorum. Allah inşallah tekrar tattirsin annelik babalığı bize evlat kardeşine can olsun 🙏

hanımlar bişey sorucam transfer sonrası mikrodalga kullanmakta sakınca var mı doktoruna soran oldu mu? Direk ben kullanmıyorum odada olmuyorum ama ısıtılmış şeyleri yiyebilir miyiz?

Benimde durum aynı canım 7 yaşında bir kızım var oda tedavi sonucu allahın yardımıyla oldu. Şimdi kardeş kardeş diyo başka birşey demiyor. Bizde tekrar başladık tedaviye ama ilki tutmadı şimdi ikinci transferimi oldum bekliyorum. Allah inşallah tekrar tattirsin annelik babalığı bize evlat kardeşine can olsun 🙏
Amin canım inşallah senin ne zaman test günün Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

hanımlar bişey sorucam transfer sonrası mikrodalga kullanmakta sakınca var mı doktoruna soran oldu mu? Direk ben kullanmıyorum odada olmuyorum ama ısıtılmış şeyleri yiyebilir miyiz?
Ben de bir tedirginlikle kullandım transfer sonrası. Ocakta ısıtmakla uğraşsam daha çok yorulacaktım 😔

Bugün 12.gün ama test günüm 14.gün sanırım 4. Gün ovitrelle vurduğu için geç yapıyo doktor testi tabi ben dayanamAdm idrar testi yaptım esas kan testinde görücez tabi ama inş hamileyimdir
2. çizgi net, peki transferden sonra 4. gün mü iğne vuruldunuz.. Öyleyse sizi üzmek istemem inş hamilesinizdir 8 gün geçmiş iğneden sonra test yapmışsınız. İnş yanılıyorumdur.

Ben de bir tedirginlikle kullandım transfer sonrası. Ocakta ısıtmakla uğraşsam daha çok yorulacaktım 😔
Ya doktoruma sormadım canım ama kullanmalta bir sakıncs yokmuş herkes öyle diyor sadece çalışırken yakınında bulunmayın diyorlar, ısıtılmış çözdürülmüş şeyleri yemekte sıkıntı yok diye okudum ama insan yine de tedirgin hissediyor zaten pimpirikli dönemdeyiz

Arkadaşlar öncelikle hepinize güzel mutlu günler dilerim. Sizlere bir sorum olacak. Cuma günü transfer işlemim gerçekleşti. Doktorum sadece bana progesteron için fitil verdi.başka da bişey kullanmıyorum. Fakat okuyorum çoğu kişi iğne ve ilaç desteği de alıyor. Aklıma takıldı. Benim gibi sadece transfer sonrası progesteron kullanan var mı ? Progesteron tek başına yeterli değil mi ? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok mutlu olucam 🌸 🌸

2. çizgi net, peki transferden sonra 4. gün mü iğne vuruldunuz.. Öyleyse sizi üzmek istemem inş hamilesinizdir 8 gün geçmiş iğneden sonra test yapmışsınız. İnş yanılıyorumdur.
Evet daha önce de yalancı pozitif gördüm ama o bu kadar net olmuyo ve içerisindeki hcg değeri çok az olduğu için erken gebelik testlerinde net çıkıyo bakalım çarşamba belli olucak zaten sonuç inş

merhaba arkadaşlar bende bugün tedaviye başladım gonal f 300lükle başladık. cuma günü kontrole çağırdı🙏🏻.
Ben de aynı şekilde başladım çarşamba gitcem kontrole siz de ya da eşiniz de varmıydı problem merak ettim aynı dozda başlamışız.

Arkadaşlar öncelikle hepinize güzel mutlu günler dilerim. Sizlere bir sorum olacak. Cuma günü transfer işlemim gerçekleşti. Doktorum sadece bana progesteron için fitil verdi.başka da bişey kullanmıyorum. Fakat okuyorum çoğu kişi iğne ve ilaç desteği de alıyor. Aklıma takıldı. Benim gibi sadece transfer sonrası progesteron kullanan var mı ? Progesteron tek başına yeterli değil mi ? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok mutlu olucam 🌸 🌸
O belli olmuyor canım bazı doktorlar hem fitil hem iğne veriyor bazıları sadece birini. Benim de Perşembe günü oldu transferim ben de fitil kullanmıyorum günde iki kez iğne vurunuyorum. Yeterli gelmez diye düşünme öyle olsaydı ilave yapardı doktorun 🌸

Bence kesin Hamilesiniz gözünüz Aydın çatlatma iğnesini bende 3. Gün vuruldum 5. Gün test yaptım idrar testi gayet negatifti sizinki pozitif hayırlı olsun inşallah devamı gelir

O belli olmuyor canım bazı doktorlar hem fitil hem iğne veriyor bazıları sadece birini. Benim de Perşembe günü oldu transferim ben de fitil kullanmıyorum günde iki kez iğne vurunuyorum. Yeterli gelmez diye düşünme öyle olsaydı ilave yapardı doktorun 🌸
Canımm hayırlı olsun öncelikle transferin 🌸🌸 insallah öyledir ya ne biliyim insan bu süreçte herşeyi sorgulayıp takıyor aklına . Çok teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼

İyi akşamlar
1.kan sonucu 320
2.kan sonucu 738
3.kan sonucu 1590
4. Kan sonucu 5366 çıktı Çarşamba günü kese görmeye gideceğiz.
Allah hepimize güzel hayırlı sonuçlar nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Sağlıkla gelsin bebeğiniz :)
Kan sonuçları arasında kaç gün var :)

Canım bu kullandığımız ilaçlar yapıyor. Gonal f , ovitrelle. Benim de aşılamada olmuştu. Sol yan ağrısı kalça ve sol bacak. Yine dr una sor istersen ama ilaçlardan diye tahmin ediyorum
Ben 1 ay ara verip dondurulmuş transfer oldum. Ohss riskine karşı ovitrelle yerine hcg içermeyen iğnelerden yapmıştım nisan ayında. O yüzden o ilaçların etkisinin bu zamana kadar sürebileceğini sanmıyorum. Progestan iğne, duphaston ve climara forte bant dışında bu ay ilaç kullanmadım. Bu ilaçların böyle bir etkisi olur mu onu da bilmiyorum. Bakalım hayırlısı ile test günümü bekliyorum. İnşallah iyi şeyler olduğu anlamına geliyordur o ağrılar😁

Back