- 24 Ekim 2007
- 1.274
- 10
- 43
- Konu Sahibi GXUXNIXSXIXGXI
İçim kıpır kıpır... halen inanamıyorum...sabırsızlıkla ilk ultrasonu ve kalp atışını görmeyi bekliyorumm... herhalde o zaman inanabileceğim... laf aramızda bir aksilik olursa diye de korkuyorum.... Rabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirir... güzel dilek ve dualarınız için çok teşekkürler... Sonuç bekleyen ve tedavileri devam eden arkadaşlar benim de dualarım sizinle.. İnşallah tez zamanda bu güzel duyguları sizlerde yaşarsınız... Rabbim evlat hasreti çekenlerin tez zamanda yüzünü güldürsün, hayırlı evlatlar nasip etsin...
canım bende şu sıralar senle aynı heyecanı paylaşıyorum....allah sağlıcakla kucağına almayı naip etsin inşallah... benim 4 hücreliydi embroyolarım...ilk test gününde 50 ydi tahlilim...2 gün sonra 79 oldu baya üzüldüm o sıralar değereler çok düşük diye...doktorum 4,5 gün sonra tekrarla edi testi ve allahıma şükürler olsun 1167 çıktı değer....şok oldum ...inanamadım...ya dedim yaznlış mı yazdılar....birlerden biri fazladan mı yazıldı acaba dedim..... bende 14 kasım gibi gideceğim ultrasyonda görmeye...ben herhalde ultrasyonda görene kadar kendimi hamile gibi hissedemeyecğim...öyle görünüyorrr.....:1rolleyes::1rolleyes: allahım o gündede inşallah yüzümüzü güldürür canım hayırlısayla....
canım sendede karın ağrısı ve bel ağrısı oluyor mu ara ara???